Forside / 11 gode grunde til, hvorfor vi elsker togrejser

11 gode grunde til, hvorfor vi elsker togrejser

Del dette indlæg
11 gode grunde til, hvorfor vi elsker togrejser. Læs her vores bedste argumenter for hvorfor vi elsker at rejse med tog.

Rejs med tog og få en magisk rejse! 11 gode grunde til, hvorfor vi elsker togrejser. 

Hos Togrejser Europa elsker vi at sende vores gæster på magiske togrejser rundt i Europa. Få en eventyrlig oplevelse på din togrejse, når du suser ned gennem Europas enestående landskaber, bliver forkælet med gode middage og vin samt skaber minder for livet med dem du holder af.

Der findes mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge en togrejse. Nedenfor vil vi komme med 11 gode grunde til, hvorfor vi elsker togrejser.

 1. Oplev det bedste af Europa på en og samme ferie! 

På en togrejse er der ingen grund til at udvælge en specifik rejsedestination! Du har nemlig mulighed for at opleve flere af dine ønske-rejsedestinationer på den samme ferie.

 1. Service i høj klasse!

Hvis du også er træt af kedelig rastepladsmad og halv lunken kaffe, så kan du godt se frem til at få serveret overdådige middage, snacks samt kolde og varme drikke på din togrejse.

 1. Ankom veludhvilet

Som du sikkert kender fra dine tidligere ferier, er du altid træt efter en lang rejsedag. Dette vil du ikke opleve på din togrejse, hvor du under hele turen har mulighed for at slappe af, nyde forplejningen og de smukkeste udsigter.

 1. Høj komfort

I vores toge vil du opleve høj komfort, hvor du kan slappe af og nyde livet i de store sæder med masser af benplads.

 1. Nyd samværet!

På en togrejse har du alle muligheder for at nyde nærværet med dine medrejsende. Brug rejsetiden på hinanden og skab minder for livet.

 1. Få unikke oplevelser imens du rejser!

På vores togrejser vil du rejse på nogle af Europas smukkeste ruter, og gennem togets panoramaruder vil du opleve nogle af de skønneste udsigter som Europa byder på.

 1. Miljøvenlig rejsemåde

Fordelen ved togrejser er også at det er en miljøvenlig måde at rejse på. Sammenlignet med flyrejser er togrejser 4 gange mere klimavenligt. Den længere rejsetid kan bruges på kvalitetstid med dine medrejsende, læse en bog, afslapning, nyde den fantastiske natur som toget kører igennem, spise en god middag og meget mere!

 1. Undgå parkeringsstress og lufthavnstransfer

På vores togrejser slipper du for parkeringsstress, overfyldte lufthavne og de lange køer til sikkerhedskontrollen. Du kan i stedet sidde og nyde tilværelsen, imens du vil blive ført fra by til by – fra centrum til centrum.

 1. Fri bevægelighed

På en togrejse har du under hele rejsen fri bevægelighed. Du kan bevæge dig frit rundt i toget, strække benene samt besøge spisevognen eller bistroen, lige når du har lyst.

 1. Bagagen når altid frem til tiden

Fordelen ved togrejser er også, at din bagage altid vil nå frem til tiden, og du skal ikke betale ekstra for overvægt. Bagagen vil altid være under opsyn – så medmindre du glemmer den på perronen, vil du under hele togrejsen have bagagen lige ved din side.

 1. Medbring selv mad og drikkevarer eller køb på toget

På din rejse må du selv medbringe mad, drikkevarer og snacks – der er ingen sikkerhedskontrol, som forhindrer dig i at medbringe det på din rejse. Det er dog ikke et krav at du selv medbringer mad og drikke, togenes spisevogne har en masse lækre ting, som du kan forkæle dig selv og dine medrejsende med. På Glacier Ekspress får man serveret lækker mad ved ens sæde. Læs mere oom Glacier Ekspress her. 

Hos Togrejser Europa har vi en stor passion for togrejser, og vi vil sætte en ære i at inspirere dig til din næste togrejse. Book et møde med os, og vi vil i fællesskab skræddersy en rejse helt efter jeres drømme og ønsker! Book et møde hos os her. 

Vi har mange spændende rejser rundt på de Europæiske jernbaner. Tag på opdagelsesrejse rundt på Europas jernbaner. Rejs fra Rom til Paris med tog.

Læs også andre spændende indlæg

Ugens rejse: Venedig og Como søen på samme rejse

Ugens rejse: Venedig og Como søen på samme rejse

Oplev Vendedig og Como søen på samme rejse. Nyd Alperne og kom frisk og veludhvilet frem til jeres destination.
Togrejse Zürich: EN40458/EN50466 Prag - Zürich - Prag

Togrejse Zürich: EN40458/EN50466 Prag - Zürich - Prag

Der findes mange nattogforbindelse rundt om i Europa. Det bedste ved togrejser er den store fleksibilitet som man oplever. Alle…
Togrejse Prag: EC175 Flensborg - Prag - Flensborg

Togrejse Prag: EC175 Flensborg - Prag - Flensborg

Tilsutningstog fra alle danske stationer EC175 er det direkte tog fra Flensborg til Prag. toget kører dagligt fra 08.33 og…
Ugens rejse - Oplev Prag og Zürich på samme rejse

Ugens rejse - Oplev Prag og Zürich på samme rejse

Rejser skræddersyes Vi elsker at rejse rundt i Europa på skinner med tog og vi elsker at opfylde alverdens ønsker…
GLACIER EXPRESS

GLACIER EXPRESS

En af verdens smukkeste togrejser finder man på ruten mellem bjerg resort byerne Zermatt og St. Moritz i Schweiz. Den…
TOGREJSER MED BØRN

TOGREJSER MED BØRN

At rejse som familie med børn giver anledning til at skabe en masse uvurderlige minder sammen. Sæt fokus på familietid…