Hjem » Rejser » Togrejse til Strasbourg med dagtog
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Strasbourg med dagtog

Fra 5.990 DKK inkl. tog og 4 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Oplev historiens vingesus med en togrejse til Strasbourg

Tag på en togrejse til Strasbourg, når komfort, klima og minder for livet kommer i første række. Den charmerende franske by, med den tyske accent, Strasbourg beliggende i den berømte Alsace region i Frankrig. Strasbourg skiller sig ud blandt Frankrigs andre store byer for dens smukke gamle midtby, det er som at træde ind i et gammelt eventyr med charmerende middelalderhuse og smukke kanaler. Byen der ligger langs floden Rhinen, gemmer på mange oplevelser både historiske, kulturelle og gastronomiske.

Eventyrlig forlænget weekend – både i vinter- og sommersæsonen

Den franske, lille storby, der er fyldt med charme og eventyrlige oplevelser både sommer og vinter, er perfekt til en togrejse. Kendt som julens hovedstad byder Strasbourg på et magisk julemarked, med en masse skønne boder fyldt med lækre delikatesser fra Alsace området og meget mere. Kombiner juleturen med nogle af de andre smukke byer i området, som også har nogle verdenskendte julemarkeder, såsom Riquewihr eller Colmar. Om sommeren er der rig mulighed for at opleve de smukke vinmarker i området og prøvesmage den lokal producerede Riesling hos nogle af de mange producenter.

Togrejsen til Strasbourg

Tag toget til Strasbourg i en forlænget weekend eller i kombination med en rundrejse i Frankrig, hele året rundt, hvor eventyret allerede starter når man læner sig tilbage i tog sædet og ser landskabet glide forbi. Det er nemt at tage toget fra København, Odense eller Århus til den skønne by, med blot 2 togskift undervejs er man hurtigt fremme i Strasbourg. Se køreplans eksempel længere nede på denne side. Læn dig tilbage i sædet og lad toget suse igennem den europæiske natur og frem til din endelig destiation klar til at skabe minder for livet.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til romantiske Venedig eller historiske oplevelser i særklasse i Rom. Eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

Kontakt os for mere information om mulighederne omkring din næste togrejse. Eller gå på opdagelse blandt en af vores fantastiske rundrejser rundt i Schweiz eller Italien.

Den største attraktion – Notre-Dame de Strasbourg

Den smukke katedral midt i centrum og byens vartegn, Notre Dame de Strasbourg, er den højeste middelalderbygning i Europa med sit 142 meter høje spir. Opdag det store astronomiske ur inde i kirken der hver dag kl.12:30 udfører et lille show, eller tag turen op af de 329 trin af vindeltrappen der fører op til tårnets udsigtsplatform i 66 meters højde og nyd den fantastiske udsigt ud over Strasbourg og naturen i Alsace området.

Grande Île & La Petite France 

Den gamle bydel, Grande Île, er en attraktion i sig selv, og er optaget på UNESCOs verdensarvliste, da den er yderst velbevaret. Her finder man fascinerende bygninger og områder fra middelalderen og renæssancen. Det er nemt at opleve den gamle by og dens områder til fods, gå en tur rundt i det romantiske område La Petit France, med dets flotte bindingsværkshuse langs små kanaler. Hvor i sær Maison de Tanneurs fra 1572 står som et pragteksempel i denne maleriske bydel.

Det Europæiske kvarter 

Strasbourg er Europas 2 hovedstad, og lægger by til Europa Parlamentet, Europarådet, og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. For de politiske interesserede, vil et besøg på The Parlimentarium Simone Veil være interessant. Med sin interactive oplevelse vises der hvordan Europa Parlamentet fungere og hvordan det påvirker beboerne rundt omkring i Europa.

Julens hovedstad

Strasbourg har kan pryde sig med indtil flere titler, og er berømt for mange ting. Blandt andet også som julens hovedstad; hvert år ligger byen huse til det mest kendte julemarked i Frankrig, Christkindelsmärik. Med over 300 udendørs stande, strækker det sig over hele byens centrum, og stammer helt tilbage til 1570, hvilket gør det til en af Europas ældste julemarkeder. Gå på opdagelse blandt de mange stande, oplev pynten og nyd et glas vin chaud (gløgg), gerne lavet på en af de mange berømte hvidvine fra området, i mens man indtager den helt specielle eventyrs stemning der hersker under julemarkedet. Christkindelsmärik, der starter omkring den 26 November og løber til den 26 december, er en af de helt store tilløbsstykke for turister verden over, så man skal være forberedt på at man ikke er den eneste blandt de mange stande. Julemarkederne gør Strasbourg og resten af Alsace et besøg værd i julemåneden.

Den lille storby – shopping, kunst & Riesling 

Strasbourg er lille nok til at man bekvemt kan gå rundt til fods, men stor nok til at den har gode shopping muligheder. Her finder du en masse skønne butikker og stormagasiner, med alt inden for mode samt specialiteter fra Alsace området. For de kunstinteresserede, finder man mange spændende museer i byen som Palais Rohan, som er hjemsted for hele tre af byens museer. Palais Rohan, beliggende ved siden af katedralen, er en af byens smukkeste bygninger, designet efter de store palæer i Paris, er dette slot et barok mesterværk og bestemt et besøg værd.

På en varm sommerdag  byder byen på Parc de l’Orangerie, med skønne græsplæner, en lille zoologisk have samt robåde til leje i den lille sø. Pak en picnic kurv, med nogle af de lækre specialiteter fra Alsace, slå jer ned i denne idylliske park og nyd et glas køligt riesling fra området. Der er nemlig rig mulighed for at købe Alsace områdets udsøgte vine fra en af de mange vinbutikker i byen. Gastronomi i Alsace er ekseptionelt, fra deres specialiteter som Tarte Flambée og Kugelhopf, samt en blanding af tysk og fransk madkultur, finder man i området mange fantastiske restauranter og brasserier.

Eventyrlig forlænget weekend

Den franske, lille storby, der er fyldt med charme og eventyrlige oplevelser både sommer og vinter, er perfekt til en togrejse. Tag på togrejse til Strasbourg i en forlænget weekend eller i kombination med en rundrejse i Frankrig, hele året rundt, hvor eventyret allerede starter når man læner sig tilbage i tog sædet og ser landskabet glide forbi.

Følg med på Facebook og Instagram for mere inspiration og tips og tricks til din næste togrejse i Europa.

 

Rejseprogram

Dag 1:

Togrejse fra Danmark til Hamborg. Skift til ICE tog med bistro til Offenburg, hvor der skiftes til regionaltog det sidste stykke til Strasbourg.

UdrejseTider
Dansk station - Hamborg07.10 - 12.05
Hamborg - Offenburg12.45 - 19.31
Offenburg - Strasbourg20.05 - 20.36
Dag 1-4:

4 overnatninger I Strasbourg.

Dag 4:

Hjemrejse. Regionaltog til Offenburg. Skift til ICE-tog med bistro til Hamborg. Skift I hamborg til tog til Danmark.

HjemrejseTider
Strasbourg - Offenburg08.20 - 08.49
Offenburg - Hamborg09.27 - 15.36
Hamborg - Dansk station16.54 - 21.58

Kort

Om byerne

Strasbourg, Frankrig

Den Franske by er til dagligt mest kendt for at huse EU-parlamentet. Men byen huser også katedralen Notre Dame de Strasburg, Tannerus kvarteret, Saint Thomas palæet og mange spændende museer.

Om togene

ICE Togene

  • Højhastighedstog
  • Komfort med større benplads end på fly
  • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
  • ICE togene er med madvogn

Priser

Datoer/Hotel3-stjernede hoteller
2. klasse tog

4-stjernede hoteller
1. klasse tog

Pris pr. voksen v/2 betalende voksne59907990
Tillæg enkeltværelse pr. person pr. nat+250+300
Tillæg 1. klasse+700Inkl.
Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af den samlede pris--
Gouda Årsrejseforsikring+500+500
BørneprisIndhent tilbudIndhent tilbud

Alle priser er fra priser og inkluderer:

  • Alle togrejser som beskrevet på 1. eller. 2. klasse
  • 4 overnatning i Strasbourg på Ibis Strasbourg Centre gate *** / Cour de Courbeau **** inkl. morgenmad
  • Pladsbilletter hvor muligt
  • Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven
  • 24-timers nødtelefon

Hotellerne er hoteleksempler. Såfremt de er udsolgte ved bestillingen, tilbyder vi alternativ I samme priskategori.

Hoteller

Holiday Inn Express Strasbourg Centre ***

Rue de la Corderie, 67000 Strasbourg
Hotellet ligger i syd af Strasbourg, med direkte forbindelse til hovedbanegård og centrum. Værelser er med fladskærms-tv, kaffe og te faciliteter, værdiboks, skrivebord og eget badeværelse. På hoteller er der gratis wi-fi og bar der serveres små r...

Cour du Corbeau ****

6-8 rue des Couples , 67000 Strasbourg
Et af Strasbourgs bedst anmeldte hotellet. Beliggenhedeni centrum, tæt ved byens katedral, gør hotellet attraktivt. Gå-afstand til de fleste attraktioner og hovedbanegården. Alle hotellets værelser har eget badeværelse, gratis WIFI, skrivebord,...
Antal personer: 2+ personer
Type: Togrejser, Storbyferie
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*