På denne side har vi samlet alle vores togrejser til Belgien, så du nemt kan planlægge dit næste eventyr på skinner. Med kun et par omstigninger, herunder i Hamborg og Køln, kan du rejse fra København til Bruxelles på kun 12 timer og 9 minutter. At rejse med tog til Belgien er både nemt og bekvemt og giver dig mulighed for at opleve Europas hjerte fra første parket.

Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Bruxelles

Kultur, øl og belgiske vafler i særklasse med en togrejse til Bruxelles - fra 12 timer. Togskifte I Hamborg og Köln.
2+ personer
Togrejser, Storbyferie
Hele året
Togrejser til Belgien
Fra 4.990 DKK Inkl. tog og 3 nat på hotel
Se rejse
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse Skotland med Bruxelles og York 8 dage / 7 nat

Tag toget til Skotland og oplev undervejs Bruxelles, York, Glasgow, Mallaig, kør på "Harry Potter" jernbanen, inden i slutter rejsen i charmerende Fort William. Fly hjem fra Edinburgh.
2+ personer
Det skotske højland, Skotland
Hele året
Togrejser til Skotland, Togrejser til Storbritanien, Togrejser til Belgien
Fra 13.990 DKK Inkl. tog, fly, hotelnætter
Se rejse

Tog og Pakkerejser til Belgien med Togrejser Europa

Togrejsen til Belgien er en skøn oplevelse, hvor du kan nyde komforten og servicen ombord på forskellige togtyper som EC, IC og ICE. Disse tog tilbyder alle moderne bekvemmeligheder, og på visse strækninger kan du endda forkæle dig selv med et måltid i togens restaurantvogn.

Belgien byder ikke kun på fantastisk chokolade og velsmagende øl, men også på en rig kultur og historie, der gør landet til et spændende rejsedestination. Fra de middelalderlige byer som Brugge og Gent til det pulserende hovedstadsliv i Bruxelles, tilbyder Belgien en mangfoldighed, der kan tilfredsstille enhver rejsendes ønsker. Desuden er leveomkostningerne i Belgien rimelige, hvilket gør det til et attraktivt rejseland, hvor du kan få meget for pengene.

Uanset om du er på udkig efter kunst og kultur, historie, eller bare ønsker at slappe af og nyde det gode liv i de belgiske caféer og på torve, er en togrejse til Belgien den ideelle måde at opleve dette på. Planlæg din togrejse til Belgien med os i dag, og glæd dig til en problemfri og behagelig rejse gennem nogle af Europas mest charmerende landskaber.