Hjem » Rejser » Fly’n’Rail: Alpernes perler 9 dage / 8 nat
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Alpernes perler 9 dage / 8 nat

Fra 12.990 DKK Inkl. fly, tog og hoteller Download rejse som PDF

Om rejsen

Fly’n’Rail: Alpernes perler 9 dage / 8 nat

Oplev centraleuropa på en enestående togferie, der tager jer gennem Frankfurt, Zürich, München og Wien.

Oplev historie og kultur af 3 lander på helt tæt hold med denne specielle togrejse der tager dig gennem Tyskland, Schweiz og Østrig på en oplevelse du sent vil glemme.

Start din magiske rundrejse med en togrejse fra Danmark til Frankfurt, hvor første nat venter på hotel.

 

Rejseprogram

Alpernes perler 9 dage / 8 nat

Oplev centraleuropa på en enestående togferie, der tager jer gennem Frankfurt, Zürich, München og Wien.

Dag 1:

Ankomst til Frankfurt med tog. Frankfurt er udover sin store lufthavn, et af Europas økonomiske hovedsæder. Oplev det gamle centrum, de mange skyskrabere, rådhuset Römer, Goethe huset, Staedel museet eller tag med på en hop on-Hop off tur rundt i byen. Overnatning i Frankfurt.

Dag 2:

Tid på egen hånd. Frankfurt er udover sin store lufthavn, et af Europas økonomiske hovedsæder. Oplev det gamle centrum, de mange skyskrabere, rådhuset Römer, Goethe huset, Staedel museet eller tag med på en hop on-Hop off tur rundt i byen. Overnatning i Frankfurt.

Dag 3:

Togrejse til Zürich. Den Schweiziske hovedstad er en sand perle. Den smukke Zürich flod som løber gennem byen, indbyder til en sejltur. Gå gennem den gamle bydel, mens man nyder de mange fortovscafeer og restauranter. Besøg Fraumünster, Lindenhof eller rådhuset. Overnatning i Zürich.

Dag 4:

Tid på egen hånd. Overnatning i Zürich.

Dag 5:

Togrejse til München. Den sydtyske hovedstad i delstaten Bayern. Udover Tysklands mest succesrige fodboldhold og det olympiske stadion, byder byen på Marienplatz, Frauenkirche, Asam kirken, Peters kirken og Nymphenburg slottet. Overnatning i München.

Dag 6:

Tid på egen hånd i München. Overnatning i München.

Dag 7:

Togrejse til Wien. Den østrigske hovedstad har i århundreder været hovedstad for mange af Europas mest magtfulde kejsere og riger. Byen summer af kultur og seværdigheder og der er altid noget at tage sig til. Overnatning i Wien.

Dag 8:

Tid på egen hånd. Overnatning i Wien.

Dag 9:

Hjemrejse.

Kort

Om byerne

Frankfurt

Frankfurt er udover sin store lufthavn, et af Europas økonomiske hovedsæder. Oplev det gamle centrum, de mange skyskrabere, rådhuset Römer, Goethe huset, Staedel museet eller tag med på en hop on-Hop off tur rundt i byen.

byen er hjemsted for mange bilfabrikker som Kia Motors, Fiat og Continental AG. Byens officielle indbyggertal er 687.775.

Af berømte seværdigheder i Frankfurt kan nævnes Stadel museet, byens torv “Romer”, Kleinmarkthalle, Jernbroen og det smukke gamle operahus. Man kan opleve Goethes fødehus og køre med den ældre smukke sporvogn Ebbelwei Ekspress.

Der er også gode muligheder for spændende dagsudflugter fra Frankfurt, til eksempelvis Heidelberg, og Rothenburg.

Zürich

Den Schweiziske hovedstad er en sand perle. Den smukke Zürich flod som løber gennem byen, indbyder til en sejltur. Gå gennem den gamle bydel, mens man nyder de mange fortovscafeer og restauranter. Besøg Fraumünster, Lindenhof eller rådhuset.

München

Den sydtyske hovedstad i delstaten Bayern. Udover Tysklands mest succesrige fodboldhold og det olympiske stadion, byder byen på Marienplatz, Frauenkirche, Asam kirken, Peters kirken og Nymphenburg slottet.

Wien

Den østrigske hovedstad har i århundreder været hovedstad for mange af Europas mest magtfulde kejsere og riger. Byen summer af kultur og seværdigheder og der er altid noget at tage sig til.

Om togene

IC Togene

 • Høj komfort og hastighed
 • Kupeer med airconditioning
 • Hastigheder op til 200 km/t
 • Stopper kun i større byer
 • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
 • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

 • Højhastighedstog
 • Komfort med større benplads end på fly
 • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
 • ICE togene er med madvogn

Priser

Rejser / PriserAlperners perler 9 dage / 8 nat
Pr. voksen i dobbeltværelse12990
Tillæg enkeltværelseFra 3000 kr.

Alle priser er fra priser og inkluderer:

 • Tog Danmark – Frankfurt
 • 2 overnatninger i Frankfurt på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Frankfurt – Zürich
 • 2 overnatning i Zürich på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Zürich – München
 • 2 overnatning i München på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog München – Wien
 • 2 overnatninger i Wien på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Fly Wien – Billund eller Kastrup inkl. bagage,

Alle priser er fra priser og baseret på togbilletter og hotel i lavsæson. Der tages forbehold for udsolgte hoteller og togbilletter.

Hoteller

Hotel Manhattan ****

Düsseldorfer Str. 10, 60329 Frankfurt am Main
Hotel Manhattan ligger lige overfor Frankfurts hovedbanegård og midt i byens forretningsliv. Værelserne er godt indrettet med eget badeværelse, skrivebord, minibar og fladskærms-tv. Hele hotellet har gratis WIFI, bar og tilbyder room service.

Central Plaza ****

Central 1, Zürich centrum, 8001 Zürich
Hotellet beliggende midt på Zürichs centrale plads i gå afstand til de fleste af byens attraktioner og tæt på byens banegård. Alle værelser har eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, Nespresso maskine og fladskærms-tv. Hotellet h...

Sorell Hotel Rütli ***

Zähringerstrasse 43, Zürich centrum, 8001 Zürich
Hotel Rütli er beliggende i Zürichs gamle bydel og blot få minutters gang fra byens hovedbanegård. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, kaffemaskine, fladskærms-tv og gratis WIFI. Hotellet har bar, cafe og ...

Aloft ****

Bayerstraße 37, 80335 München
Hotellet ligger ved hovedbanegården og derfor i gå afstand til den gamle bydel. Alle værelser er meget eget badeværelse, gratis WIFI, fladskærms-tv og skrivebord. Design hotellet har fitnesscenter, egen restaurant, room service og konference...

Hotel Mirabell ***

Landwehrstrasse 42, München
Hotel Mirabell ligger tæt ved byens hovedbanegård og derfor tæt på byens mange attraktioner. Alle værelser har eget badeværelse, gratis WIFI, fladskærms-tv og skrivebord. Hotellet har konferencefaciliteter og morgenmadsrestaurant.

Das Tyrol ****

Mariahilfer Str. 15, 1060 Wien
Dette smukke hotel er beliggende i det centrale Wien, tæt på byens hovedbanegård. Alle værelser er med eget badeværelse, kaffemaskine, gratis WIFI, skrivebord og fladskærms-tv. Hotellet har eget fitnesscenter, restaurant, bar og alle værelse...

HiLight Suites Hotel ****

Salesianergasse 2, A - 1030 Wien
Hotellet er beliggende i Wiens centrum, tæt på hovedbanegården og mange af byens attraktioner som Statspark, statsoperaen, Belvedere og Stephansdom. Alle værelser har eget badeværelse, aircondition, minibar, WIFI og fladskærms-tv. Hotellet m...
Antal personer: 1+ personer
Type: Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland, Schweiz, Østrig
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*