Hjem » Rejser » Togrejse til Zürich
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Zürich

Fra 2.745 DKK Inkl. tog og 2 nat på hotel

Om rejsen

Togrejser til Zürich

Oplev Schweiz med en togrejse til Zürich, hvor historiske seværdigheder og eksklusiv shopping  på højt niveau venter. Tag på en tur til Alpelandet Schweiz med togrejse fra Danmark, hvor oplevelsen starter så snart du står klar på perronen. Læn dig tilbage og nyd den natur og kultur der suser forbi dit vindue. 

En sand perle

Den største by i Schweiz er en sand perle. Den smukke Limmat flod som løber igennem byen og ud i Zurich sø som indbyder til en sejltur rundt i det klare vand. Kendt som en af verdens største finansielle byer, og som europas dyreste by at bo i, men har så meget andet at byde på. Spadser fra hovedbanen gennem den kendte shoppinggade, Bahnhofstrasse med nogle af verdens mest eksklusive butikker. Og gå derefter på opdagelse gennem den historiske gamle bydel, med små snoede, brostensbelagte gade, alt imens man nyder de mange fortovscafeer og restauranter byen har at byde på.

Togrejse til Alpelandet

Tag toget når komfort og klima kommer i første række, hvor oplevelsen allerede starter når du stiger ombord på toget. Med en togrejse til Zürich ankommer man midt i centrum, tæt på alt hvad byen har at byde på.  Der er et solrigt og godt klima i vente, og byen passer perfekt som start by på en eventuelt videre rundrejse eller i kombination med andre storbyer.

Vælg mellem nattog eller dagtog

Når togrejsen går til de Schweiziske byer, kan du selv vælge mellem nattog eller dagtog. Udnyt rejsetiden og sov dig frem til din destination med en afslappende togrejse med nattog, hvor du kommer veludhvilet frem til din destination næste morgen. Eller brug turen om dagen på socialt samvær og hygge med dine medrejsende, og oplev den skønne europæiske natur suse forbi dit vindue. Se eksempler på køreplaner for både dagtog og nattog længere nede på denne side.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til Milano eller Amsterdam. Eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

Rejs med tog til Zurich

Vil du gerne opleve alpelandet Schweiz? Start i hovedstaden Zürich, der byder på et væld af kultur, historie og eksklusiv shopping. Destinationen er oplagt, når du drømmer om ferie med spændende storbysoplevelser, men også naturskønne omgivelser. Fra Zürich kan du taget toget ud i det schweiziske land og opleve flot natur, panoramaudsigt over Zürich og på gode dage få et par glimt af de sneklædte alpetoppe. Mulighederne er mange, når du tager toget til Zürich. Alt du skal gøre for at komme afsted, er at booke din billet, stige på toget i din stationsby, skifte i Hamborg og voila! 11-13 timer senere er du fremme – midt i centrum af byen. Bestil dit tog til Zurich lige her, og køb hotelovernatning med i pakken.

Oplev en smuk hovedstad

Smukke katedraler, arkitektur i verdensklasse, rene og klare søer. Zürich er fuld af natur, kultur og historie, men byen er som en af Europas dyreste hovedstæder også centrum for eksklusiv shopping. Du kan stille din shoppelyst på den kendte shoppinggade Bahnhofstrasse, der byder på nogle af de mest luksuriøse butikker. Når shoppingen er færdig, kan du udforske byens ældre bydele, gå gennem små og snoede gader og få en forfriskning på en af de mange fortovscaféer.

En togrejse fyldt med natur udenfor vinduet

Rejser med tog byder på mere natur, mere komfort og mere afslapning, end rejser med fly eller bil gør. I flyet ser du intet af din rejse fra A til B. I toget kan du hele tiden se ud og opleve turen til din destination, om du kører gennem by eller land. Dertil får du også høj komfort, du kan blot læne dig til og slappe af. Skal det være ekstra komfortalt, så tag da nattoget og sov hele vejen til skønne Zürich. Det er en by, der blandt andet byder på den rene og klare Zürich sø. Men er du til endnu mere natur, kan du let tage på dagsrejser eller rundture i Schweiz med tog videre fra Zürich.

Komfortabel togtur om dagen eller natten

Toget kører til Zürich på flere tidspunkter. Det betyder, at du kan rejse om dagen eller om natten. Idet togturen tager små 12 timer, giver det god mening at hoppe på et nattog. Du sparer en overnatning på hotel, og du kan sove det meste af turen. Det er oplagt, hvis du ikke er typen, der kan få tiden i toget til at gå.

Besøg Schweiz med familie eller partner

En togrejse til Zürich egner sig til enhver ferie eller weekendtur. Om du er afsted med hele familien og børnene, eller bare rejser med mand eller kæreste, så er der masser af oplevelser at få. Selve togturen er komfortabel for alle – og har du børn med, er det en billig fornøjelse. Du kan tage 4 børn (under 15 år) under armen som betalende voksen. Det eneste du skal betale for, er deres pladsbilletter.

Hvad venter du på? Book togrejsen til Zürich i dag og få sikret årets hyggelige weekendtur eller den oplevelsesrige familieferie.

Kort

Køreplan

 

Om Zürich

Historiske seværdigheder i særklasse

Besøg nogle af de historiske seværdigheder som byen har at byde på, såsom Fraumünster katedralen med sine berømte malede mosaik vinduer af kunstneren Marc Chagall, rådhuset som betragtes som en af de vigtigste kulturelle og arkitektoniske bygninger med dens specielle barokke konstruktion og udsmykning indeni. Samt den kendte Grossmünster katedral, som med dens to tårne er blevet kendetegnet for Zürich by.

Schweiz er kendt for deres flotte rene søer 

At man kan bade i de Schweiziske søer er ingen hemmelighed, og Zürich sø er ikke en undtagelse, langs søens bred finder man flere pakker og friluftsbade hvor man om sommeren både kan bade i søen samt i de tilhørende pools. Nyd en solskinsdag i græsset, med en picnic og udsigt over Zürich sø.

Panorama udsigt udover Zürich 

Tag toget 20 minutter fra Zürich centrum og du befinder dig på Uetliberg bjerget, hvor du vil opleve en spektakulær panoramaudsigt over Zürich by samt søen, og på klare dage sneklædte alpetoppe.

Perfekt stop inde din videre rundrejse

En togrejse til Zürich, byder på meget andet end bare en storby, der er rig mulighed for at tage dags ekskursioner rundt i landet for at opleve den fantastiske schweiziske natur. Kombiner Zürich i et par dage med en rundrejse i Schweiz eller i forbindelse med den fantastiske togtur Glacier Express. Kontakt os for mere information om hvorfor netop Zürich skal være din næste rejse destination med en togrejse gennem Europa. Følg os på vores Facebook eller Instagram for mere inspiration til din næste togrejse rundt i Europa.

Om togene

IC Togene

 • Høj komfort og hastighed
 • Kupeer med airconditioning
 • Hastigheder op til 200 km/t
 • Stopper kun i større byer
 • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
 • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

 • Højhastighedstog
 • Komfort med større benplads end på fly
 • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
 • ICE togene er med madvogn

NJ Togene – Nattog

ÖBB Nightjet

 • Komfortabelt rejse om natten
 • Vågn op på destinationen
 • Drikkevarer og snacks kan købes hos togpersonalet i ligge- og sovevognen
 • Der er wi-fi på tog

VOGNTYPER

 • Sovevogn – Sovekupé til 1, 2 eller 3 personer
  • Med håndvask i kupé og inkl. morgenmad
  • WC og brusebad i enden af vognen
  • Deluxe sovekupé er med eget badeværelse
 • Liggevogn – 4 eller 6 liggepladser
  • God til grupper, familier eller prisbevidste solorejsende
  • Vaske- og toiletrum på vogn
  • Mulighed for privatkupé, kvindekupé eller kørestolskupé
  • Mindre morgenmad inkluderet
 • Siddevogn – 6 sidepladser
  • Billigste rejseform
  • Vaske- og toiletrum på vogn

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Central Plaza ****

Central 1, Zürich centrum, 8001 Zürich
Hotellet beliggende midt på Zürichs centrale plads i gå afstand til de fleste af byens attraktioner og tæt på byens banegård. Alle værelser har eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, Nespresso maskine og fladskærms-tv. Hotellet h...

Sorell Hotel Rütli ***

Zähringerstrasse 43, Zürich centrum, 8001 Zürich
Hotel Rütli er beliggende i Zürichs gamle bydel og blot få minutters gang fra byens hovedbanegård. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, kaffemaskine, fladskærms-tv og gratis WIFI. Hotellet har bar, cafe og ...
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Schweiz
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*