Berlin for Børn
Logo Togrejser Europa   

 

 

Berlin for Børn

Der er mange aktivitetsmuligheder for børn i Berlin og mange mener at byen er Europas bedste storby med børneaktiviteter. I denne sektion giver vi lidt inspiration til, hvilke aktiviteter der findes. Husk også at kigge på vores familiepakke, hvor der er inkluderet entre til Legoland Discovery og Aquadome & sealife.

Aquadome & Sealife Berlin, Spandauer strasse 3, 10178 Berlin
Kæmpe søverden med mere end 5.000 forskellige arter. En spændende oplevelse for børn i alle aldre. Der er daglige fodringer og man kan tage en tur i Aquadomen.

Berlin Zoo, Hardenbergsplatz 8, 10787 Berlin
En af Europas største zoologiske haver, med masser af dyr og som har været meget i medierne de sidste par år, pga. isbjørneungen Knut. En dagsudflugt for børnefamilier.

Legoland Discovery, Potsdamer strasse 4, 10785 Berlin
Mange besøgende beskriver det at gå gennem indgangen, som at gå direkte ind i verdens største legoæske, med tonsvis af legoklodser, aktiviteter og faciliteter for børn og voksne. Der er mere end 2 millioner klodser, et miniland, en 4d biograf og en duplo by.

Spectrum tekniske museum, Möckernstrasse 26, 10963 Berlin
Berlins tekniske museum er en spændende attraktion, med et stort eksperimentarium for børn. Bemærk at det er lukket indtil udgangen af 2012, pga. modernisering.

Loxx Am Alex, Grunerstrasse 20, Berlin
TOG Entusiaster - læs her. 3000 m2 modeljernbane, med masser af forskellige tog, s-tog og landskaber, hvor historiske og nutidige tog kører rundt i et stort virvar.

Machmit Museum, Senefelderstrasse 5, 10437 Berlin
Børnemuseum for børn i alderen 4-12 år i en nedlagt kirke. Der er jævnligt nye udstillinger og børnene kan prøve alskens færdigheder af, i de mange forskellige væreksteder.

Naturhistorisk museum, Invalidenstrasse 43, 10115 Berlin
Spændende udstillinger med alle mulige forskellige slags dyr. Der er især en stor dinosaurusudstilling også vidt vides, skulle dyrene ikke blive vækket til live om natten, som i filmen "nat på museet". Men en god og spændende oplevelse for børn,

Legelande
Der findes flere forskellige legelande i Berlin. Nogle af de mest kendte er Labyrinten og eventyrlandet Amrum.

Egyptisk museum, Bodestrasse 1-3, 10178 Berlin
Berlin har et stort egyptisk museum, med papyrusser, faraoer og masser af egyptisk historie. Mange spændende skiftende udstillinger for børn.


Jeresferie.dk - Tlf.: 32 17 73 44 - E-mail: info@jeresferie.dk

Billig Skiferie - Billig studietur - Hotel Prag - Kørselvferier - Billige rejser - Rejsetilbud