Hjem » Rejser » Golden Pass Ekspress Interlaken – Montreux 6 dage / 5 nætter
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Golden pass ekspress 6 dage / 5 nat

Fra 12.990 DKK Inkl. fly, tog og hoteller Download rejse som PDF

Om rejsen

Golden Pass ekspress

På denne idylliske rundrejse skal I på en malerisk rute gennem central Schweiz fra Luzern søen til Genevesøen med det berømte Golden Pass Ekspress tog på 1. klasse. Ruten tager jer fra Luzern over Interlaken og videre til Montreux, med det direkte Golden Pass Ekspress panorama tog.. Turen tilbyder storslåede oplevelser af den Schweiziske natur og exceptionel Schweizisk bjergidyl. Oplev 8 søer, 6 forskellige kantoner, 3 pas, vinmark terrasser, og to ud af de tre sprog regioner der er i Schweiz.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

Alle rejserne arrangeres individuelt og kan tilrettelægges efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Schweiz. At booke en rundrejse kan til tider være uoverskueligt når der er mange faktorer i spil. Ved at bruge os som rejsebureau slipper du for besværet selv, vi vil vejlede og guide dig igennem mulighederne og stå for alt booking og koordinering.

Alle vores priser er inklusiv tog rundt i Schweiz, hotel og udflugter som beskrevet i programmet. Man kan vælge at tilkøbe transport til Schweiz sammen med sin rundrejse gennem os.

Togrejser i Schweiz

Vi tilbyder mange forskellige rundrejser  med tog gennem Schweiz som alle kan sammensættes og tilrettes efter behov. Gå på opdagelse blandt vores mange rundrejser her eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

Følg med på Facebook og Instagram for mere inspiration og tips og tricks til din næste togrejse i Europa.

Rejseprogram

Golden Pass Tour

En af de mest populære tog rundrejser i Schweiz. Hele turen i Schweiz og man skal ud og køre med Golden Pass togene.

Dag 1:

Efter ankomst til alpelandet, starter rundrejsen med en togtur til den smukke middelalderby Luzern, som med sin beliggenhed ud til Vierstättersee med alperne i baggrunden er en af de byer man skal opleve i Schweiz. Første Overnatning i Luzern på hotel.

Dag 2:

Dagen tilbringes på egen hånd i smukke Luzern, som byder på spændende gåture langs søpromenaden og i den gamle by. Oplev den berømte træbro Kapellbrücke fra 1333 og spis frokost ved en af restauranterne langs floden. Midt i centrum finder man det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den kendte danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Overnatning på hotel i Luzern inden turen går videre til Interlaken.

Dag 3:

Dagen starter med en spændende togtur fra Luzern – Interlaken med Brünig Express. Turen bringer jer forbi flere smukke søer inden det bestiger Brünig passet i 1008 m højde, og videre ned over byen Meiringen og gennem Hasli dalen. Herefter rammer ruten den smukke Brienzersee – Breinz søen, med sit iskolde, turkisblå vand der udspringer fra smeltende gletschere i bjergene, er det forståeligt at den er på toplisten over de smukkeste søer i Schweiz. Overnatning i Interlaken på hotel.

Dag 4:

Dagen tilbringes på egen hånd i den populære by Interlaken. Med sin placering langs Aare og søerne Brienz og Thun, samt omkranset af bjergene er byen det idelles start sted til naturoplevelser i særklasse. Tag på en endagstur op til toppen af Europa, Jungfraujoch, eller oplev Blausee – Den Blå sø der med sit exceptionelle klare blå vand er et yndet sted for naturelskere og fotografer. Eller gå på opdagelse i Interlaken, og nyd roen der hersker i denne skønne by. Overnatning i Interlaken på hotel.

Dag 5:

Dagen bringer med det berømte panorama tog Golden Pass Ekspress mellem Interlaken og Montreux. Første del af turen starter ud langs floden Aare og videre langs Thunersee – Thun søen med udsigt til Mount Niesen, kendt for dets pyramideformede top, og Spiez’s skønne vinmarker. Ruten fortsætter gennem bjergene ved Simmen dalen med idylliske landhuse og de kendte Simmenthal køer der græsser frem til Zweisimmen. Fra Zweisimmen når ruten op på sit højeste punkt i Saanenmoöser, 1279 m og gennem den elegante bjergby Gstaad. Ruten går nu fra den tysktalende region over til den fransktalende over byen Les Avants hvorfra toget påbegynder den stejle nedstigning mod Montreux med en spektakulær udsigt over Genevesøen – en af rutens største highlights. Ankomst til den elegante by på Genevesøens kyst. Overnatning på hotel i Montreux.

Dag 6:

Start dagen med turens sidste morgenmad på hotellet inden turen går hjem til Danmark med bagagen fyldt med minder for livet.

Kort

Om byerne

Luzern, Schweiz

Luzern er omgivet af spetakulære bjerge, men byen er nok bedst kendt for den berømte træbro ‘Kapellbrücke’ (Kapel-broen) fra 1333 og danner rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern.

Man kan tage på udflugt og køre rundt om Luzern-søen, langs en snoet rute, der går gennem flere tunneler undervejs.

Det er også muligt at tage op på Pilatus-bjerget (2120m højde) med tandhjulsbanen Pilatusbahn, der er verdens stejleste jernbane eller man kan tage turen op med svævebanen fra Kriens.

I centrum af Luzern kan man se det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Relieffet er hugget ind i en klippevæg ved parken Löwenplatz.

Interlaken, Schweiz

Interlaken
Der er masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser i turist-populære Interlaken midt i Schweiz omringet af Alperne.

Floden Aare løber igennem byen, mens søerne Brienzersee og Thunersee er på hver deres side af hyggelige Interlaken.

Interlaken byder på historiske slotte og byens Augustiner-kloster, der blev bygget i 1130 er også et stort trækplaster. Men det er den idylliske udsigt over søerne og bjergene, der er Interlakens store seværdighed.

Med den helt unikke placering byder Interlaken også på adskillige forskellige vandre-ruter med udsigtsplatforme langs stierne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt eller gå på opdagelse i området særlige huler, grotter og borgruiner.

Montreux, Schweiz

Montreux
Den smukke Alpeby Montreux er beliggende ved den smukke Geneve sø og har knap 90.ooo indbyggere. Byen er i sig selv en kæmpe oplevelse, med dens maleriske beliggenhed omkranset af søer og bjergtoppe.

Montreux har mange seværdigher som slottet, kirken, Freddie Mercury statuen, vingårde, Charlie Chaplins gravsted og de hyggelige små gader.

Fra Montreux kan man tage med chokoladetoget, tage på vandreture, besøge en vingård og smage på fortræffelighederne eller tage med Golden Pass toget.

Om togene

Golden pass Ekspress

Golden Pass Ekspress

Toget blev taget i brug i 2023 og er derfor i fantastisk stand. Toget kører mellem Interlaken og Montreux og er et af Schweiz bedste panoramatog, med fantastisk service og smukke udsigter.

Togene på Golden Pass Express er luksuriøse og moderne og er udstyret med aircondition og komfortable sæder. Der er også et spisevogn, hvor man kan nyde lækker mad og drikke, mens man beundrer udsigten.

Brünig Ekspress Luzern – Interlaken – Luzern

Brünig Ekspress Luzern – Interlaken
Denne 2 timers togtur er en del af Golden Pass ruterne og bringer jer på den maleriske tur over Brünig passet. Undervejs passerer I romantiske vandfald og bjergfloder. Toget har air-condition, Bistro og panorama vinduer.

Priser

Datoer/Hotel3-stjernede hoteller
2. klasse tog
Fly, bagage
4-stjernede hoteller inkl. 1. klasse tog
Fly, bagage
Pris pr. voksen v/2 betalende voksne1299016990
Tillæg enkeltværelse pr. person pr. nat+250+300
Tillæg 1. klasse+1500Inkl.
Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af den samlede pris--
Gouda Årsrejseforsikring+500+500
BørneprisIndhent tilbudIndhent tilbud
Tog Danmark - Schweiz med nattog mellem Hamborg/BaselDet er muligt at købe rejsen med tog til/fra destinationenDet er muligt at købe rejsen med tog til/fra destinationen

Alle priser er fra priser og inkluderer:

  • Fly Billund eller Kastrup – Zürich/Geneve inkl. 20 kg bagage, håndbagage og alle lufthavnsskatter
  • Alle togrejser som beskrevet på 1. eller. 2. klasse
  • 2 overnatning i Luzern på Hotel Ibis Stylez Luzern *** / Art Deco Hotel Montana **** inkl. morgenmad
  • 2 overnatninger i Interlaken på Hotel Beausite *** / Hey hotel **** inkl. morgenmad
  • 1 overnatning i Montreux på Hotel Helvetie *** / Eurotel Montreux **** inkl. morgenmad
  • Brünig Ekspress fra Luzern til Interlaken
  • Golden Pass Ekspress toget fra Interlaken til Montreux
  • 24-timers nødtelefon

Hotellerne er hoteleksempler. Såfremt de er udsolgte ved bestillingen, tilbyder vi alternativ I samme priskategori.

Hoteller

Hotel Ibis Styles Luzern ***

Friedenstrasse 8, 6004 LUZERN
Moderne Ibis Styles Luzern ligger i hjertet af det historiske centrum tæt på med hyggelige caféer og butikker.Flere af værelserne har egen balkon, og der er mulighed for familieværelser. På værelserne er der gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, Airconditi...

Art Deco Hotel Montana ****

Adligenswilerstrasse 22, 6002 Luzern
Med et panorama-view over søen i Luzern byder Art Deco Hotel Montana på en uforglemmelig udflugt. Prisvindende Art Deco Hotel Montana er et af de 10 mest populære City-hoteller i verden. Værelserne er elegant indrettede med designer-møbler. Der er...

Hotel Beausite ***

Seestrasse 16 CH-3800 Interlaken
Det hyggelige familiehotel Beausite kan byde på vidunderlig udsigt over Jungfraujoch-bjerget, venligt og hjælpsomt personale og specielt deres store terrasse-restaurant, morgenmadsbuffetten og søndagsbrunch er et stort hit hos gæsterne.Hotellet li...

Hey hotel ****

Höheweg 7 3800 Interlaken
Stilfuldt hotel I hjertet af Interlaken ved foden af bjergene Eiger, Mönch og Jungfrau. Den centrale placering gør det let at udforske området til fods.Hotellet har i alt 191 værelse fra standard til Superior og Executive.Alle værelser har WIFI, k...

Hotel Helvetie ***

Avenue du Casino 32, 1820 Montreux
Siden 1865 har det charmende Helvetie Hotel taget imod gæster midt i Montreux og den fornemme udsigt over Genève-søen. Hotellet er placeret lige i hjertet af Montreux overfor Casino Barrière, få minutters gang til Freddie Mercury-statuen og fra ho...

Hotel Eurotel Montreux ****

Grand Rue 81, 1820 Montreux
Med den unikke placering lige ved bredden har Eurotel Montreux som det eneste hotel uforstyrret udsigt over Genève-søen fra jeres private balkon på værelserne. Der er gratis WIFI, fladskærms-tv, Air condition, minibar og værdiskab. Du kan gratis l...
Antal personer: 2+ personer
Type: Togrejser, Golden Pass, Smukke togrejser, Alperne, Rundrejser
Årstid: Hele året
Rejsemål: Schweiz
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*