Hjem » Rejser » Tog: Tour de Tyskland 8 dage / 7 nat
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Tour de Tyskland 8 dage / 7 nat

Fra 7.990 DKK Inkl. tog og hoteller Download rejse som PDF

Om rejsen

Tog: Tour de Tyskland

Oplev det bedste af Tyskland på en enestående togferie, der tager jer gennem Frankfurt, Dresden, Berlin og Hamborg.

Tyskland med tog starter fra Danmark og tager jer gennem det tyske rige, hvor man skal opleve nogle af Tysklands mest berømte byer.

Oplev det bedste af Tyskland på en enestående togferie, der tager jer gennem Frankfurt, Dresden, Berlin og Hamborg.

Start ud med en nem togrejse til Hamborg fra Danmark, hvor der venter oplevelser for hele familien, inden turen fortsætter med de berømte og effektive tyske ICE tog til Frankfurt fyldt med historie og storbyliv. Herefter går togrejsen til Dresden, med dens smukke historiske centrum for til sidst at slutte i berømte Berlin.

Oplev tysk historie og kultur på helt tæt hold med denne specielle togrejse der tager dig gennem Tyskland på en oplevelse du sent vil glemme.

Start din magiske rundrejse med en togrejse fra Danmark direkte til Hamborg, hvor første nat venter på hotel.

Hamborg: En af Europas største havne

Hamborg er en af Europas største havnebyer, men selve byen byder på storbyferie i absolut topklasse. Masse af spændende shoppingmuligheder, oplevelser og muligheder for kunst og kultur og masser af kulinariske oplevelser for hele familien.

Frankfurt: Finanscentrum

Den tyske metropol, kendt for sin berømte skyline og som tysklands finansielle centrum, er en spændende storby med mange fancy restauranter og butikker. Byen der er præget af moderne skyskrabere og historiske bygninger, samt et væld af verdenskendte gallerier og museer, byder på mange interessante oplevelser.

Dresden: Det gamle DDR

Dresden var en del af det gamle DDR, men oser fortsat af masser af historie og storytelling. Det gamle centrum blev sønderbombet af de allierede under 2. verdenskrig, men genopbygget på flotteste vis med ægte tysk effektivitet. Læs mere om Dresden her 

Berlin: Ich bin ein berliner

Berlin har I mange år været en slags uofficiel hovedstad for det nye Europa. Byen summer af kulturel mangfoldighed og muligheder for alt fra kultur til kulinariske lækkerier. Ikke at forglemme Berlins nyere historie, med “Berlin muren”, som var en skamplet på Europæisk historie. Der venter oplevelser i massevis i den trendy tyske by.

Rejseprogram

Tour de Tyskland

I denne unikke rejsepakke giver vi chancen for at udforske de hele 4 tyske byer, Frankfurt, Dresden, Berlin og Hamborg.

Dag 1:

Ankomst til Hamborg med tog fra din valgte afrejse station. Første overnatning i Hamborg.

Dag 2:

Gå på opdagelse i spændende Hamborg, som byder kunst, shopping, natur, kultur, historie og meget mere. Hamborg er det nye Berlin, og egner sig til en skøn storbyferie for par og familier. Hamborg er en by spækket med en masse oplevelser, og byder også på en masse lækre restauranter. Tag en tur rundt i kanalerne på rundfart, oplev den zoologiske have, besøg en af de mange museer der har til huse i Hamborg eller slå jer løs i Hamborgs shopping og byliv. Overnatning i Hamborg.

Dag 3:

Dagen starter ud med en tur med en togrejse fra Hamborg til Frankfurt. Byen som er kendt for at være Tysklands finansielle centrum, er præget af moderne skyskrabere og historiske bygninger, samt et væld af verdenskendte gallerier og museer, samt shopping og restauranter med lokale specialiteter. Overnatning i Frankfurt.

Dag 4:

Efter morgenmaden står dagen på at udforske Frankfurt på egen hånd. I en herlig forening af nyt og gammelt byder Frankfurt på en masse spændende oplevelser. Gå på shopping i Sachsenhausen området, med byens bedste shopping. Hop på en af de mange cruise både på en solrig dag og sejl ned af Main floden, og oplev Frankfurts flotte skyline fra vandet, eller tag turen op til toppen af det 200 meter høje Main Tower, som har to offentlige udsigtsplatforme. En tur til Frankfurt byder også på et besøg i deres Zoologiske Have, perfekt til en tur for hele familien. Overnatning i Frankfurt.

Dag 5:

Togrejsen tager jer nu videre til smukke Dresden. Dresden er en af det tidligere DDRs smukkeste byer, og var kendt som Tysklands Firenze fyldt med barokbygninger og berømte kunst kollektioner, før byen blev sønderbombet af de allierede i slutningen af 2. verdenskrig. Byen blev efterladt i ruiner, hvor meget af byen har skulle genopbygges. Der er dog fortsat den helt specielle “Dresder” stemning i byen, som oser af charme og historie. Byen byder på en masse muligheder inden for gastronomi, shopping, kulturelle seværdigheder for hele familien.Overnatning i Dredsen.

Dag 6:

Dagen byder på en togrejse fra Dredsen til Berlin. Nyd turen ombord et af de effektive Tyske højhastighedstog inden ankomst midt i centrum af trendy Berlin. Overnatning i Berlin.

Dag 7:

Dagen foregår på egen hånd i Berlin. Gå på opdagelse i Berlins historie, eller udforsk nogle af de mange berømte museer som byen ligger huse til. Start ved Berlins ikoniske vartegn Brandenburg Tor, og mærk murens historie ved Checkpoint Charlie. Besøg den berømte Berlin Zoo som er et skønt sted at tilbringe en eftermiddag med familien. Eller gå på opdagelse i selveste Rittersport Museet, som er et helt hus fyldt med chokolade, og huser også en chokolade café. Shopping og gastronomi på højt niveau, fra donuts til michelin stjerner, man finder alt i Berlin. Overnatning i Berlin.

Dag 8:

Turen går hjem med minder for livet. Dagen står på rundrejsens sidste tog strækninger med tog fra Berlin over Hamborg, for at ende i Danmark på din valgte togstation.

Kort

Om byerne

Frankfurt, Tyskland

Frankfurt er udover sin store lufthavn, et af Europas økonomiske hovedsæder. Oplev det gamle centrum, de mange skyskrabere, rådhuset Römer, Goethe huset, Staedel museet eller tag med på en hop on-Hop off tur rundt i byen.

byen er hjemsted for mange bilfabrikker som Kia Motors, Fiat og Continental AG. Byens officielle indbyggertal er 687.775.

Af berømte seværdigheder i Frankfurt kan nævnes Stadel museet, byens torv “Romer”, Kleinmarkthalle, Jernbroen og det smukke gamle operahus. Man kan opleve Goethes fødehus og køre med den ældre smukke sporvogn Ebbelwei Ekspress.

Der er også gode muligheder for spændende dagsudflugter fra Frankfurt, til eksempelvis Heidelberg, og Rothenburg.

Dresden

Mange af byens fantastiske seværdigheder blev ødelagt under bombningen, men står den dag i dag rekonstruerede i deres fulde pragt. Et smukt eksempel på denne flotte proces er kirken Frauenkirche der efter sin genåbning i 2005 står lige så flot som den gang den blev bygget i 1700-tallet. Og er bestemt et besøg værd. Kirken byder både på over 100 koncerter årligt samt en fantastisk udsigt fra toppen over Dresden by.

En af de få historiske bygninger der overlevede 2. verdenskrig er Zwinger. Paladset fra 1700-tallet står stadig i dag i den originale version, of rummer hele tre forskellige museer og en café. Tag et smut forbi både indvendigt og udvendigt er det en tur værd at gå på opdagelse i. Blandt andet på grund af museet Grüne Gewölbe – som indeholder europas største skatte samling.

Brühl Terrasse, ofte kaldt for Europas Balkon er et af de mest populære steder at besøge når turen går til Dresden. Gå en tur på promenaden langs floden Elben, og nyd udsigten og strømmen af mennesker fra en af de mange bænke. Oprindeligt opført som en del af Dresden Fortet, og for de historie elskende kan man stadig opleve det gamle fort under terrassen, som er betragtet som det ældste renæssance struktur i byen, med den over 400 år gamle port, der er den eneste overlevende port efter bombningen.

 

Berlin, Tyskland

Det kan være svært at finde ud af hvor man skal starte og hvad man skal se når turen går til Berlin. Man finder historiske seværdigheder overalt i byen, men det bedste start sted og must-see er dog Brandenburg Tor. Dette ikoniske bygningsværk, bygget i 1791 bygget som et symbol på fred og har været Berlin og Tysklands vartegn i over 200 år. Læs mere om Berlin og hvad byen har at byde på længere ned på siden.

Museumsøen Museumsinsel huser hele 5 fantastiske museer, og er på UNESCO’s verdensarvsliste. Det kan være svært at vælge blandt de verdensberømte museer da de alle repræsenterer noget forskelligt, og det er derfor en god idé at gøre sig forarbejde hjemmefra samt at bestille billetter i god tid, da øen og museerne er en kæmpe turistattraktion i Berlin.

En anden meget speciel attraktion, som har en kæmpe betydning for Tyskland er Denkmal für die ermordeten Juden Europas  (Mindesmærke for de myrdede jøder i Europa). Dette stærke og rørende mindesmærke er udformet som en stor beton skov, og betydningen er op til den enkelte person. Under mindesmærket findes der et besøgscentrum der forklare holocaust i enkelte ord og billeder, dog ikke anbefalet til børn under 12 år.

Hamborg, Tyskland

Hamborg har en masse oplevelser i vente for de kunstinteresseret. Udforsk Kunsthalle som er Tysklands største museum, med rig mulighed for at opleve en masse fantastiske verdenskendte kunstværker. Eller gå på opdagelse i en af byens mange gallerie udstillinger.

Oplev den historiske bydel Speicherstadt som er på UNESCO’s verdenskulturarvsliste. Havnen med dens flotte pakhuse, kan udforskes til fods eller via kanalrundfart. Bydelen huser en masse museer, hvor et af de mest populære hotspots er Miniatur Wunderland, som er det største miniatur musum i verden, kendt for deres modeljernbane og lufthavn, selvfølgelig i miniatur størrelse.

En anden fascinerende og populær bydel, er St. Pauli og Reeperbahn, hvor blandt andet The Beatles skød deres karriere i gang i 1960’erne, og huser mange af byens barer og natklubber, samt de mere eksotiske, som erotiske butikker og cabaret shows med meget mere. Og er en af de bydele der er mere egnet til voksne, end børnefamilierne.

Om togene

ICE Togene

  • Højhastighedstog
  • Komfort med større benplads end på fly
  • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
  • ICE togene er med madvogn

Priser

Rejser / Priser3-stjernede hoteller
2. klasse tog
4-stjernede hoteller
1. klasse tog
Pris pr. voksen v/2 betalende voksne899010990
Tillæg enkeltværelse pr. person pr. nat+200+300
Tillæg 1. klasse+800inkl.
Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af den samlede pris
Gouda Årsrejseforsikring+500+500
BørneprisIndhent tilbudIndhent tilbud

Alle priser er fra priser og inkluderer:

  • Alle togrejser som beskrevet på 1. eller. 2. klasse
  • 2 overnatninger i Hamborg på hotel Wedina *** / Hotel Europæisher Hof **** inkl. morgenmad
  • 2 overnatninger i Frankfurt på Colour hotel Frankfurt *** / Hotel Leonardo Frankfurt **** inkl. morgenmad
  • 1 overnatning i Dresden på hotel Premier Inn Dresden City Zentrum *** / Romantik hotel Bülow **** inkl. morgenmad
  • 2 overnatninger i Berlin på Ibis Berlin Hauptbahnhof *** / Intercityhotel Hauptbahnhof **** inkl. morgenmad
  • 24-timers nødtelefon

Hotellerne er hoteleksempler. Såfremt de er udsolgte ved bestillingen, tilbyder vi alternativ I samme priskategori.

Hoteller

Wedina ***, Hamborg

Gurlittstraße 23, 20099 Hamburg
Hotellet er beliggende blot 150 meter fra Alster søen, i et attraktivt kvarter i Hamborg tæt på banegård og S-tog. De individuelt indrettede værelser på Hotel Wedina an der Alster ligger i 4 bygninger med forskellige farvetemaer (rød, blå, grøn...

Europäischer Hof ****, Hamborg

Kirchenallee 45, 20099 Hamburg
Et af Hamborgs berømte toghoteller lige over for hovedbanegården og i et attraktivt kvarter. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, fladskærms-tv, hårtørrer og gratis WIFI. Hotellet har egen restaurant, morgenmadsrestaurant, bar, sn...

Colour hotel Frankfurt ***, Frankfurt

Baseler Str. 52, 60329 Frankfurt am Main
Colour hotel frankfurt er beliggende i det centrale Frankfurt.

Hotel Leonardo Royal Frankfurt ****, Frankfurt

Mailänder Str. 1, 60598 Frankfurt am Main
Hotel Leonardo er beliggende i det centrale Frankfurt, tæt på hovedbanegården. Alle værelser er med kaffe/te faciliteter, WIFI og eget badeværelse. Hotellet har restaurant, fitnesscenter og mindre wellnesscenter. Værelserne er rummelige og der er ...

Premier Inn Dresden City Zentrum ***, Dresden

Dr.-Külz-Ring 15A, 01067 Dresden
Hotellet er i flot standard og beliggende tæt ved banegården i Dresden. Man har derfor kort afstand til mange af byens seværdigheder og attraktioner. Hotellet har store familieværelser, hvor hele familien kan være. Alle værelser er meget eget bade...

Romantik Hotel Bülow Residenz ****, Dresden

Rähnitzgasse 19, 01097 Dresden
Et af Dresdens ældste hotellet med beliggenhed lige ned til floden og tæt på byens hovedbanegård. Alle værelser er med eget badeværelse, el-kedel, safety-boks, air-condition, skrivebord, fladskærms-tv og gratis WIFI. Hotellet har udendørs te...

Ibis Berlin Hauptbahnhof ***, Berlin

Invalidenstraße 53, 10557 Berlin
Ibis Berlin Hauptbahnhof er et moderne 2-stjernet hotel beliggende i hjertet af Berlin, Tyskland. Hotellet tilbyder komfortable værelser, en række faciliteter og en fantastisk beliggenhed, der gør det nemt at udforske byen og dens mange seværdighe...

Intercityhotel Hauptbahnhof ****, Berlin

Katharina-Paulus-Straße 5, 10557 Berlin
IntercityHotel Berlin er et moderne 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af Berlin, Tyskland. Hotellet tilbyder komfortable værelser og suiter, en række faciliteter og en fantastisk beliggenhed, der gør det nemt at udforske byen og dens mange sev...
Antal personer: 2+ personer
Type: Togrejser, Rundrejser
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*