Hjem » Rejser » Fly’n’Rail: Bella Italia – 10 dages fantastisk rundrejse i Italien
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Bella Italia 10 dage / 9 nat

Fra 13.990 DKK Inkl. fly, tog og hoteller Download rejse som PDF

Om rejsen

Fly’n’Rail: Bella Italia

Togferie Italien – 10 dage / 9 nætter

Oplev Italien på en enestående togferie, der tager jer gennem Rom, Firenze, Venedig, Torino, Milano, inden man slutter tilbage i Rom.

Tag på en lækker togrejse sydpå når turen går til det skønne støvleland, Italien. På denne fantastiske togferie til Italien har vi sammensat nogle af landets lækreste rejsedestinationer og krydret dem med Italienske højhastighedstoge, som bringer jer let og elegant rundt i Italien. Rundrejsen starter ud i den evige stad, Rom med rig mulighed for at fordybe sig i historiske by, inden turen drager videre til kunstens højsæde, Firenze. Herefter kommer togrejsen gennem det smukke Italienske landskab til byen der er betragtet som den mest romantiske i verden, nemlig Venedig og dens elegante kanaler og arkitektur. Turen drager nu mod den verdenskendte modeby Milano, for til sidst at ende i en gemt Italiensk perle i Piemonte regionen, Torino.

Oplev den Italienske charme og kultur på helt tæt hold med denne unikke togferie du sent vil glemme.

Start din magiske rundrejse med en flyrejse fra Danmark direkte til Rom, hvor første nat venter på hotel.

Rom: Italiens hovedstad

Gå rundt i Roms gader og tag med på en tidsrejse til det gamle Rom. Overalt er der unikke ruiner, som oser af en unik Europæisk historie. Et monument af Europæisk og Italiensk storhed. Bygninger, statuer, springvand og lækre restauranter og bare elegant Italiens mad.

Se Colosseums spektakulære konstruktion, og forestil dig antikkens gladiatorer der kæmpede side om side med vilde dyr, til folkets store begejstring. Spadser derefter igennem Forum Romanum, der igennem årstusinder var en af den vestlige civilisations store vugge. Læs mere om vores storbyferie til Rom her

Firenze: Europas “uofficielle” kunst verdensmester

Hovedstaden i Toscana huser mere end halvdelen af al kunst i Italien. Renæssance mesterværker, unik arkitektur og fantastiske kunstnere, vi alle er på fornavn med. Firenze var dagligdag for store navne som Michelangelo, Botticelli og Leonardo Da Vinci.

Byens centrum oser af Italiensk hygge, arkitektur og mad i verdensklasse.

Venedig: Romantikkens Europa

Venedig er Europas mest romantiske by, hvis ikke verdens. Oplev de smukke kanaler, gondoler og byen som ligger spredt ud over 118 øer. Tag på en gondol sejltur gennem de trænge kanaler, og gå en tur over den berømte Rialto bro. Indtag den særlige stemning i denne once-in-a-lifetime by, fyldt med oplevelser i særklasse.

Milano: Den nordlige hovedstad

Milano, ååååhhh Milano. Om man er til det fashionable Milano, de mange modehuse, arkitekturen eller fodbold (Inter eller Milan), så er Milano en vidunderlig by at besøge med masser af oplevelser. Byen der er Italiens finans- og modecentrum byder på oplevelser i massevis, fra eksklusiv shopping, til berømte kunstværker og italiensk mad på højt niveau.

Torino: glem ikke Piemonte

Torino er endnu en Italiensk perle der er præget af fantastiske arkitektoniske bygningsværker. Byen ligger for foden af bjergene og Italiens største flod Po løber gennem. Opdage den smukke Piemonte region med et besøg i Torino, hvor der er oplevelser i massevis, både for fodboldfans, bilentusiaster og chokolade elskere. Læs mere om denne fantastiske by her.

 

 

 

Rejseprogram

Bella Italia

I denne unikke rejsepakke giver vi chancen for at udforske store del af Italien. Oplev Rom, Firenze, Milano, Torino og Venedig på denne togferie til Italien.

Dag 1 :

Ankomst til Rom med fly fra din valgte lufthavn. Første overnatning i Rom.

Dag 2 :

Gå på opdagelse i den evige stad, Rom som byder på et væld af oplevelser og seværdigheder. Lige fra Colosseum, til Peterskirken over Trevi fontænen, er der nok at tage sig til i en af de ældste byer i Europa. Oplev den helt særlige charme der hersker i byen, der er en skøn forenelighed mellem Romerrigets historiske monumenter blandet med moderne storbyliv. Overnatning i Rom.

Dag 3 :

Dagen starter ud med en tur med en togrejse fra Rom til Firenze. Byen som er kendt for at være en af de smukkeste i Italien indbyder til kunsthistoriske oplevelser i en klasse helt for sig selv. Med oplevelser rundt om ethvert hjørne og nok til en hel livstid, kan det være svært at nå det hele på én gang. Fra Botticelli, over Da Vinci til Michelangelo, til extraordinære kirke og arkitektur, giver Firenze med garanti minder for livet. Overnatning i Firenze.

Dag 4 :

Efter morgenmaden starter dagen ud med en smuk togrejse fra Firenze til Venedig. Oplev den romantiske by med en gondol tur gennem de smukke kanaler og under de mange broer, som er kendetegnende for Venedig. Byen, der ligger midt i havet, i en lagune, spredt over 118 øer, og er verdensberømt for dens kanaler er en af de mest besøgte byer i Italien. Og af god grund, for Venedig er noget helt særligt. Overnatning i Venedig.

Dag 5 :

Dagen foregår på egen hånd i Venedig, med rig mulighed for at indtage den helt specielle stemning der hersker. Gå på opdagelse på Piazzo San Marco, og nyd et glas prosecco på en af de mange cafeer. Nyd synet af den berømte Markus Kirke og gå en tur over den smukke marmor bro – Rialto broen. Spis en skøn pizza fra en af de mange pizzeriaer eller tag ophold på en af de små fortovscafeer der hænger ud over kanalerne, og nyd alt hvad det italienske køkken har at byde på. Gå derefter på shopping i byens elegante shoppinggader Merceria. Overnatning i Venedig.

Dag 6 :

Dagen byder på en togrejse fra Venedig til Milano. Nyd turen ombord et af de skønne Italienske højhastighedstog inden ankomst midt i Italiens finans- og modecentrum. Overnatning i Milano.

Dag 7 :

Dagen foregår på egen hånd i Milano. Berømt for deres shopping i verdensklasse, gastronomiske oplevelser, og fantastisk historie og kultur, er der rigeligt at opleve i den imponerende by. Spis en frokost med udsigt til den berømte Il Duomo di Milano, som tog over seks århundrede at bygge færdig. Eller fordyb dig i Da Vincis mesterværk – Den Sidste Nadver. Overnatning i Milano.

Dag 8 :

Dagen starter ud med en togrejse til en gemt perle i Italien, nemlig Torino. Kendt som den Kongelige Stad, ligger den smukke by neden for bjergene i Piemonte regionen, og gennemstrømmes af Italiens største flod, Po. Gå på opdagelse i byen fyldt med arkitektoniske og historiske seværdigheder, og oplev det smukke kongeslot hvor Italiens første konge er født. Byen gemmer også på en masse andre oplevelser, for både fodboldfans, bilentusiaster og chokolade elskere. Overnatning i Torino.

Dag 9 :

En tur til torino er ikke fuldendt uden at opleve udsigten fra enten Superga Bjerget eller Mole Antoniella, Torinos vartegn, hvor man kan nyde udsigten ud over Torino by og i godt vejr Piemonte. Eller tag op til Superga Bjerget i 672 meters højde, og nyd udsigten fra bjerget i klart vejr over Po floden og dalen som Torino befinder sig i. Byen huser også en række spændende museer, som det egyptiske museum Museo Egizio, eller Galleria Sabaudia, et kunstmuseum med betydelige værker fra blandt andet Tizian, Angelico, Van Dyck og Rembrandt. Overnatning i Torino.

Dag 10 :

Dagen står på hjemrejse fra Torino/Milano til Kastrup/Billund med fly.

Kort

Om byerne

Rom

Den Italienske hovedstad huser bla. Vatikanet og er en af Europas mest besøgte byer. Besøg Colloseum, Pantheon, Trevi fontænen, de spanske trapper eller nyd en god middag på en af byens mange gode restauranter.

Firenze

Den smukke by i Norditalien, som har hjemme for bla. Fodboldklubben Fiorentina, hvor danske Brian Laudrup husede i 90erne. Byen ligger omkranset af bjerge og i centrum finder man den berømte Santa Maria katedral, Uffizi slottet og Michelangelos gravsted.

Venedig

Venedig er noget helt særligt. Tag en tur med en af byens mange gondoler igennem de smukke kanaler og se de mange smukke bygninger. Gå gennem de små gader og besøg alle special butikkerne. Besøg Markuspladsen med den smukke Markus kirke og gå over Rialto broen. Spis en lokal pizza p[ et af de mange pizzarier i byen.

Milano

Den norditalienske hovedstad er hjemsted for mange af Italiens modefirmaer og kendte designere. Se Il Duomo, se Leonardo Da Vincis berømte maleri ”Den sidste nadver”, fæstningsværket Castello Sforzesco eller tag i byens berømte Operahus.

Torino

Historiske Torino er kendt som en af Italiens mest elegante byer. Byens gamle bycentrum betyder på flere museer, gode restauranter og flotte bygningsværker. Besøg det Egyptiske museum, Palazzo Modama og middelalderborgen med dertilhørende have.

Om togene

Frecciarossa Togene

 • Italiensk højhastighedstog
 • Forbinder store byer i Italien
 • Kræver sæde reservation
 • Højt komfort niveau
 • Oplevelsen starter så snart du stiger ombord på toget
 • Frecciarossa togene er med wi-fi og madvogn

Priser

Rejser / PriserBella Italia 10 dage / 9 nat
Pr. voksen i dobbeltværelse13990
Tillæg enkeltværelseFra 4000 kr.

Alle priser er fra priser og inkluderer:

 • Fly Billund eller Kastrup – Rom inkl. bagage
 • 2 overnatninger i Rom på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Rom – Firenze
 • 1 overnatning i Firenze på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Firenze – Venedig
 • 2 overnatninger i Venedig på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Venedig – Milano
 • 2 overnatninger i Milano på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Milano – Torino
 • 2 overnatninger i Torino på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Fly Torino/Milano – Billund eller Kastrup inkl. bagage

Alle priser er fra priser og baseret på togbilletter og hotel i lavsæson. Der tages forbehold for udsolgte hoteller og togbilletter.

Hoteller

Hotel Canada ***

Via Vicenza 58, 00185 Rome
Beliggende 10 minutters gang fra Termini og i gå afstand til mange seværdigheder i Rom. Alle værelser er med eget badeværelse, hårtørrer, el-kedel, air-condition, skrivebord og fladskærms-tv. Hotellet har egen snackbar og morgenmadsrestaurant.

Starhotels E.c.ho ****

Viale Andrea Doria 4 , 20124 Milano
Beliggenheden blot 200 meter fra Milano Centrale gør hotellet attraktivt for togrejsende. Alle værelser har gratis WIFI, eget badeværelse, Air-condition og 32 tommer fladskærms-tv. Hotellet har egen restaurant, fitness center og bar. Hotellet e...

Corona d´Italia ***

Via Nazionale 14, 50123 Firenze
Hotellet er beliggende i Firenzes gamle bydel "San Lorenzo", lige overfor hovedbanegården. Alle værelser er med eget badeværelse, gratis WIFI og fladskærms-tv. Af faciliteter kan nævnes konferencerum, snackbar og morgenmadsrestaurant.

Villa Rosa ***

CANNAREGIO 389, 30121 VENEZIA
Hotellet er beliggende i en charmerende del af Venedig, blot 5 minutters gang fra hovedbanegården. Alle værelser er med eget badeværelse, safetyboks, air-condition og fjernsyn. Villa Rosa har egen gårdhave, morgenmadsrestaurant og hele hotel...

Roma e Rocca Cavour ***

Piazza Carlo Felice 60, Torino - 10121
Familedrevet hotel siden 1854 i det centrale Torino, beliggende lige overfor togstationen. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, fladskærms-tv, skrivebord, ventilator og balkon. Hotellet har egen morgenmadsrestaurant og gårdhave.
Antal personer: 1+ personer
Type: Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Italien
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*