Hjem » Rejser » Togrejse til Paris
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Paris

Fra 3.595 DKK inkl. tog og 2 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Paris

Byernes by, kærlighedens by, kært barn har mange navne. En af de smukkeste byer i verden, Paris, er den ultimative storby ferie oplevelse med rig mulighed for at få bagagen fyldt med minder med hjem. Tag på en togrejse til Paris, når komfort og klima kommer i første række. En tur til Frankrig med togrejse fra Danmark, hvor oplevelsen starter så snart du står klar på perronen. Læn dig tilbage og nyd den natur og kultur der suser forbi dit vindue indtil du ankommer midt i centrum af byen.

Med tog til magiske Paris

Oplev en skøn togrejse når turen går til Paris gennem den europæiske natur. Ankom midt i centrum i byernes by, tæt på alt hvad hjertet begærer af Parisiske eventyrlige oplevelser. MEd en togrejse starter oplevelserne allerede så snart du stiger ombord toget og læner dig tilbage i det komfortable sæde. Brug tiden på socialt samvær og skab minder med familien eller dine medrejsende allerede i togets kupé. Togrejsen til Paris tager dig over Hamborg, direkte fra København, Odense og Århus, og med to skift i alt. Se et eksempel på en køreplan længere nede på siden.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til smukke Prag og Amsterdam. Eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

 

Kort

Køreplan

Om Paris

Historiske seværdigheder i særklasse

Eiffeltårnet, triumfbuen, Louvre, Notre Dame… overalt i Paris bugner det af historie og seværdigheder i særklasse, og der er derfor altid noget at lave og opleve i byernes by. Med hele 324 meters højde skyder Eiffeltårnet sig op i Paris’ bybillede, og er den mest kendte attraktion med flere end 7 millioner besøgende om året. Dets spektakulære struktur der stod færdig i 1889, er i dag indbegrebet af Paris og er et must-see. Tag en tur med elevatoren op og nyd den fantastiske udsigt udover Paris fra tårnet. Eller arranger en aften gåtur forbi når lyset er tændt på tårnet, det bliver ikke mere Parisisk.

Det er ikke kun Eiffeltårnet der er et besøg værd. Byen indbyder til mange spændende oplevelser, som en tur på det verdensberømte museum, Louvré, der huser selveste Mona Lisa af Leonardo da Vinci. Eller gå på opdagelse omkring den sagnomspundne Notré Dame kirke.

Pariser Chic

Man kan ikke komme udenom at Paris er en verdensklasse by at shoppe i. Nogle af de største og mest kendte mærker i verden stammer her fra, som blandt andet Chanel og Hermés. Paris har alt hvad hjertet begærer indenfor modeverden. De helt dyre gader Avenue Montaigne og Rue Saint-Honoré, huser alle de dyre mærkevarer, med den ene flotte butik efter den anden, og det kan være en gå tur værd bare for at kigge på vinduer. I Operakvarteret finder man de kendte stormagasiner Galerie Lafayette og Printemps, der er en attraktion i sig selv.

Arrondissementer 

Paris er opdelt efter områder, kaldet arrondissement og der er i alt 20, som starter i midten og folder sig ud i en spiral. Hvert område har noget specielt at byde på, og mange guides vil beskrive hvor attraktionerne er ved at skrive deres arrondissement nummer.

Gå på opdagelse i de forskellige arrondissementer, og få Paris helt under huden.

Maden i Paris

Fransk gastronomie er noget helt for sig selv. Det verdenskendte køkken spænder fra lækre friske croissanter og baguettes, til de fineste michelin restauranter i verden. Det er tiden værd at undersøge restauranter hjemmefra, og oplev det bedste hvad det franske køkken har at byde på. Bistro, brasserier og cafeer ligger side om side overalt i Paris. Slå jer ned ved en af de mange udendørsserveringer, og  nyd et glas vin eller en café au lait imens Pariser livet strømmer forbi jer.

Forlænget weekendtur

Byen over alle byer, er perfekt til en forlænget togrejse weekendtur. Ankom midt i hjertet af Paris, og uden bekymringer om overvægt på vejen hjem i bagagen er det den perfekte shoppetur. Følg os på Instagram @togrejsereuropa for mere inspiration om din næste togrejse, eller gå på opdagelse blandt vores andre togrejser til storbyer i Europa som blandt andet Rom eller denne rundrejse der kombinere Paris med den fantastiske Glacier Express togrejse i Schweiz.

 

 

Om togene

IC Togene

 • Høj komfort og hastighed
 • Kupeer med airconditioning
 • Hastigheder op til 200 km/t
 • Stopper kun i større byer
 • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
 • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

 • Højhastighedstog
 • Komfort med større benplads end på fly
 • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
 • ICE togene er med madvogn

NJ Togene – Nattog

ÖBB Nightjet

 • Komfortabelt rejse om natten
 • Vågn op på destinationen
 • Drikkevarer og snacks kan købes hos togpersonalet i ligge- og sovevognen
 • Der er wi-fi på tog

VOGNTYPER

 • Sovevogn – Sovekupé til 1, 2 eller 3 personer
  • Med håndvask i kupé og inkl. morgenmad
  • WC og brusebad i enden af vognen
  • Deluxe sovekupé er med eget badeværelse
 • Liggevogn – 4 eller 6 liggepladser
  • God til grupper, familier eller prisbevidste solorejsende
  • Vaske- og toiletrum på vogn
  • Mulighed for privatkupé, kvindekupé eller kørestolskupé
  • Mindre morgenmad inkluderet
 • Siddevogn – 6 sidepladser
  • Billigste rejseform
  • Vaske- og toiletrum på vogn

TGV Togene

 • Fransk højhastighedstog
 • Kræver sæde reservation
 • Højt komfort niveau
 • Oplevelsen starter så snart du stiger ombord på toget
 • TGV togene er med wi-fi og madvogn

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles ***, Paris

10 rue Bernard Buffet, 17th arr., 75017 Paris, Frankrig
Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles ligger strategisk i Batignolles kvarteret i Paris, tæt på mange af byens seværdigheder. Gratis wifi på hotellet, eget bad, fladskærms tv, air conditioning og mørklægningsgardiner.

Des Arts Montmartre ***

5, rue Tholoze , 75018 Paris
Hoteller ligger i hjertet af Montmartre kvarteret og byder på hyggelig indkvartering. Man er derfor i gå afstand til mange af byens attraktioner og kan via. Metro let komme rundt i Paris. Alle værelser er med eget badeværelse, gratis WIFI og fl...

Le Marceau Bastille ****

13, rue Jules César 75012 Paris
Denne 4-stjernede perle er beliggende i det centrale Paris, tæt på Notre Dame, Bastille pladsen og Gare De Lyon metro stationen. Alle værelser har air-condition, minibar, badeværelse, gratis WIFI og tv.

Royal Saint-Honore ****

Hôtel Royal Saint Honoré 221 rue Saint Honoré , 75001 Paris
Et af vores mest populære hoteller i Paris, beliggende tæt på Louvre, Notre Dame, Eiffeltårnet og få hundrede meter fra nærmeste metro station. Alle værelser er med eget badeværelse, gratis WIFI, tv og minibar. Hotellet har egen restaurant o...
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*