Hjem » Rejser » Togrejse til Interlaken
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Interlaken

Fra 2.995 DKK Inkl. tog og 2 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Interlaken

Tag på en togrejse du sent vil glemme til Interlaken. Med sin placering midt i Schweiz, er det en fantastisk by med masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser. Den turist-populære Interlaken som er omringet af Alperne, giver dig rig mulighed for at opleve alt det bedste som central Schweiz har at byde på. Betragtet som en af de smukkeste byer i Schweiz

Togrejse til Alpelandet

Tag toget når komfort og klima kommer i første række, hvor oplevelsen allerede starter når du stiger ombord på toget. Med en togrejse til Interlaken ankommer man i centrum af den smukke Schweiziske by, tæt på byens seværdigheder. Der er et solrigt og godt klima i vente i Schweiz, og byen er et must på ens rejseliste når turen går til Alpelandet, og på en eventuelt videre rundrejse eller i kombination med andre storbyer.

Vælg mellem nattog eller dagtog

Når togrejsen går til de Schweiziske byer, kan du selv vælge mellem nattog eller dagtog. Udnyt rejsetiden og sov dig frem til din destination med en afslappende togrejse med nattog, hvor du kommer veludhvilet frem til din destination næste morgen. Eller brug turen om dagen på socialt samvær og hygge med dine medrejsende, og oplev den skønne europæiske natur suse forbi dit vindue. Se eksempler på køreplaner for både dagtog og nattog længere nede på denne side.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til Sydfransk idyl i Marseille eller byernes by Paris. Eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

Kort

Køreplan

 

Om Interlaken

Historie fyldt og idyllisk

Interlaken byder på historiske slotte og byens Augustiner-kloster, der blev bygget i 1130 er også et stort trækplaster. Men det er den idylliske udsigt over søerne og bjergene, der er Interlakens store seværdighed. Sæt dig på en af de mange hotel terrasser og nyd de betagende Alper i mens paragliders daler ned fra de omkringliggende bjerge.

Med den helt unikke placering byder Interlaken også på adskillige forskellige vandreruter med udsigtsplatforme langs stierne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt eller gå på opdagelse i området særlige huler, grotter og borgruiner.

Flyd afsted med strømmen i Aare 

Den berømte flod Aare der springer ud fra alperne løber med sine 291 km gennem byen, gennem søerne Brienzersee og Thunersee. Om sommeren ser du svømme entusiaster hoppe i floden og flyde af sted med strømmen. Man kan endda hoppe i en gummibåd, og flyde fra Interlaken helt til Bern, Schweiz Hovedstad på et par timer. En fantastisk oplevelse hvis man er en habil svømmer, men ikke anbefalet med små børn.

Brienzersee og Thunersee som ligger på hver side af Interlaken, gemmer på mange oplevelser enten langs kysterne i form af bade områder eller på sejlture ude på det klare is blå vand. Hop i det klare, men kolde vand om sommeren, som kommer direkte oppe fra alperne via Aare, og få en oplevelse for livet.

Den Blå Sø & Jungfraujoch – Toppen af Europa

Blot en times togtur fra Interlaken, finder man den unikke sø Blausee. Med dens krystalklare, blå vand finder man ikke en sø som denne andre steder i Schweiz. Oplev søens idyl med en lille bådtur  på søen, gå tur rundt i det naturskønne område og nyd en frokost på søens restaurant med friskfanget ørred, som man også finder svømmende rundt i søen.

En oplevelse i særklasse finder man på Europas højeste beliggende jernbanestation i 3454 m højde. Turen op til Jungfraujoch og går ad stejle tunneler gennem bjergene Eiger og Mönch. På Jungfraujoch er det muligt at opleve den fantastiske udsigt ud over den berømte Aletsch Gletscher og de snedækkede alper i Berner Oberland der tårner sig op i 4000 m højde. Udforsk hvad bjerget har at byde på, nyd en frokost, lidt shopping og en tur i Lindt Chocolate Heaven.

Et must på en rundrejse til Schweiz

Byen midt i Schweiz, har meget at tilbyde hvis man vil have naturskønne oplevelser med hjem i bagagen, og vil med garanti skabe minder for livet. En must-see destination for vandre entusiaster om sommeren, og for at opleve den exceptionelle natur Schweiz har at tilbyde. Tag på en togrejse til Interlaken og kombiner det med en rundrejse rundt i Schweiz og eller kontakt os for mere information omkring en togrejse til Interlaken. Følg os på Facebook og Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

Om togene

IC Togene

 • Høj komfort og hastighed
 • Kupeer med airconditioning
 • Hastigheder op til 200 km/t
 • Stopper kun i større byer
 • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
 • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

 • Højhastighedstog
 • Komfort med større benplads end på fly
 • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
 • ICE togene er med madvogn

NJ Togene – Nattog

ÖBB Nightjet

 • Komfortabelt rejse om natten
 • Vågn op på destinationen
 • Drikkevarer og snacks kan købes hos togpersonalet i ligge- og sovevognen
 • Der er wi-fi på tog

VOGNTYPER

 • Sovevogn – Sovekupé til 1, 2 eller 3 personer
  • Med håndvask i kupé og inkl. morgenmad
  • WC og brusebad i enden af vognen
  • Deluxe sovekupé er med eget badeværelse
 • Liggevogn – 4 eller 6 liggepladser
  • God til grupper, familier eller prisbevidste solorejsende
  • Vaske- og toiletrum på vogn
  • Mulighed for privatkupé, kvindekupé eller kørestolskupé
  • Mindre morgenmad inkluderet
 • Siddevogn – 6 sidepladser
  • Billigste rejseform
  • Vaske- og toiletrum på vogn

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Hotel Interlaken ****

Höheweg 74, 3800 Interlaken
Der er et sammenspil mellem det moderne og historie på Hotel Interlaken, der oprindeligt var et kloster og har taget imod gæster i over 600 år.Hotellet har i de seneste år gennemgået en totalrenovation, hvor der er taget udgangspunkt i det origina...

Hey hotel ****

Höheweg 7 3800 Interlaken
Stilfuldt hotel I hjertet af Interlaken ved foden af bjergene Eiger, Mönch og Jungfrau. Den centrale placering gør det let at udforske området til fods.Hotellet har i alt 191 værelse fra standard til Superior og Executive.Alle værelser har WIFI, k...

Hotel Du Nord ****

Höheweg 70 , 3800 Interlaken
Hotel Du Nord er placeret ved den store park Höhematte og kun få minutters gang fra togstationen Interlaken Ost.Der serveres morgen-buffet på hotellet, der dog ikke har en restaurant, men der er adskillige restauranter, butikker og caféer i gåafst...

Hotel Metropole ****

Höheweg 37 , 3800 Interlaken
Man kan nyde en enestående udsigt til Jungfrau-bjerget fra Hotel Metropole, hvor panorama-restaurant Top o´Met på 18. etage sikrer jer et unikt overblik over Interlaken og de flotte bjerge og søer. Værelserne har WIFI, tv, minibar, pengeskab og på...
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Schweiz
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*