Dagtog Prag
Logo Togrejser Europa   

 

 

Dagtog Prag

Der er flere togrejser til Prag dagligt med dagtog. Dagtogene køres med moderne tog, hvor der for detDagtog Prag meste er en minibistro, hvor man kan købe lettere forfriskninger og snacks. Vi anbefaler altid at købe en pladsbillet. Her er vores anbefalede forbindelse med dagtog, hvor der er fine skiftetider- forespørg os for mere information.

Udrejse dagtog Prag:
Fra Jylland/Fyn er det letteste at tage morgentoget fra Århus 07.56, skifte tog i Berlin 14.23 også være fremme i Prag ved 19.30-tiden om aftenen.

Fra Sjælland kører der tog fra København kl. 07.44 med skift i Berlin 14.23 og ligeledes med ankomst i Prag ved 19.30-tiden om aftenen.

Hjemrejse dagtog Prag:
Til Jylland/Fyn anbefaler vi at tage toget fra Prag kl. 08.29 til Hamborg, skifte der i tog til Flensborg, derfra videre til Fredericia og et sidste skift der til århus, hvor man så er fremme 21.40.

Til Sjælland er det igen mest komfortabelt at tage toget kl. 08.29, skifte i Hamborg og defra køre direkte til København, med hjemkomst 22.14. Bemærk at der på denne forbindelse er 1,5 times ventetid i Hamborg.

 

 

Jeresferie.dk - Tlf.: 32 17 73 44 - E-mail: info@jeresferie.dk

Billig Skiferie - Billig studietur - Hotel Prag - Kørselvferier - Billige rejser - Rejsetilbud