Få skræddersyet din drømmerejse -
Kontakt os på tog@togrejsereuropa.dk eller +45 32 17 73 44

Skirejse til Neukirchen am Großvenediger med tog

Skirejse med tog til Neukirchen am Großvenediger – 7 dage i hjertet af de østrigske alper

Denne 7-dages skirejse fører dig fra Danmark til den charmerende alpeby Neukirchen am Großvenediger, beliggende i Wildkogel-området. Rejsen starter med en togtur til Hamborg, hvor du skifter til nattoget, der tager dig videre til Innsbruck og derfra til Neukirchen. Her har du fire dage til at nyde de fantastiske pister og den hyggelige atmosfære i en af Østrigs mest elskede skidestinationsbyer. Efter en skøn skiferie rejser du hjem igen med tog, der sikrer dig en afslappet og bekvem rejseoplevelse.

Højdepunkter:

  • Neukirchen am Großvenediger: Oplev skiløb i et af Østrigs bedste områder, med pister for alle niveauer og en fantastisk udsigt over Hohe Tauern.
  • Nattog: Rejs komfortabelt med nattoget, der gør det nemt at ankomme udhvilet og klar til skiløb.
  • Wildkogel-Arena: Udforsk de velholdte pister, hyggelige bjerghytter og oplev stemningen i denne skønne alpine by.

Mulige tilkøb til rejsen:

  • Forlæng dit ophold i Neukirchen for at få flere dage på pisterne eller til at nyde andre vinteraktiviteter som sneskovandring og kælkning.
  • Vi kan tilpasse din rejse med skileje, undervisning og andre oplevelser i området – kontakt os for at høre om mulighederne.

Denne skirejse med tog til Neukirchen am Großvenediger giver dig mulighed for at nyde en afslappende og bæredygtig rejseform, samtidig med at du får den fulde alpeoplevelse. Læs den detaljerede dag-til-dag beskrivelse her på siden, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste skiferie med tog til Neukirchen.

Skræddersy din togrejse med Togrejser Europa

Alle vores togrejser kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Uanset om du vil tilføje ekstra overnatninger, besøge flere destinationer, arrangere udflugter eller justere rejsens budget, hjælper vi dig med at skabe den perfekte rejse. Du kan også kombinere dine togrejser med fly, hvis du ønsker at nå hurtigere frem til specifikke destinationer. Vi skræddersyr rejsen, så den passer præcis til dine rejsedrømme og budget.

Ønsker du et rejsemøde? Book et online eller fysisk møde med os via linket her, og få professionel vejledning til din næste togferie.

For mere inspiration kan du udforske spændende togrejser til Schweiz, hvor du kan opleve ikoniske togstrækninger som Glacier Express og Bernina Express. Vi tilbyder også fantastiske rejser til Skotland, Italien, Norge og mange andre destinationer. Besøg vores hjemmeside for flere oplysninger.

Pr. pers. fra 11.990 DKK Pr. person inkl. tog, hotel, 4 dages liftkort og skileje
Bestil tilbud

Inkluderet i prisen

  • Alle togrejser på 1. eller 2. klasse
  • Togrejse DK - Neukirchen retur
  • Dobbelt sovekupe m/toilet på ud- og hjemrejse
  • 4 dages liftkort
  • 4 dages komplet skileje eksl. hjelm
  • Alle rejser kan tilpasses og skræddersyes efter jeres ønsker
Se mere

Fly eller tog - I bestemmer

Hos os bestemmer I selv om I vil rejse til/fra destinationen med fly eller tog.

Muligheder for rejse:
Togrejser begge veje
Flyrejse begge veje
Togrejse ud - Fly hjem
Fly ud - Togrejse hjem

Rejseprogram

Dag 1: Togrejse fra Danmark til Hamborg
Dag 1-2: Nattog fra Hamborg til Innsbruck og tog til Neukirchen
Dag 2-6: Skiferie i Neukirchen
Dag 6-7: Togrejse fra Neukirchen til Innsbruck og nattog til Hamborg
Dag 7: Togrejse fra Hamborg til Danmark
Bestil tilbud

Priser for denne rejse

Datoer/Hotel3-stjernede hoteller
2. klasse tog
Ud- og hjemrejse
4-stjernede hoteller inkl.
1. klasse tog
Ud- og hjemrejse
Pris pr. voksen v/2 betalende voksne11.990,-13.990,-
Børnepris 0-1 år100,-100,-
Børnerabat 2-11 år30%30%
Børnerabat 12-14 år10%10%
Tillæg enkeltværelse pr. person pr. nat+250,-+300,-
Tillæg 1. klasse+800,-Inkl.
Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af den samlede pris--
Gouda Årsrejseforsikring+500,-+500,-

Alle priser er fra priser og inkluderer:


  • Alle togrejser på 1. eller 2. klasse
  • Togrejse DK – Neukirchen retur
  • 4 overnatninger i Neukirchen på 3- eller 4-stjernet hotel inkl. morgenmad
  • Alle pladsbilletter
  • 4 dages liftkort til Neukirchen skiområde
  • 4 dages komplet skileje eksl. hjelm
  • 24-timers vagttelefon
  • Børnerabatter gælder ved mindst 2 betalende voksne

Alle rejser kan tilpasses, kombineres og skræddersyes efter jeres ønsker med andre hoteller, antal nætter, byer og med fly/tog

Bestil tilbud

Skiområde

De nye nattog ÖBB

Sovevognene
I den nye Nightjet generation har alle sovekupeer eget toilet og Deluxe kupeerne har egen bruser, så slut med at rode rundt efter pladser på Deluxe kupeer for at få eget toilet. De er mere rummelige og bagageplads er nu indtænkt i hele rejseoplevelsen.

Alle senge har mulighed for strøm opladning af telefon og der er god stabil WLAN forbindelse i alle vogne.

Knapperne i kupeen er lettere at styre og håndtere, ligesom togenes air-condition til at regulere varme/kulde med fungerer bedre.

Der er naturligvis også morgenmad inkluderet i prisen, når man rejser I sovekupe.

Liggevognene

Liggevognene i de nye kupeer er også mere rummelige og i meget højere standard end hvad vi tidligere har oplevet på Europæiske nattog. Køjerne er god kvalitet og der er strømstik og USB stik ved hver køje.

Som med sovekupeerne, så er bagageplads også indtænkt i rejseoplevelsen, ligesom at der er WLAN forbindelse i alle kupeer. Der findes nu kun 4-personers kupeer og ikke længere 6-personers.

Det er virkelig blevet lækkert.

Det nye: Minikabiner

Den helt store nyhed i togene er mini kabinerne. Beregnet til rejsende, som egentlig bare ønsker at rejse i en seng, have WLAN forbindelse, bagageplads og ikke mindst privat liv.

Kabinerne er Japansk inspireret og har alle faciliteter til en god nats søvn.

Vi forhandler nattogene som en del af et samlet rejsearrangement inkl. hotel.

ALLE BILLEDER FRA NIGHTJET ER UNDERLAGT COPYRIGHT OG MÅ IKKE VIDEREBRINGES UDEN TILLADELSE © ÖBB | Harald Eisenberger

Se billeder

Neukirchen am Großvenediger Skiområde

Neukirchen am Großvenediger er et charmerende skiområde i Østrig, beliggende ved foden af det imponerende Großvenediger-bjerg i Nationalpark Hohe Tauern. Dette område, som er en del af Wildkogel-Arena, er kendt for sin familievenlige atmosfære, snesikre pister og smukke udsigter over de høje alpetoppe. Her kan både nybegyndere, familier og øvede skiløbere nyde en alsidig skiferie, fyldt med aktiviteter og en autentisk østrigsk oplevelse.

Skiløb i Wildkogel-Arena

Wildkogel-Arena har 75 kilometer pister, som primært består af blå og røde nedfarter, hvilket gør det perfekt for familier og begyndere. De brede og velpræparerede pister skaber optimale betingelser for trygt skiløb, og der er skiskoler med erfarne instruktører, som kan hjælpe både børn og voksne med at udvikle deres færdigheder. For de mere erfarne findes der også nogle udfordrende pister og off-piste muligheder, der tilbyder spændende skiløb i Wildkogel-områdets smukke landskab.

Moderne lifter og faciliteter

Neukirchen am Großvenediger har moderne lifter, der inkluderer gondoler og stolelifter, som hurtigt og bekvemt fører skiløbere op til pisterne. Området har også flere hyggelige bjergrestauranter og caféer, hvor man kan nyde en pause med lokal mad og drikkevarer. Udsigten over de omkringliggende Alper og Nationalpark Hohe Tauern gør hvert stop på turen mindeværdigt.

Verdens længste kælkebane

En af de største attraktioner i Neukirchen er den 14 kilometer lange kælkebane, som regnes som verdens længste. Turen starter på toppen af Wildkogel og slutter i Bramberg efter en sjov og udfordrende kælketur, der tager cirka 30-50 minutter, afhængigt af tempoet. Denne unikke oplevelse er en spændende aktivitet for både børn og voksne og en perfekt måde at udforske området uden ski.

Alternativer til skiløb

For dem, der ønsker andre vinteraktiviteter, byder Neukirchen også på sneskovandring, langrend og guidede ture i Nationalpark Hohe Tauern, hvor man kan opleve det unikke dyreliv og de sneklædte bjerge. Om aftenen kan man besøge en af de hyggelige restauranter i byen, hvor der serveres klassiske østrigske retter og drikkevarer, der sætter prikken over i’et på en aktiv dag.

Hyggelig og autentisk atmosfære

Neukirchen am Großvenediger er en lille og autentisk alpeby, hvor man føler sig velkommen og kan opleve den traditionelle østrigske gæstfrihed. Byens centrum har en række butikker, caféer og restauranter, hvor man kan finde lokalt håndværk og nyde regionens specialiteter. Stemningen er rolig og afslappet, hvilket gør Neukirchen til et ideelt valg for dem, der søger en afslappende og familievenlig skiferie.

Neukirchen am Großvenediger byder på en varieret og mindeværdig skiferieoplevelse med noget for hele familien. Med sin kombination af snesikre pister, verdens længste kælkebane og en varm, autentisk atmosfære skaber Neukirchen den perfekte ramme for en uforglemmelig vinterferie i de østrigske Alper.

Se billeder

Om hotellerne

Hölzl Bed & Breakfast ***, Neukirchen am Großvenediger

Hanselmannsiedlung 215, 5741 Neukirchen am Großvenediger, Austria
Hölzl Bed & Breakfast, Neukirchen am Großvenediger Hölzl Bed & Breakfast er et hyggeligt trestjernet overnatningssted, beliggende i den naturskønne by Neukirchen am Großvenediger. Med sin varme atmosfære og familievenlige charme er dett...
Se mere om hotellet

Landhaus rohregger ****, Neukirchen am Großvenediger

Mitterhohenbramberg 24, 5741 Neukirchen am Großvenediger, Austria
Landhaus Rohregger, Neukirchen am Großvenediger Landhaus Rohregger er et elegant firestjernet hotel beliggende i det maleriske Neukirchen am Großvenediger, midt i de smukke alper og nær Nationalpark Hohe Tauern. Med sin idylliske placering og e...
Se mere om hotellet
Denne rejse har ingen anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*

Andre interessante rejser

Skiferie Skirejser med tog

Skirejse til Zell am See med tog

Skirejse til Zell am See med tog – 7 dage med alpin skiglæde i Østrig Denne 7-dages skirejse tager dig direkte fra Danmark til Zell am See, et af Østrigs mest populære skiområder. Rejsen start
Pr. pers. fra
13.490 kr.
Se rejse
Pr. person inkl. tog, hotel, 4 dages liftkort og skileje
Skiferie Skirejser med tog

Skirejse til St. Johann med tog

Skirejse med tog til St. Johann – 7 dage i de østrigske alper Denne 7-dages skirejse tager dig fra Danmark til St. Johann, en af Østrigs mest charmerende skibyer. Rejsen starter med en togtur til
Pr. pers. fra
11.490 kr.
Se rejse
Pr. person inkl. tog, hotel, 4 dages liftkort og skileje
Skiferie Skirejser med tog

Skirejse til Kaprun med tog

Skirejse til Kaprun med tog – 7 dage i Østrigs skønne alper Denne 7-dages skirejse tager dig fra Danmark til Kaprun, et populært skiområde kendt for sine sneklædte bjerge og gletsjersk
Pr. pers. fra
13.490 kr.
Se rejse
Pr. person inkl. tog, hotel, 4 dages liftkort og skileje

TOGREJSE NYT

Vores nyhedsbrev er en blanding af inspiration, tognyheder og gode tilbud.