Hjem » Rejser » Togrejse til Zürich
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Zürich

Fra 2.745 DKK Inkl. tog og 2 nat på hotel

Om rejsen

Togrejser til Zürich

Oplev Schweiz med en togrejse til Zürich, hvor historiske seværdigheder og eksklusiv shopping  på højt niveau venter. Tag på en tur til Alpelandet Schweiz med togrejse fra Danmark, hvor oplevelsen starter så snart du står klar på perronen. Læn dig tilbage og nyd den natur og kultur der suser forbi dit vindue. 

En sand perle

Den største by i Schweiz er en sand perle. Den smukke Limmat flod som løber igennem byen og ud i Zurich sø som indbyder til en sejltur rundt i det klare vand. Kendt som en af verdens største finansielle byer, og som europas dyreste by at bo i, men har så meget andet at byde på. Spadser fra hovedbanen gennem den kendte shoppinggade, Bahnhofstrasse med nogle af verdens mest eksklusive butikker. Og gå derefter på opdagelse gennem den historiske gamle bydel, med små snoede, brostensbelagte gade, alt imens man nyder de mange fortovscafeer og restauranter byen har at byde på.

Togrejse til Alpelandet

Tag toget når komfort og klima kommer i første række, hvor oplevelsen allerede starter når du stiger ombord på toget. Med en togrejse til Zürich ankommer man midt i centrum, tæt på alt hvad byen har at byde på.  Der er et solrigt og godt klima i vente, og byen passer perfekt som start by på en eventuelt videre rundrejse eller i kombination med andre storbyer.

Vælg mellem nattog eller dagtog

Når togrejsen går til de Schweiziske byer, kan du selv vælge mellem nattog eller dagtog. Udnyt rejsetiden og sov dig frem til din destination med en afslappende togrejse med nattog, hvor du kommer veludhvilet frem til din destination næste morgen. Eller brug turen om dagen på socialt samvær og hygge med dine medrejsende, og oplev den skønne europæiske natur suse forbi dit vindue. Se eksempler på køreplaner for både dagtog og nattog længere nede på denne side.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til Milano eller Amsterdam. Eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

Kort

Køreplan

 

Om Zürich

Historiske seværdigheder i særklasse

Besøg nogle af de historiske seværdigheder som byen har at byde på, såsom Fraumünster katedralen med sine berømte malede mosaik vinduer af kunstneren Marc Chagall, rådhuset som betragtes som en af de vigtigste kulturelle og arkitektoniske bygninger med dens specielle barokke konstruktion og udsmykning indeni. Samt den kendte Grossmünster katedral, som med dens to tårne er blevet kendetegnet for Zürich by.

Schweiz er kendt for deres flotte rene søer 

At man kan bade i de Schweiziske søer er ingen hemmelighed, og Zürich sø er ikke en undtagelse, langs søens bred finder man flere pakker og friluftsbade hvor man om sommeren både kan bade i søen samt i de tilhørende pools. Nyd en solskinsdag i græsset, med en picnic og udsigt over Zürich sø.

Panorama udsigt udover Zürich 

Tag toget 20 minutter fra Zürich centrum og du befinder dig på Uetliberg bjerget, hvor du vil opleve en spektakulær panoramaudsigt over Zürich by samt søen, og på klare dage sneklædte alpetoppe.

Perfekt stop inde din videre rundrejse

En togrejse til Zürich, byder på meget andet end bare en storby, der er rig mulighed for at tage dags ekskursioner rundt i landet for at opleve den fantastiske schweiziske natur. Kombiner Zürich i et par dage med en rundrejse i Schweiz eller i forbindelse med den fantastiske togtur Glacier Express. Kontakt os for mere information om hvorfor netop Zürich skal være din næste rejse destination med en togrejse gennem Europa. Følg os på vores Facebook eller Instagram for mere inspiration til din næste togrejse rundt i Europa.

Om togene

IC Togene

 • Høj komfort og hastighed
 • Kupeer med airconditioning
 • Hastigheder op til 200 km/t
 • Stopper kun i større byer
 • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
 • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

 • Højhastighedstog
 • Komfort med større benplads end på fly
 • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
 • ICE togene er med madvogn

NJ Togene – Nattog

ÖBB Nightjet

 • Komfortabelt rejse om natten
 • Vågn op på destinationen
 • Drikkevarer og snacks kan købes hos togpersonalet i ligge- og sovevognen
 • Der er wi-fi på tog

VOGNTYPER

 • Sovevogn – Sovekupé til 1, 2 eller 3 personer
  • Med håndvask i kupé og inkl. morgenmad
  • WC og brusebad i enden af vognen
  • Deluxe sovekupé er med eget badeværelse
 • Liggevogn – 4 eller 6 liggepladser
  • God til grupper, familier eller prisbevidste solorejsende
  • Vaske- og toiletrum på vogn
  • Mulighed for privatkupé, kvindekupé eller kørestolskupé
  • Mindre morgenmad inkluderet
 • Siddevogn – 6 sidepladser
  • Billigste rejseform
  • Vaske- og toiletrum på vogn

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Central Plaza ****

Central 1, Zürich centrum, 8001 Zürich
Hotellet beliggende midt på Zürichs centrale plads i gå afstand til de fleste af byens attraktioner og tæt på byens banegård. Alle værelser har eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, Nespresso maskine og fladskærms-tv. Hotellet h...

Sorell Hotel Rütli ***

Zähringerstrasse 43, Zürich centrum, 8001 Zürich
Hotel Rütli er beliggende i Zürichs gamle bydel og blot få minutters gang fra byens hovedbanegård. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, kaffemaskine, fladskærms-tv og gratis WIFI. Hotellet har bar, cafe og ...
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Schweiz
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*