Hjem » Rejser » Togrejse til Paris – fly hjem
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Paris

Fra 8.490 DKK inkl. tog, fly og 5 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Paris

Byernes by, kærlighedens by, kært barn har mange navne. En af de smukkeste byer i verden, Paris, er den ultimative storby ferie oplevelse med rig mulighed for at få bagagen fyldt med minder med hjem. Tag på en togrejse til Paris, når komfort og klima kommer i første række. En tur til Frankrig med togrejse fra Danmark, hvor oplevelsen starter så snart du står klar på perronen. Læn dig tilbage og nyd den natur og kultur der suser forbi dit vindue indtil du ankommer midt i centrum af byen.

Med tog til magiske Paris

Oplev en skøn togrejse når turen går til Paris gennem den europæiske natur. Ankom midt i centrum i byernes by, tæt på alt hvad hjertet begærer af Parisiske eventyrlige oplevelser. MEd en togrejse starter oplevelserne allerede så snart du stiger ombord toget og læner dig tilbage i det komfortable sæde. Brug tiden på socialt samvær og skab minder med familien eller dine medrejsende allerede i togets kupé. Togrejsen til Paris tager dig over Hamborg, direkte fra København, Odense og Århus, og med to skift i alt. Se et eksempel på en køreplan længere nede på siden.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Historiske seværdigheder i særklasse

Eiffeltårnet, triumfbuen, Louvre, Notre Dame… overalt i Paris bugner det af historie og seværdigheder i særklasse, og der er derfor altid noget at lave og opleve i byernes by. Med hele 324 meters højde skyder Eiffeltårnet sig op i Paris’ bybillede, og er den mest kendte attraktion med flere end 7 millioner besøgende om året. Dets spektakulære struktur der stod færdig i 1889, er i dag indbegrebet af Paris og er et must-see. Tag en tur med elevatoren op og nyd den fantastiske udsigt udover Paris fra tårnet. Eller arranger en aften gåtur forbi når lyset er tændt på tårnet, det bliver ikke mere Parisisk.

Det er ikke kun Eiffeltårnet der er et besøg værd. Byen indbyder til mange spændende oplevelser, som en tur på det verdensberømte museum, Louvré, der huser selveste Mona Lisa af Leonardo da Vinci. Eller gå på opdagelse omkring den sagnomspundne Notré Dame kirke.

Pariser Chic

Man kan ikke komme udenom at Paris er en verdensklasse by at shoppe i. Nogle af de største og mest kendte mærker i verden stammer her fra, som blandt andet Chanel og Hermés. Paris har alt hvad hjertet begærer indenfor modeverden. De helt dyre gader Avenue Montaigne og Rue Saint-Honoré, huser alle de dyre mærkevarer, med den ene flotte butik efter den anden, og det kan være en gå tur værd bare for at kigge på vinduer. I Operakvarteret finder man de kendte stormagasiner Galerie Lafayette og Printemps, der er en attraktion i sig selv.

Arrondissementer 

Paris er opdelt efter områder, kaldet arrondissement og der er i alt 20, som starter i midten og folder sig ud i en spiral. Hvert område har noget specielt at byde på, og mange guides vil beskrive hvor attraktionerne er ved at skrive deres arrondissement nummer.

Gå på opdagelse i de forskellige arrondissementer, og få Paris helt under huden.

Maden i Paris

Fransk gastronomie er noget helt for sig selv. Det verdenskendte køkken spænder fra lækre friske croissanter og baguettes, til de fineste michelin restauranter i verden. Det er tiden værd at undersøge restauranter hjemmefra, og oplev det bedste hvad det franske køkken har at byde på. Bistro, brasserier og cafeer ligger side om side overalt i Paris. Slå jer ned ved en af de mange udendørsserveringer, og  nyd et glas vin eller en café au lait imens Pariser livet strømmer forbi jer.

Forlænget weekendtur

Byen over alle byer, er perfekt til en forlænget togrejse weekendtur. Ankom midt i hjertet af Paris, og uden bekymringer om overvægt på vejen hjem i bagagen er det den perfekte shoppetur. Følg os på Instagram @togrejsereuropa for mere inspiration om din næste togrejse, eller gå på opdagelse blandt vores andre togrejser til storbyer i Europa som blandt andet Rom eller denne rundrejse der kombinere Paris med den fantastiske Glacier Express togrejse i Schweiz.

 

 

 

Rejseprogram

Dag 1:

Dagen starter med tog fra Danmark til Hamborg. I Hamborg skiftes til ICE-tog til Mannheim. Toget har Bistro. Overnatning i Mannheim.

UdrejseTider
Dansk station - Hamborg07.10 - 12.05
Hamborg - Mannheim12.45 - 18.23
1 nat I Mannheim
Mannheim - Paris09.40 - 12.52
Dag 2:

Efter morgenmad på hotellet fortsætter rejsen med TGV tog til Paris.

Dag 2-6:

4 overnatninger I Paris.

Dag 6:

Flyrejse hjem fra Paris til Billund eller Kastrup.

Kort

Om byerne

Mannheim, Tyskland

Mannheim er kendt for sin beliggenhed i det vestlige Tyskland, sine kulturelle bygninger og smukke arkitektoniske bygningsværker, og Rhinen som løber gennem byen.

Mannheim ligger centralt i Tyskland og er et vigtigt transportknudepunkt for både tog og motorveje. Byen er hjemsted for mange virksomheder og institutioner, herunder Universität Mannheim, som er en af de bedste handelshøjskoler i Tyskland.

Paris, Frankrig

Byernes by, kærlighedens by, kært barn har mange navne. En af de smukkeste byer i verden, Paris, er den ultimative storby ferie oplevelse med rig mulighed for at få bagagen fyldt med minder med hjem. Tag på en togrejse til Paris, når komfort og klima kommer i første række. En tur til Frankrig med togrejse fra Danmark, hvor oplevelsen starter så snart du står klar på perronen. Læn dig tilbage og nyd den natur og kultur der suser forbi dit vindue indtil du ankommer midt i centrum af byen.

Om togene

ICE Togene

ICE er det hurtigste og mest moderne tog i Tyskland.

Togene kører med mange vognsæt, hvilket medfører høj kapacitet på strækningerne.

Sæderne er komfortable og der er god benplads. Hver vogn har bagagehylder, ligesom at der over sæderne eller ved fødderne er god plads til håndbagage.

Alle sæder har stikkontakter, så man kan oplade sine eletroniske devices. Der er air-condition, så man kan arbejde eller se film undervejs.

På hver afgang findes restaurant- eller bordbistro, så man altid kan købe forfrsikninger, mad og drikkevarer.

 

TGV Togene

 • Fransk højhastighedstog
 • Kræver sæde reservation
 • Højt komfort niveau
 • Oplevelsen starter så snart du stiger ombord på toget
 • TGV togene er med wi-fi og madvogn

Priser

Datoer/Hotel3-stjernede hoteller
2. klasse tog
Fly hjem
4-stjernede hoteller
1. klasse tog
Fly hjem
Pris pr. voksen v/2 betalende voksne849010990
Tillæg enkeltværelse pr. person pr. nat+250+300
Tillæg 1. klasse+700Inkl.
Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af den samlede pris--
Gouda Årsrejseforsikring+500+500
BørneprisIndhent tilbudIndhent tilbud

Alle priser er fra priser og inkluderer:

 • Alle togrejser som beskrevet på 1. eller. 2. klasse
 • 4 overnatninger i Paris på Hotel Bel Oranger *** / Holiday Inn Paris Gare De Lyon **** inkl. morgenmad
 • 1 overnatning i Mannheim på Hotel Novum hotel Mannheim *** / Intercity hotel Mannheim **** inkl. morgenmad
 • Pladsbilletter hvor muligt
 • Flyrejse PAris – Billund/Kastrup inkl. 20 kg bagage, håndbagage, alle skatter og afgifter
 • Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven
 • 24-timers nødtelefon

Hotellerne er hoteleksempler. Såfremt de er udsolgte ved bestillingen, tilbyder vi alternativ I samme priskategori.

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Novum hotel Mannheim ***, Tyskland

68161 Mannheim
Novum Hotel Mannheim er et moderne hotel beliggende i byens centrum i Mannheim, Tyskland. Hotellet tilbyder en række værelser og suiter i forskellige størrelser og stilarter, som er indrettet med moderne møbler og komfortable senge. Værelserne ...

Intercity hotel Mannheim ****,

Schlossgartenstr. 1 Ecke L13, 68161 Mannheim
InterCityHotel Mannheim er et moderne og stilfuldt hotel beliggende i byens centrum i Mannheim, Tyskland. Hotellet tilbyder en række værelser og suiter, som er indrettet med moderne møbler og faciliteter. Værelserne på InterCityHotel Mannheim e...

Hotel Bel Oranger ***, Paris

9 rue d'Austerlitz, 12. arr. - Bercy, 75012 Paris
Bel Oranger Gare de Lyon er et 3-stjernet hotel, der ligger i hjertet af 12. arrondissement og er udstyret med aircondition og elevator. Hotellet ligger i rolige omgivelser og er kun 5 minutters gang fra Gare de Lyon Station og 15 minutters gang f...

Holiday Inn Paris – Gare de Lyon Bastille ****, Paris

11-15 Rue De Lyon, 12th arr., 75012 Paris, France
Holiday Inn Paris - Gare de Lyon Bastille er et elegant og moderne hotel beliggende centralt i Paris, tæt på Gare de Lyon togstationen og det verdensberømte museum Louvre. Hotellet har egen restaurant samt bar, og byder på en stor morgenmadsbuf...
Antal personer: 2+ personer
Type: Togrejser, Storbyferie, Paris
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*