HVORFOR BRUGE
TOGREJSER EUROPA

Togrejser Europa

Togrejser Europa er en familiedrevet virksomhed med speciale i togrejser til hele Europa. Vi elsker at rejse med tog og der findes intet mere tilfredsstillende, end at rulle gennem de europæiske landskaber, imens man læser en god bog, arbejder, spiller iPad eller sidder i restaurant vognen og nyder en god frokost. Samtidig er togrejser nok også den rejseform, hvor der lettest opnås kontakt mellem mennesker.

Høj service og ærlig rådgiving

Vi vægter et højt service niveau og individuel, ærlig rådgivning for at skabe fantastiske rejser der opfylder netop dine behov og ønsker. Og gør en ære ud af, at alle vores gæster kommer hjem med en god rejseoplevelse. Vi dedikere vores tid til at finde de bedste tilbud og de helt rigtige løsninger udfra vores kunders ønsker.

Tænk kun på at skabe minder

At booke en rejse kan til tider være uoverskueligt når der er mange faktorer i spil. Ved at bruge os som rejsebureau slipper du for besværet selv, vi vil vejlede og guide dig igennem mulighederne og stå for alt booking og koordinering. Kom med et ønske og vi vil gøre vores bedste for at opfylde det, så I kun skal tænke på at skabe minder for livet.

Mere end 20 års erfaring

Kun få i den danske rejsebranche, har et bedre kendskab til deres destinationer end os. Vores team er sammensat af eksperter med mere end 20 års erfaring med salg af togrejser tilsammen.

Rejsegarantifonden - rejs sikkert

Som medlem af Rejsegarantifonden, er din pakkerejse dækket når du køber hos Togrejser Europa. Du kan derfor føle dig sikker når du rejser med os. Dette er også jeres garanti for at Togrejser Europa har et stærkt økonomisk fundament og at I altid er dækket af pakkerejseloven. Hvis rejsen ikke kan gennemføres pga. grænselukninger eller udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Ingen skjulte gebyrer på togrejser

Alle priser fremgår af vores hjemmeside og der er kun gebyr på kreditkortbetalinger. Der er ingen skjulte gebyrer på togrejser, billetpriserne er som man ser og der kommer ingen ekstra beløb på for bagage eller lignende.

Børn rejser gratis med toget

Det kan være en fordel at rejse med tog som familie. Du kan have fire børn med under 15 år gratis ifølge én betalende voksen, når turen går ud over landets grænser. Det eneste man skal betale er for en pladsreservation ombord toget.

Høj komfort og et grønt valg

En togrejse er noget helt særligt, og oplevelserne starter allerede når du står på perronen og ser toget ankomme. Sæt dig i det komfortable sæde med god benplads, og nyd toget der suser gennem den europæiske natur. Gør dit for klimaet, og vælg en togrejse der er mere miljøvenligt end andre transport former.

24-timers nødtelefon

Vi har 24-timers nødtelefon og vores kunder kan derfor altid få hjælp og vejledning, såfremt der opstår uventede problemer.

Bliv inspireret og hold dig opdateret på Facebook

Følg os på Facebook og hold dig opdateret på nyheder og gode tilbud. Bliv samtidigt inspireret til din næste togrejse med Togrejsereuropa.dk