Hjem » Rejser » Det klassiske Schweiz med Glacier Ekspress 6 dage / 5 nat
Tilbage
5,00 baseret på 8 anmeldelser

Det klassiske Schweiz 6 dage / 5 nætter

Fra 14.990 DKK Inkl. fly, tog og hoteller Download rejse som PDF

Om rejsen

Oplev det klassiske Schweiz

Oplev de bedste panorama tog i Schweiz på denne fantastiske tur, med 5 overnatninger. Rundrejsen tager jer på en eventyrlig rute gennem bjergbyerne Zermatt og St. Moritz, samt Lugano med dens særlige stemning af schweizisk og italiensk kultur blandet sammen. Turen tager jer op i højderne i Zermatt på Gornergrat, med en af verdens smukkeste udsigter over alperne og Matterhorn, og bringer jer gennem nogle af verdens mest berømte togruter som Bernina Express og Glacier Express. Turen er fyldt med fantastiske oplevelser, der med garanti vil give minder for livet.

Start din magiske rundrejse med en fly- eller togrejse fra Danmark.

Lad os hjælpe jer med at sammensætte jeres drømmerejse

Alle rejserne arrangeres individuelt og kan tilrettelægges efter jeres ønsker. I bestemmer selv rejsedato og rejsens indhold. Vores pakker er sammensat efter mange års erfaring og samarbejde med vores lokale partnere i Schweiz. At booke en rundrejse kan til tider være uoverskueligt når der er mange faktorer i spil. Ved at bruge os som rejsebureau slipper du for besværet selv, vi vil vejlede og guide dig igennem mulighederne og stå for alt booking og koordinering.

Alle vores priser er inklusiv tog rundt i Schweiz, hotel og udflugter som beskrevet i programmet. Man kan vælge at tilkøbe transport til Schweiz sammen med sin rundrejse gennem os.

Togrejser i Schweiz

Vi tilbyder mange forskellige rundrejser  med tog gennem Schweiz som alle kan sammensættes og tilrettes efter behov. Gå på opdagelse blandt vores mange rundrejser her eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

Følg med på Facebook og Instagram for mere inspiration og tips og tricks til din næste togrejse i Europa.

Rejseprogram

Det klassiske Schweiz

På denne tur oplever man de mest berømte og klassiske togrejser i det smukke alpeland. Glæd jer til en af verdens mest berømte togrejser med Glacier Expressen, en tur med Bernina Ekspress som bringer jer til den Italiensk talende del af Schweiz og en tur op med sagnomspundne Gornergrat jernbanen.

Dag 1:

Ankomst til Schweiz med fly eller tog. Derfra togrejse til den bilfri by Zermatt, som ligger for foden af Matterhorn. Zermatt er en af Schweiz mest spændende byer at besøge.
Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 2:

Efter morgenmad på hotellet skal I ud på en fantastisk rejse op til Matterhorn. I starter med at tage med Gornergrat banen, som er Europas, højeste tandhjulsbane. Turen op til 3089 meters højde, tager knap en halv time. Fra Gornergrat toppen, har I en storslået udsigt til bla. Matterhorn som ligger i 4478 meters højde. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 3:

Efter morgenmaden skal I med Glacier Expressen. Turen tager 7,5 time og man passerer undervejs den mest storslåede natur og ikke mindre end 291 broer og 91 tunneller og man kommer igennem smukke bjergdale, floder, gletsjere, små bjerglandsbyer og Oberalp-passet, som ligger i 2033 meters højde. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 4:

Dagen tilbringes på egen hånd i elegante og eksklusive St. Moritz i 1865 meter over vandoverfladen. Det er en ganske unik oplevelse at gå rundt i stilsikre St. Moritz, der emmer af den særlige schweiziske alpe-stemning og som var værtsby for de olympiske vinterlege i 1928 og 1948.
Udover vintersport er St. Moritz kendt som populært kursted.

Til dagligt bor der kun ca. 5000 mennesker i byen og der er en rolig og hyggelig stemning i byen. Om sommeren er der rig mulighed for at kaste sig ud i mange forskellige aktiviteter som f.eks klippeklatring og bjergvandring, ture på mountainbike og sejlsport i den smukke bjergsø.
Der er god chance for sol idet byen er kendt for 322 solskinsdage om året. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 5:

Efter morgenmaden går turen går videre langs den smukke UNESCOs verdensarvsrute med Bernina Express. Bernina Ekspress er en af Schweizs mest berømte togture. Turen som tager jer op på de højeste jernbanestrækninger i Schweiz og videre til middelhavsbyen Lugano i Italien. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 6:

Hjemrejse.

Kort

Om byerne

Zermatt, Schweiz

Med verdens smukkeste bjerg Matterhorn som baggrund er Zermatt et yndet turistmål for naturelskere og livsnydere, der søger unikke oplevelser og en storslået udsigt over området. Zermatt ligger i 1.620 meters højde, men er der er omgivet af ikke mindre end 20 bjergtinder i over 4000meter højde. Man kan komme op til højderyggen Gornergrat med tandhjulsbane fra Zermatt, der har en stigning på 1500m. Der er også en rute, der er populær blandt klatrere og vandrere, da det er muligt at stå af undervejs ved stationerne langs tandhjulsbanen. Der er en helt unik stemning og ro i den bilfrie Zermatt, hvor al kørsel primært foregår med hestevogn.

St. Moritz, Schweiz

Det er en ganske unik oplevelse at gå rundt i den stilsikre bjergby St. Moritz, der emmer af den særlige schweiziske alpe-stemning. St. Moritz var desuden værtsby for de olympiske vinterlege i 1928 og 1948, men udover vintersport er St. Moritz også kendt som populært kursted. Der er kun ca. 5000 indbyggere i byen og der er en rolig og hyggelig stemning i St.Moritz. Om sommeren er der rig mulighed for at kaste sig ud i mange forskellige aktiviteter som f.eks. klippeklatring og bjergvandring, ture på mountainbike og sejlsport i den smukke bjergsø. Der er god chance for lidt sol med 322 solskinsdage om året. Der er også flere flotte kirker i St. Moritz, hvor man endda kan opleve det skæve tårn Engadin.

Lugano, Schweiz

På grænsen til Italien finder vi Lugano, der bestemt også bærer præg af den afslappet italiensk livsstil og der er et stort udvalg af indbydende restauranter.

Den flotte Lugano-sø inviterer til bådture, og man kan vælge mellem adskillige turist-ture rundt mellem de små kystbyer, mens det også er populært at udforske søen i kajak eller forsøge sig med windsurfing.

Endelig kan man også nyde den rolige stemning med lange gåture på promenaden.

For de mere aktive kan man kaste sig ud i vandreture og udfordrende cykelture i det bakkede terræn, hvor man kommer igennm små alpelandsbyer, der ligger spredt op langs bjergsiden.

Man kan få det store overblik over Lugano langs vandrestierne op til bjergtoppen Monte Bré, men heldigvis kører der også et kapeltog op til toppen, hvor der er en enestående udsigt.

Om togene

Glacier Express

Et af verdens mest berømte toge – også kendt som verdens langsomste ekspresstog. Toget bringer jer fra St. Moritz til Zermatt (eller omvendt) og undervejs kan man i panoramavognene på toget nyde de storslåede landskaber og natur, som man passerer. Man passerer undervejs 91 tunneller, 291 broer og toget bringer en op over Oberalp passet i 2033 meters højde.

Bernina Ekspress

Bernina Ekspress
Bernina Ekspress er på UNESCO liste over fredede togruter. Toget bringer jer fra Chur eller St. Moritz til Tirano i Italien – herfra kører man videre med bus til Lugano. Undervejs passerer man 55 tunneller, 196 broer og op over Ospizio Bernina passet i 2253 meters højde.  Bernina Ekspress er et af de toge, man skal opleve på sin Schweiz rejse.

Gornergrat banen

Gornergrat banen
Gornergrat banen starter i Zermatt og strækker sig over en 9 kms køretur op til Gornergrat toppen i  3089 meters højde. Det er Europas stejleste tandhjulsbane og turen tager knap en halv time.

Priser

Datoer/Hotel3-stjernede hoteller
2. klasse tog
Fly, bagage
4-stjernede hoteller inkl. 1. klasse tog
Fly, bagage
Pris pr. voksen v/2 betalende voksne1499018990
Tillæg enkeltværelse pr. person pr. nat+250+300
Tillæg 1. klasse+1800Inkl.
Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af den samlede pris--
Gouda Årsrejseforsikring+500+500
BørneprisIndhent tilbudIndhent tilbud
Tog Danmark - Schweiz med nattog mellem Hamborg/BaselDet er muligt at købe rejsen med tog til/fra destinationenDet er muligt at købe rejsen med tog til/fra destinationen

Alle priser er fra priser og inkluderer:

  • Fly Billund eller Kastrup – Zürich/Milano inkl. 20 kg bagage, håndbagage og alle lufthavnsskatter
  • Alle togrejser som beskrevet på 1. eller. 2. klasse
  • 2 overnatninger i Zermatt på Hotel Butterfly *** / Simi **** inkl. morgenmad
  • 2 overnatninger i St. Moritz på Hotel Hauser *** / Hotel Crystal **** inkl. morgenmad
  • 1 overnatning i Lugano på Continental Park *** / Lugano Dante Center **** inkl. morgenmad
  • Udflugt til Gornergrat
  • Glacier Ekspress fra Zermatt til St. Moritz
  • Bernina Ekspress fra St. Moritz til Lugano
  • 24-timers nødtelefon

Hotellerne er hoteleksempler. Såfremt de er udsolgte ved bestillingen, tilbyder vi alternativ I samme priskategori.

Hoteller

Hotel Butterfly ***

Bodmenstraße 21, 3920 Zermatt, Wallis
Hotel Butterfly har fantastisk beliggenhed i centrum af Zermatt, tæt på hovedgaden og banegården.Hotellets restaurant er holdt i traditionel stil og har flere lokale retter på menukortet, men hovedfokus er det italienske køkken. Den fremragende mo...

Hotel Simi ****

Brantschenhaus 20, 3920 Zermatt
Hotel Simi byder på rolige rammer med udsigt til de smukke bjerge. Hotellet ligger få meter fra Cable car Plateau Rosà, mens der er 10 minutter fra centrum af Zermatt og blot 5 minutters gåtur til togstationen. Hotellets faciliteter indeholder Lou...

Hotel Hauser ***

Via Traunter Plazzas 7, CH-7500 St. Moritz
Trendy Hotel Hauser var totalrenoveret i 2014 og der er kælet for detaljerne og tilført et moderne look. Der er blot 10 minutters gang til seværdigheder som St. Moritz Leaning Tower, Chesa Futura-bygningen og Segantini Museum.Der er lækre, lette ...

Hotel Crystal ****

Via Traunter Plazzas 1 CH-7500 St. Moritz
Centralt placeret i St. Moritz byder Hotel Crystal på alpe-stemning i harmoniske rammer.Værelserne har Wi-Fi, fladskærms-TV, fri minibar, safe box og lækkert badeværelse med karbad. Flere af værelserne har bjergudsigt.På hotellet finder vi Grissin...

Continental Parkhotel ***

Via Basilea, 28 CH-6900 Lugano
Det charmende Continental Parkhotel blev renoveret i 2010 og tilbyder moderne faciliteter i historiske rammer. Hotellet ligger få hundrede meter fra jernbanestationen i Lugano.Værelserne har gratis Wi-Fi, fladskærms-TV, køleskab, air-condition og ...

Hotel Lugano Dante Center ****

Piazza Cioccaro 5, 6900 Lugano
Hotel Dante er bestemt et af de mest populære hoteller I Lugano ved Piazza Cioccaro, kun få meter til kabelbanen og omringet af butikker, caféer og restauranter. Der er blot 5 minutter gang til Lugano-søen.Hotellet byder på en stor morgenmadsbuffe...
Antal personer: 2+ personer
Type: Togrejser, Bernina Ekspress, Glacier Ekspress, Smukke togrejser, Rundrejser, Alperne
Årstid: Hele året
Rejsemål: Schweiz
Bedømmelser og anmeldelser

Det siger andre om rejsen

5,00 baseret på 1 anmeldelser
Ole
Jeres Ferie havde arrangeret en fantastisk togtur (inkl. Glacier-Express) i Schweiz. Alt klappede. Utroligt velvalgte hoteller i 4 byer med den perfekte beliggenhed i forhold til togturisme. Og skyldig hensyntagen til individuelle ønsker. God og konstruktiv korrespondence /dialog under bestillingsfasen. Kan varmt anbefales!

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*