Hjem » Rejser » Fly’n’Rail: Golden Pass Panorama tog 6 dage / 5 nætter
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Golden pass 6 dage / 5 nat

Fra 15.990 DKK Inkl. fly, tog og hoteller Download rejse som PDF

Om rejsen

Golden Pass

Togrejse Schweiz

6 dage / 5 nætter

På denne idylliske rundrejse skal I på en malerisk rute gennem central Schweiz fra Luzern søen til Genevesøen med de berømte Golden Pass tog på 1. klasse. Ruten tager jer fra Luzern over Interlaken og videre til Montreux, og er som modsætning til nogle af de andre berømte togrejser ikke en direkte togrute. Turen foregår på tre forskellige jernbanelinjer, som alle tilbyder storslåede oplevelser af den Schweiziske natur og exceptionel Schweizisk bjergidyl. Oplev 8 søer, 6 forskellige kantoner, 3 pas, vinmark terrasser, og to ud af de tre sprog regioner der er i Schweiz.

Start din magiske rundrejse med en togrejse fra Danmark, hvor oplevelserne starter så snart du stiger ombord toget. Læn dig tilbage og nyd komforten i mens den europæiske natur suser forbi dit vindue. Eller gør brug af vores Fly’n’Rail koncept, hvor vi flyver dig til din rundrejse destination, hvorefter turen går videre med tog.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

Alle rejserne arrangeres individuelt og kan tilrettelægges efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Schweiz. At booke en rundrejse kan til tider være uoverskueligt når der er mange faktorer i spil. Ved at bruge os som rejsebureau slipper du for besværet selv, vi vil vejlede og guide dig igennem mulighederne og stå for alt booking og koordinering.

Alle vores priser er inklusiv tog rundt i Schweiz, hotel og udflugter som beskrevet i programmet. Man kan vælge at tilkøbe transport til Schweiz sammen med sin rundrejse gennem os.

Vælg selv din udrejse/hjemrejse transport

Vælg selv om du vil rejse med tog eller fly til din rundrejse destination, eller en kombination af begge. Mulighederne er mange så rejsen kommer til at passe netop dine ønsker. Rejs tur-retur med tog fra Danmark (nattog eller dagtog hele vejen) eller gør brug af vores Fly’n’Rail koncept hvor man flyves til togrejse destinationen inkl. bagage enten fra Københavns Lufthavn eller Billund. Det er også muligt at kombinere transportformerne, for eksempel udrejsen med tog med fly på hjemrejsen, eller omvendt. Kontakt os for mere information og vejledning om din næste rundrejse med Togrejser Europa. Ud- og hjemrejsen er som udgangspunkt ikke inkluderet i pakkens pris, da der er mange muligheder. Vi hjælper med at finde den på dagen billigste transport metode efter dine ønsker og præferencer, hvad end det er fly eller med tog.

Togrejser i Schweiz

Vi tilbyder mange forskellige rundrejser  med tog gennem Schweiz som alle kan sammensættes og tilrettes efter behov. Gå på opdagelse blandt vores mange rundrejser her eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

Følg med på Facebook og Instagram for mere inspiration og tips og tricks til din næste togrejse i Europa.

Rejseprogram

Golden Pass Tour

En af de mest populære tog rundrejser i Schweiz. Hele turen i Schweiz foregår på 2. klasse og man skal ud og køre med Golden Pass togene.

Dag 1:

Efter ankomst til alpelandet, starter rundrejsen med en togtur til den smukke middelalderby Luzern, som med sin beliggenhed ud til Vierstättersee med alperne i baggrunden er en af de byer man skal opleve i Schweiz. Første Overnatning i Luzern på hotel.

Dag 2:

Dagen tilbringes på egen hånd i smukke Luzern, som byder på spændende gåture langs søpromenaden og i den gamle by. Oplev den berømte træbro Kapellbrücke fra 1333 og spis frokost ved en af restauranterne langs floden. Midt i centrum finder man det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den kendte danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Overnatning på hotel i Luzern inden turen går videre til Interlaken.

Dag 3:

Første del af Golden Pass ruten foregår ombord Luzern – Interlaken Express, også kendt som Brüning Express. Turen bringer jer forbi flere smukke søer inden det bestiger Brüning passet i 1008 m højde, og videre ned over byen Meiringen og gennem Hasli dalen. Herefter rammer ruten den smukke Brienzersee – Breinz søen, med sit iskolde, turkisblå vand der udspringer fra smeltende gletschere i bjergene, er det forståeligt at den er på toplisten over de smukkeste søer i Schweiz. Overnatning i Interlaken på hotel.

Dag 4:

Dagen tilbringes på egen hånd i den populære by Interlaken. Med sin placering langs Aare og søerne Brienz og Thun, samt omkranset af bjergene er byen det idelles start sted til naturoplevelser i særklasse. Tag på en endagstur op til toppen af Europa, Jungfraujoch, eller oplev Blausee – Den Blå sø der med sit exceptionelle klare blå vand er et yndet sted for naturelskere og fotografer. Eller gå på opdagelse i Interlaken, og nyd roen der hersker i denne skønne by. Overnatning i Interlaken på hotel.

Dag 5:

Dagen bringer jer på Golden Pass ruten mellem Interlaken og Montreux, med det nye Golden Pass Panorama Ekspress tog. Første del af turen starter ud langs floden Aare og videre langs Thunersee – Thun søen med udsigt til Mount Niesen, kendt for dets pyramideformede top, og Spiez’s skønne vinmarker. Ruten fortsætter gennem bjergene ved Simmen dalen med idylliske landhuse og de kendte Simmenthal køer der græsser frem til Zweisimmen. Fra Zweisimmen når ruten op på sit højeste punkt i Saanenmoöser, 1279 m og gennem den elegante bjergby Gstaad. Ruten går nu fra den tysktalende region over til den fransktalende over byen Les Avants hvorfra toget påbegynder den stejle nedstigning mod Montreux med en spektakulær udsigt over Genevesøen – en af rutens største highlights. Ankomst til den elegante by på Genevesøens kyst. Overnatning på hotel i Montreux.

Dag 6:

Start dagen med turens sidste morgenmad på hotellet inden turen går hjem til Danmark med bagagen fyldt med minder for livet.

Kort

Om byerne

Interlaken

Der er masser af seværdigheder og flotte naturoplevelser i turist-populære Interlaken midt i Schweiz omringet af Alperne.

Floden Aare løber igennem byen, mens søerne Brienzersee og Thunersee er på hver deres side af hyggelige Interlaken.

Interlaken byder på historiske slotte og byens Augustiner-kloster, der blev bygget i 1130 er også et stort trækplaster. Men det er den idylliske udsigt over søerne og bjergene, der er Interlakens store seværdighed.

Med den helt unikke placering byder Interlaken også på adskillige forskellige vandre-ruter med udsigtsplatforme langs stierne, hvor man kan nyde den fantastiske udsigt eller gå på opdagelse i området særlige huler, grotter og borgruiner.

Luzern

Luzern er omgivet af spetakulære bjerge, men byen er nok bedst kendt for den berømte træbro ‘Kapellbrücke’ (Kapel-broen) fra 1333 og danner rammen om den uforglemmelige stemning, der præger hele idylliske Luzern.

Man kan tage på udflugt og køre rundt om Luzern-søen, langs en snoet rute, der går gennem flere tunneler undervejs.

Det er også muligt at tage op på Pilatus-bjerget (2120m højde) med tandhjulsbanen Pilatusbahn, der er verdens stejleste jernbane eller man kan tage turen op med svævebanen fra Kriens.

I centrum af Luzern kan man se det 6 meter lange relief, Löwendenkmal, der er tegnet af den danske billedhugger Bertel Thorvaldsen. Relieffet er hugget ind i en klippevæg ved parken Löwenplatz.

Montreux

Den smukke Alpeby Montreux er beliggende ved den smukke Geneve sø og har knap 90.ooo indbyggere. Byen er i sig selv en kæmpe oplevelse, med dens maleriske beliggenhed omkranset af søer og bjergtoppe.

Montreux har mange seværdigher som slottet, kirken, Freddie Mercury statuen, vingårde, Charlie Chaplins gravsted og de hyggelige små gader.

Fra Montreux kan man tage med chokoladetoget, tage på vandreture, besøge en vingård og smage på fortræffelighederne eller tage med Golden Pass toget.

Om togene

Golden pass togene

Golden Pass togene
Golden Pass togene består af 2 jernbaneruter omkring Montreux.
Linje 1 går fra Luzern til Interlaken Ost
Linje 2 går fra Interlaken Ost til Montreux med det nye Golden Pass Ekspress panorama tog

Alle ruterne køres med Panoramavogne, så man har en god udsigt til de fantastiske landskaber man passerer.

Priser

Hoteller

Hey hotel ****

Höheweg 7 3800 Interlaken
Stilfuldt hotel I hjertet af Interlaken ved foden af bjergene Eiger, Mönch og Jungfrau. Den centrale placering gør det let at udforske området til fods.Hotellet har i alt 191 værelse fra standard til Superior og Executive.Alle værelser har WIFI, k...

Hotel Carlton-Europe ****

HÖHEWEG 92-94 , 3800 INTERLAKEN
Det stilfyldte Art Nouveau Carlton-Europe Hotel er centralt beliggende på den berømte Höheweg-promenade. Der er tænkt på detaljerne og alle værelserne er individuelt renoveret og giver gæsterne et charmende og idyllisk ophold. Værelserne har WIFI,...

Hotel Du Lac ****

Höheweg 225, 3800 Interlaken
Over fem generationer har familien Hofmann taget imod gæster på det traditionsrige Hotel Du Lac.Hotellet ligger idyllisk ud til Aare-floden, der skaber en afslappende atmosfære i klassiske rammer.Fra flere af hotellets værelser er der balkon med u...

Hotel Weisses Kreuz ***

Jungfraustrasse 2, CH-3800 Interlaken
Centralt placeret, familievenligt hotel med flot udsigt over søen.Der er 22 rummelige værelser på Weisses Kreuz, hvor der er også mulighed for familieværelse med 4 senge i to separate soveværelser. Alle værelser har WIFI, kabel-tv, bad, hårtørrer...

Ameron Hotel Flora ****

Seidenhofstrasse 5, 6002 Luzern
Ameron Hotel Flora byder på en helt fantastisk central placering tæt på vartegnet Kapellbrücke. De moderne indrettede værelser har gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, Air condition, minibar, Thé- og kaffe-faciliteter. Hotellets restaurant The Brasserie F...

Hotel Continental-Park ****

Murbacherstrasse 4, 6002 Luzern
Midt i centrum af Luzern finder vi indbydende Hotel Continental-Park med gå-afstand til mange af byens seværdigheder og kun 200 meter fra togstationen. Der er desuden kasino og live-underholdning på hotellet. Hotellet ligger i et rolig kvarter og ...

Hotel Des Alpes ***

Furrengasse 3, CH-6004 Luzern
Hotel Des Alpes er et populært hotel med den centrale placering midt i den gamle bydel med flot udsigt over søen samt den berømte Kapelbro. Det er et røgfrit hotel med gratis internet og udover er der minibar på værelserne. Der er også terrasse-re...

Hotel Drei Könige ***

Bruchstrasse 35 CH - 6003 Luzern
Det elegante art nouveau hotel Drei Könige er placeret centralt i Luzern tæt på Richard Wagner Museum. Det er et røgfrit og børnevenligt hotel, der åbnede tilbage i 1909 og værelserne er holdt i klassisk stil. På værelserne er der faciliteter som ...

Hotel Ibis Styles Luzern ***

Friedenstrasse 8, 6004 LUZERN
Moderne Ibis Styles Luzern ligger i hjertet af det historiske centrum tæt på med hyggelige caféer og butikker.Flere af værelserne har egen balkon, og der er mulighed for familieværelser. På værelserne er der gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, Airconditi...

Waldstätterhof Hotel ***

Zentralstrasse 4, CH-6003 Luzern
Waldstätterhof Hotel har en central beliggenhed tæt på den berømte Kapellbrücke. Værelserne er nyrenoverede i moderne, komfortabel stil. Der er gratis Wi-Fi, fladskærms-tv, safe box, og badeværelse med badekar eller brusebad. Der serveres vegetar...

Hotel Eurotel Montreux ****

Grand Rue 81, 1820 Montreux
Med den unikke placering lige ved bredden har Eurotel Montreux som det eneste hotel uforstyrret udsigt over Genève-søen fra jeres private balkon på værelserne. Der er gratis WIFI, fladskærms-tv, Air condition, minibar og værdiskab. Du kan gratis l...

Hotel Grand Suisse Majestic ****

Avenue des Alpes 45, 1820 Montreux
Det mageløse Suisse Majestic åbnede I 1870 og er bygget efter Belle Époque-arkitekten Eugène Jost´s ideer. Hotellet blev renoveret i 2010 og ligger centralt placeret lige overfor togstationen. Værelserne har WIFI, air condition, fladskærm-TV, mini...

Hotel Helvetie ***

Avenue du Casino 32, 1820 Montreux
Siden 1865 har det charmende Helvetie Hotel taget imod gæster midt i Montreux og den fornemme udsigt over Genève-søen. Hotellet er placeret lige i hjertet af Montreux overfor Casino Barrière, få minutters gang til Freddie Mercury-statuen og fra ho...
Antal personer: 1+ personer
Type: Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Schweiz
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*