Hjem » GLACIER EXPRESS
Hello Glacier Express. Togrejse.

GLACIER EXPRESS

Del dette indlæg
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
En af verdens smukkeste togrejser finder man på ruten mellem bjerg resort byerne Zermatt og St. Moritz i Schweiz. Den verdensberømte Glacier Express tager dig på en 8 timers eventyrlig tur gennem et betagende landskab, der med garanti giver en et minde for livet.
Glacier Express ved Oberalp passet

Glacier Ekspress – EN EVENTYRLIG OPLEVELSE

Glacier express – Glacier Ekspress er nn af verdens smukkeste togrejser finder man på ruten mellem bjerg resort byerne Zermatt og St. Moritz i Schweiz. Den verdensberømte Glacier Ekspress tager dig på en 8 timers eventyrlig tur gennem et betagende landskab, der med garanti giver en et minde for livet.

 

WINDOW TO THE SWISS ALPS

Glacier express – Glacier Ekspress slogan er bogstaveligt talt det man får når man tager på denne fantastiske tur, et panoramavindue med direkte udsyn til de schweiziske Alper. Læn dig tilbage i det komfortable sæde og indtag den storslåede natur som turen byder på undervejs.

 

VERDENS LANGSOMSTE EKSPRESTOG

Glacier Express er et af verdens mest berømte tog, og er også kendt som verdens langsomste eksprestog. På turen passerer man undervejs 91 tunneller, hele 291 broer, samt bringer en op over Oberalp passet i 2033 meters højde. De specielle panorama vinduer tilbyder passagererne den bedste udsigt hvad end man er på første eller anden klasse.

 

HØJ SERVICE & GOURMET FROKOST

Glacier Express toget har tre forskellige klasser at vælge imellem, der hver især byder på forskellige serviceniveauer: 2. klasse, 1. klasse og den nye Excellence Class.

Vær dog opmærksom på at for at kunne opgradere til Excellence Class, skal man først være i besiddelse af en 1. klasses billet.

Der er en bar vogn åben under hele turen hvorfra der kan købes drikkevarer og snacks. Det anbefales at forudbestille deres 3-retters menu før afrejsen, som vil blive serveret ved ens sæde under turen. Hvilket er gældende for både første og anden klasse.

 

EN SKRÆDDERSYET OPLEVELSE FOR LIVET

Vores Glacier Express Tour er baseret på en 3 dags tur med to overnatninger på enten 3* eller 4* hoteller, henholdsvis i Zermatt og St. Moritz. Og man kan selv bestemme hvilken retning man vil opleve ruten på. Toget har flere afgange dagligt, både fra Zermatt og fra St. Moritz, og vi kan derfor skræddersy turen til at passe dine behov og ønsker. Om man tager Glacier Express togrejsen alene eller i kombination med en af vores rundrejser så er én ting sikkert, det er en oplevelse i særklasse, og vil med garanti give et minde for livet.

 

Kontakt os for mere information om Glacier Express, eller få mere information om priser med mere her.

Følg os på Facebook og Instagram hvor vi løbende lægger flere spændende togrejse destinationer og særklasse oplevelser ud.

Læs også andre spændende indlæg

Ugens rejse - Oplev Prag og Zürich på samme rejse

Ugens rejse - Oplev Prag og Zürich på samme rejse

Rejser skræddersyes Vi elsker at rejse rundt i Europa på skinner med tog og vi elsker at opfylde alverdens ønsker…
TOGREJSER MED BØRN

TOGREJSER MED BØRN

At rejse som familie med børn giver anledning til at skabe en masse uvurderlige minder sammen. Sæt fokus på familietid…
Forår i Prag

Forår i Prag

Prag er en fantastisk rejsedestination hele året rundt. Om foråret når blomsterne i de mange parker springer ud, temperaturen ofte…
Himmelfartsferie i Prag

Himmelfartsferie i Prag

Himmelfartsferie i Prag, I Himmelfartsferien arrangerer Jeresferie.dk som altid busrejse til Prag – Himmelfarten er af de mest populære rejsetidspunkter…
Sommer i Prag

Sommer i Prag

Sommer i Prag. Den tjekkiske sommer er lang og varm. Vi har flere busrejser til Prag i løbet af sommeren…
Efterårsferie uge 42 Prag

Efterårsferie uge 42 Prag

Tjekkiet har fortsat masser af solskinstimer i efteråret og man kan derfor holde efterårsferie uge 42 Prag i solskin, væk…