Hjem » Rejser » Togrejse: fra Rom til Paris gennem Alperne, 9 dages fortryllende togtur
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse fra Rom til Paris gennem Alperne, 9 dages fortryllende togtur

Fra 14.990 DKK Inkl. fly, tog og hoteller Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse fra Rom til Paris gennem Alperne.

I denne unikke rejsepakke giver vi chancen for at udforske store dele af både Frankrig, Schweiz og Italien. 

Turen starter i Rom, den Italienske hovedstad og en af Europas mest besøgte byer. Derfra med tog til hjemsted for mange af Italiens modefirmaer og kendte designere, Milano. Fra Italien fortsætte turen til Schweiz, hvor smukke Zermatt og Geneve byer vente at blive udforsket. Turen ende i byernes by, Paris. Den perfekte afslutning på en togferie.

Oplev magien og kultur af 3 lander på helt tæt hold med denne unikke togrejse du sent vil glemme.

Start din magiske rundrejse med en flyrejse fra Danmark direkte til den italienske hovedstad, hvor første nat venter på hotel.

Vælg selv om du vil rejse fra Københavns Lufthavn Kastrup eller fra Billund Lufthavn direkte til Rom, altid inklusiv bagage. Kontakt os for mere information og vejledning om din næste rundrejse med Togrejser Europa.

Rejseprogram

Rom til Paris

I denne unikke rejsepakke giver vi chancen for at udforske store dele af både Frankrig, Schweiz og Italien.

Dag 1:

Ankomst til Rom med fly fra Billund eller Kastrup.

Den Italienske hovedstad huser bla. Vatikanet og er en af Europas mest besøgte byer. Besøg Colloseum, Pantheon, Trevi fontænen, de spanske trapper eller nyd en god middag på en af byens mange gode restauranter. Overnatning i Rom.

Dag 2:

Tid på egen hånd i Rom. Den Italienske hovedstad huser bla. Vatikanet og er en af Europas mest besøgte byer. Besøg Colloseum, Pantheon, Trevi fontænen, de spanske trapper eller nyd en god middag på en af byens mange gode restauranter. Overnatning i Rom.

Dag 3:

Fra Rom med tog til Milano med lækkert højhastigedstog Frecciorossa. I suser afsted med op mod 300 km/t til jeres næste stop, som er Milano. Den norditalienske hovedstad er hjemsted for mange af Italiens modefirmaer og kendte designere. Se Il Duomo, se Leonardo Da Vincis berømte maleri ”Den sidste nadver”, fæstningsværket Castello Sforzesco eller tag i byens berømte Operahus. Overnatning i Milano.

Dag 4:

Togrejse til Zermatt. Med verdens smukkeste bjerg Matterhorn som baggrund er Zermatt et yndet turistmål for naturelskere og livsnydere, der søger unikke oplevelser og en storslået udsigt over området. Zermatt ligger i 1.620 meters højde, men er der er omgivet af ikke mindre end 20 bjergtinder i over 4000meter højde. Overnatning i Zermatt.

Dag 5:

Dagen tilbringes på egen hånd i Zermatt. Man kan komme op til højderyggen Gornergrat med tandhjulsbane fra Zermatt, der har en stigning på 1500m. Overnatning i Zermatt.

Dag 6:

Dagen starter ud med en tur ombord et tog fra Zermatt til Geneve. Smukt beliggende ud til Geneve søen, byder byen på masser af oplevelser. Besøg Temple Saint Pierre, den engelske have og spis frokost på Place du Bourg-de-four. Det er også i Geneve man finder FN bygningen. Overnatning i Geneve.

Dag 7:

Dagen byder på en togrejse med TGV tog til Paris. Byernes by Paris byder på storbyferie og historie i verdensklasse. Montematre, Eiffel tårnet, Champ Elysee og mange hyggelige smukke fortovscafeer. Paris er den perfekte start eller afslutning på en togferie. Overnatning i Paris.

Dag 8:

Gå på opdagelse i byernes by Paris, som byder på et væld af oplevelser og seværdigheder. Besøg Eiffeltårnet, udforsk Champs-Elysees, besøg Mona Lisa på Louvre eller opdag en af de mange andre fantastiske arrondissementer i Paris, som alle har deres egen charme og oplevelser i vente. Overnatning i Paris.

Dag 9:

Dagen står på en flyrejse hjem med bagagen fyldt med exceptionelle minder fra denne skønne franske rundrejse.

Kort

Om byerne

Zermatt, Schweiz

Med verdens smukkeste bjerg Matterhorn som baggrund er Zermatt et yndet turistmål for naturelskere og livsnydere, der søger unikke oplevelser og en storslået udsigt over området. Zermatt ligger i 1.620 meters højde, men er der er omgivet af ikke mindre end 20 bjergtinder i over 4000meter højde. Man kan komme op til højderyggen Gornergrat med tandhjulsbane fra Zermatt, der har en stigning på 1500m. Der er også en rute, der er populær blandt klatrere og vandrere, da det er muligt at stå af undervejs ved stationerne langs tandhjulsbanen. Der er en helt unik stemning og ro i den bilfrie Zermatt, hvor al kørsel primært foregår med hestevogn.

Paris, Frankrig

Byernes by, kærlighedens by, kært barn har mange navne. En af de smukkeste byer i verden, Paris, er den ultimative storby ferie oplevelse med rig mulighed for at få bagagen fyldt med minder med hjem. Tag på en togrejse til Paris, når komfort og klima kommer i første række. En tur til Frankrig med togrejse fra Danmark, hvor oplevelsen starter så snart du står klar på perronen. Læn dig tilbage og nyd den natur og kultur der suser forbi dit vindue indtil du ankommer midt i centrum af byen.

Geneve, Schweiz

Smukt beliggende ud til Geneve søen, byder byen på masser af oplevelser. Besøg Temple Saint Pierre, den engelske have og spis frokost på Place du Bourg-de-four. Det er også i Geneve man finder FN bygningen.

Milano, Italien

Den norditalienske hovedstad er hjemsted for mange af Italiens modefirmaer og kendte designere. Se Il Duomo, se Leonardo Da Vincis berømte maleri ”Den sidste nadver”, fæstningsværket Castello Sforzesco eller tag i byens berømte Operahus.

Rom, Italien

Den Italienske hovedstad huser bla. Vatikanet og er en af Europas mest besøgte byer. Besøg Colloseum, Pantheon, Trevi fontænen, de spanske trapper eller nyd en god middag på en af byens mange gode restauranter.

Om togene

TGV Togene

 • Fransk højhastighedstog
 • Kræver sæde reservation
 • Højt komfort niveau
 • Oplevelsen starter så snart du stiger ombord på toget
 • TGV togene er med wi-fi og madvogn

Frecciarossa Togene

 • Italiensk højhastighedstog
 • Forbinder store byer i Italien
 • Kræver sæde reservation
 • Højt komfort niveau
 • Oplevelsen starter så snart du stiger ombord på toget
 • Frecciarossa togene er med wi-fi og madvogn

Priser

Datoer / Priser3-stjernede hoteller
2. klasse tog
4-stjernede hoteller
1. klasse tog
Pr. voksen i dobbeltværelse1499018990
Tillæg enkeltværelse+4000 kr.+5000
Tillæg 1. klasse+800Inkl.
Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af den samlede pris
Gouda Årsrejseforsikring+500+500
BørneprisIndhent tilbudIndhent tilbud

Alle priser er fra priser og inkluderer:

 • Fly Billund/Kastrup – Rom inkl. 20 kg bagage, håndbagage, alle skatter- og afgifter
 • Alle togrejser på 1. eller 2. klasse inkl. pladsbilletter
 • 2 overnatninger i Rom på Hotel Canada *** / Hotel Morgana **** inkl. morgenmad
 • Togrejse Rom – Milano
 • 1 overnatning i Milano på hotel Andrealo *** / Starhotels E.c.ho **** inkl. morgenmad
 • Tog Milano – Zermatt
 • 2 overnatninger i Zermatt på hotel Butterfly *** / Hotel Simi **** inkl. morgenmad
 • Tog Zermatt – Geneve
 • 1 overnatning i Geneve på hotel Strasbourg *** / hotel Le Montbrilliat **** inkl. morgenmad
 • Tog Geneve – Paris med TGV
 • 2 overnatninger i Paris på Hotel Ibis Paris 17. *** / Holiday Inn Paris Gare De Lyon **** inkl. morgenmad
 • Fly Paris – Billund/Kastrup inkl. 2o kg bagage, håndbagage, alle skatter- og afgifter
 • 24-timers nødtelefon

Hotellerne er hoteleksempler. Såfremt de er udsolgte ved bestillingen, tilbyder vi alternativ I samme priskategori.

Hoteller

Hotel Canada ***, Rom

Via Vicenza 58, 00185 Rome
Hotel Canada er et charmerende 3-stjernet hotel beliggende i hjertet af Rom, tæt på mange af byens mest populære seværdigheder. Hotellet er indrettet i en klassisk italiensk stil og tilbyder hyggelige og komfortable værelser, der er udstyret med a...

Hotel Morgana ****, Rom

Via Filippo Turati, 33-37, 00185 Roma
Hotel Morgana er et 4-stjernet hotel, der ligger centralt i Rom, tæt på Termini stationen. Hotellet tilbyder moderne og komfortable værelser, som er udstyret med alle moderne faciliteter, herunder aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis Wi-...

Hotel Andrealo ***, Milano

Via Domenico Scarlatti 24, Milano
Hotel Andrealo er et moderne og elegant 4-stjernet hotel, der ligger i hjertet af Milano. Hotellet tilbyder smukt indrettede værelser og suiter med en række moderne faciliteter, der sikrer et behageligt og mindeværdigt ophold. Værelserne på Hot...

Starhotels E.c.ho ****, Milano

Viale Andrea Doria 4 , 20124 Milano
Beliggenheden blot 200 meter fra Milano Centrale gør hotellet attraktivt for togrejsende. Alle værelser har gratis WIFI, eget badeværelse, Air-condition og 32 tommer fladskærms-tv. Hotellet har egen restaurant, fitness center og bar. Hotellet e...

Hotel Butterfly ***

Bodmenstraße 21, 3920 Zermatt, Wallis
Hotel Butterfly har fantastisk beliggenhed i centrum af Zermatt, tæt på hovedgaden og banegården.Hotellets restaurant er holdt i traditionel stil og har flere lokale retter på menukortet, men hovedfokus er det italienske køkken. Den fremragende mo...

Hotel Simi ****

Brantschenhaus 20, 3920 Zermatt
Hotel Simi byder på rolige rammer med udsigt til de smukke bjerge. Hotellet ligger få meter fra Cable car Plateau Rosà, mens der er 10 minutter fra centrum af Zermatt og blot 5 minutters gåtur til togstationen. Hotellets faciliteter indeholder Lou...

Hotel Le Montbrilliant ****, Geneve

Rue de Montbrillant 2, 1201 Genève
Le Montbrillant er et elegant 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af Geneve, tæt på togstationen og den gamle bydel. Hotellet tilbyder smukt indrettede værelser og suiter med en række moderne faciliteter, der sikrer et behageligt og mindeværdigt...

Hotel Strasbourg ***, Geneve

Rue Pradier, Genève
Hotel Strasbourg er et charmerende 3-stjernet hotel beliggende i hjertet af Geneve, kun få minutters gang fra søen og den gamle bydel. Hotellet tilbyder hyggelige og komfortable værelser, der er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder som airco...

Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles ***, Paris

10 rue Bernard Buffet, 17th arr., 75017 Paris, Frankrig
Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles ligger strategisk i Batignolles kvarteret i Paris, tæt på mange af byens seværdigheder. Gratis wifi på hotellet, eget bad, fladskærms tv, air conditioning og mørklægningsgardiner.

Holiday Inn Paris – Gare de Lyon Bastille ****, Paris

11-15 Rue De Lyon, 12th arr., 75012 Paris, France
Holiday Inn Paris - Gare de Lyon Bastille er et elegant og moderne hotel beliggende centralt i Paris, tæt på Gare de Lyon togstationen og det verdensberømte museum Louvre. Hotellet har egen restaurant samt bar, og byder på en stor morgenmadsbuf...
Antal personer: 2+ personer
Type: Togrejser, Rundrejser, Smukke togrejser, Historiske rejser
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig, Schweiz, Italien
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*