En familiedrevet virksomhed med speciale i togrejser rundt i Europa

Om togrejsereuropa.dk

En familiedrevet virksomhed med speciale i rejser

En familiedrevet virksomhed med speciale i togrejser 

Togrejser Europa er en familiedrevet virksomhed med speciale i togrejser til hele Europa. Vi elsker at rejse med tog og der findes intet mere tilfredsstillende, end at rulle gennem de europæiske landskaber, imens man læser en god bog, arbejder, spiller Ipad eller sidder i restaurantvognen og nyder en god frokost. Samtidig er togrejser nok også den rejseform, hvor der lettest opnåes kontakt mellem mennesker. 

Mere end 20 års erfaring med salg af togrejser

Vores rejsebureau har mange års erfaringmed salg af togrejser. Helt tilbage i 2002, startede vores medarbejdere med at sælge togrejser rundt i Europa og undervejs har der bla. været afstikker til DSB-Rejsebureau. Der er derfor mange års erfaring og ballast bag vores rådgivning og virksomhed.

Skræddersyet togrejser

Alle vores togrejser kan skræddersyes og man kan derfor opleve nogle og få oplevelser, man ikke kan få andre steder. Kontakt os med lige netop jeres ønske.

Monte Bre, Lugano

Den danske rejsegarantifond

Danskejet rejsebureau

Som et danskejet rejsebureau er Togrejser Europa medlem af den danske Rejsegarantifond med godkendelsesnummer 2457 og er ligeledes tilknyttet det danske rejseankenævn. 

Som medlem af Rejsegarantifonden, er din pakkerejse dækket når du køber hos Togrejser Europa. Du kan derfor føle dig sikker når du rejser med os. Dette er også jeres garanti for at Togrejser Europa har et stærkt økonomisk fundament og at I altid er dækket af pakkerejseloven.

Michael som er ansvarlig for kundehenvendelser, har mere end 15-års erfaring i branchen. Først som destinationschef i Prag, senere hen som hoteldirektør på Saxildhus hotel i Kolding og som Travel Manager hos DSB Rejsebureau. Hans indgående kendskab til branchen blandet med en ægte passion driver tilgangen til kundeservice og udviklingen af vores rejser.  

Kontakt os og få jeres første gode oplevelse – ganske gratis.

Bliv inspireret og hold dig opdateret på Facebook

Følg os på Facebook og hold dig opdateret på nyheder og gode tilbud. Bliv samtidigt inspireret til din næste togrejse med Togrejsereuropa.dk