Hjem » Rejser » Tog: Tour de Tyskland 8 dage / 7 nat
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Tour de Tyskland 8 dage / 7 nat

Fra 8.990 DKK Inkl. tog og hoteller Download rejse som PDF

Om rejsen

Tog: Tour de Tyskland

Tyskland med tog – 8 dage / 7 nætter

Oplev det bedste af Tyskland på en enestående togferie, der tager jer gennem Frankfurt, Dresden, Berlin og Hamborg.

Tyskland med tog starter fra Danmark og tager jer gennem det tyske rige, hvor man skal opleve nogle af Tysklands mest berømte byer.

Oplev det bedste af Tyskland på en enestående togferie, der tager jer gennem Frankfurt, Dresden, Berlin og Hamborg.

Start ud med en nem togrejse til Hamborg fra Danmark, hvor der venter oplevelser for hele familien, inden turen fortsætter med de berømte og effektive tyske ICE tog til Frankfurt fyldt med historie og storbyliv. Herefter går togrejsen til Dresden, med dens smukke historiske centrum for til sidst at slutte i berømte Berlin.

Oplev tysk historie og kultur på helt tæt hold med denne specielle togrejse der tager dig gennem Tyskland på en oplevelse du sent vil glemme.

Start din magiske rundrejse med en togrejse fra Danmark direkte til Hamborg, hvor første nat venter på hotel.

Hamborg: En af Europas største havne

Hamborg er en af Europas største havnebyer, men selve byen byder på storbyferie i absolut topklasse. Masse af spændende shoppingmuligheder, oplevelser og muligheder for kunst og kultur og masser af kulinariske oplevelser for hele familien.

Frankfurt: Finanscentrum

Den tyske metropol, kendt for sin berømte skyline og som tysklands finansielle centrum, er en spændende storby med mange fancy restauranter og butikker. Byen der er præget af moderne skyskrabere og historiske bygninger, samt et væld af verdenskendte gallerier og museer, byder på mange interessante oplevelser.

Dresden: Det gamle DDR

Dresden var en del af det gamle DDR, men oser fortsat af masser af historie og storytelling. Det gamle centrum blev sønderbombet af de allierede under 2. verdenskrig, men genopbygget på flotteste vis med ægte tysk effektivitet. Læs mere om Dresden her 

Berlin: Ich bin ein berliner

Berlin har I mange år været en slags uofficiel hovedstad for det nye Europa. Byen summer af kulturel mangfoldighed og muligheder for alt fra kultur til kulinariske lækkerier. Ikke at forglemme Berlins nyere historie, med “Berlin muren”, som var en skamplet på Europæisk historie. Der venter oplevelser i massevis i den trendy tyske by.

Rejseprogram

Tour de Tyskland

I denne unikke rejsepakke giver vi chancen for at udforske de hele 4 tyske byer, Frankfurt, Dresden, Berlin og Hamborg.

Dag 1:

Ankomst til Hamborg med tog fra din valgte afrejse station. Første overnatning i Hamborg.

Dag 2:

Gå på opdagelse i spændende Hamborg, som byder kunst, shopping, natur, kultur, historie og meget mere. Hamborg er det nye Berlin, og egner sig til en skøn storbyferie for par og familier. Hamborg er en by spækket med en masse oplevelser, og byder også på en masse lækre restauranter. Tag en tur rundt i kanalerne på rundfart, oplev den zoologiske have, besøg en af de mange museer der har til huse i Hamborg eller slå jer løs i Hamborgs shopping og byliv. Overnatning i Hamborg.

Dag 3:

Dagen starter ud med en tur med en togrejse fra Hamborg til Frankfurt. Byen som er kendt for at være Tysklands finansielle centrum, er præget af moderne skyskrabere og historiske bygninger, samt et væld af verdenskendte gallerier og museer, samt shopping og restauranter med lokale specialiteter. Overnatning i Frankfurt.

Dag 4:

Efter morgenmaden står dagen på at udforske Frankfurt på egen hånd. I en herlig forening af nyt og gammelt byder Frankfurt på en masse spændende oplevelser. Gå på shopping i Sachsenhausen området, med byens bedste shopping. Hop på en af de mange cruise både på en solrig dag og sejl ned af Main floden, og oplev Frankfurts flotte skyline fra vandet, eller tag turen op til toppen af det 200 meter høje Main Tower, som har to offentlige udsigtsplatforme. En tur til Frankfurt byder også på et besøg i deres Zoologiske Have, perfekt til en tur for hele familien. Overnatning i Frankfurt.

Dag 5:

Togrejsen tager jer nu videre til smukke Dresden. Dresden er en af det tidligere DDRs smukkeste byer, og var kendt som Tysklands Firenze fyldt med barokbygninger og berømte kunst kollektioner, før byen blev sønderbombet af de allierede i slutningen af 2. verdenskrig. Byen blev efterladt i ruiner, hvor meget af byen har skulle genopbygges. Der er dog fortsat den helt specielle “Dresder” stemning i byen, som oser af charme og historie. Byen byder på en masse muligheder inden for gastronomi, shopping, kulturelle seværdigheder for hele familien.Overnatning i Dredsen.

Dag 6:

Dagen byder på en togrejse fra Dredsen til Berlin. Nyd turen ombord et af de effektive Tyske højhastighedstog inden ankomst midt i centrum af trendy Berlin. Overnatning i Berlin.

Dag 7:

Dagen foregår på egen hånd i Berlin. Gå på opdagelse i Berlins historie, eller udforsk nogle af de mange berømte museer som byen ligger huse til. Start ved Berlins ikoniske vartegn Brandenburg Tor, og mærk murens historie ved Checkpoint Charlie. Besøg den berømte Berlin Zoo som er et skønt sted at tilbringe en eftermiddag med familien. Eller gå på opdagelse i selveste Rittersport Museet, som er et helt hus fyldt med chokolade, og huser også en chokolade café. Shopping og gastronomi på højt niveau, fra donuts til michelin stjerner, man finder alt i Berlin. Overnatning i Berlin.

Dag 8:

Turen går hjem med minder for livet. Dagen står på rundrejsens sidste tog strækninger med tog fra Berlin over Hamborg, for at ende i Danmark på din valgte togstation.

Kort

Om byerne

Frankfurt

Frankfurt er udover sin store lufthavn, et af Europas økonomiske hovedsæder. Oplev det gamle centrum, de mange skyskrabere, rådhuset Römer, Goethe huset, Staedel museet eller tag med på en hop on-Hop off tur rundt i byen.

byen er hjemsted for mange bilfabrikker som Kia Motors, Fiat og Continental AG. Byens officielle indbyggertal er 687.775.

Af berømte seværdigheder i Frankfurt kan nævnes Stadel museet, byens torv “Romer”, Kleinmarkthalle, Jernbroen og det smukke gamle operahus. Man kan opleve Goethes fødehus og køre med den ældre smukke sporvogn Ebbelwei Ekspress.

Der er også gode muligheder for spændende dagsudflugter fra Frankfurt, til eksempelvis Heidelberg, og Rothenburg.

Dresden

HISTORISKE (REKONSTRUEREDE) SEVÆRDIGHEDER

Mange af byens fantastiske seværdigheder blev ødelagt under bombningen, men står den dag i dag rekonstruerede i deres fulde pragt. Et smukt eksempel på denne flotte proces er kirken Frauenkirche der efter sin genåbning i 2005 står lige så flot som den gang den blev bygget i 1700-tallet. Og er bestemt et besøg værd. Kirken byder både på over 100 koncerter årligt samt en fantastisk udsigt fra toppen over Dresden by.

En af de få historiske bygninger der overlevede 2. verdenskrig er Zwinger. Paladset fra 1700-tallet står stadig i dag i den originale version, of rummer hele tre forskellige museer og en café. Tag et smut forbi både indvendigt og udvendigt er det en tur værd at gå på opdagelse i. Blandt andet på grund af museet Grüne Gewölbe – som indeholder europas største skatte samling.

Brühl Terrasse, ofte kaldt for Europas Balkon er et af de mest populære steder at besøge når turen går til Dresden. Gå en tur på promenaden langs floden Elben, og nyd udsigten og strømmen af mennesker fra en af de mange bænke. Oprindeligt opført som en del af Dresden Fortet, og for de historie elskende kan man stadig opleve det gamle fort under terrassen, som er betragtet som det ældste renæssance struktur i byen, med den over 400 år gamle port, der er den eneste overlevende port efter bombningen.

OPERA & BALLET I SEMPEROPER

Et andet must-see er det fantastiske operahus Semperoper, bygningskonstruktionen i sig selv er et besøg værd og emmer en masse historie. Rekonstrueret hele to gange, står bygningen i dag i hele sin helhed, og er et arkitektonisk pragteksemplar.

For opera og ballet entusiaster er det et must at bruge en aften i dette smukke teater akkompagneret af deres verdensberømte orkester Saxon State Orchestra et af de ældste og mest kendte orkestre i verden.

FAMILIE SJOV FOR ALLE ALDRE

Man kommer næsten ikke udenom en storby uden en zoo, og Dresden er ikke en undtagelse. Åbent året rundt, og med over 4000 forskellige dyr, tilbyder denne populære zoo der er specialiseret i asiatiske arter med garanti en god oplevelse for hele familien.

En bådtur på Elben, giver også anledning til en skøn tur for alle aldre. Der findes flere bådture i Dresden, hvor man passere byens smukke bygninger og slotte, blandt andet det smukke Pillnitz slot.

For chokolade elskere i alle aldre, er Camondas Chokolademuseum også et sjovt besøg. Her kan man lære og smage sig igennem chokoladens historie.

SHOPPING & GASTRONOMI

Som mange andre storbyer i Tyskland indeholder Dresden også mange skønne restauranter og cafeer, samt hyggelige ølhaver.

Shopping kan man heller ikke komme udenom ved et besøg i Dresden. Området omkring Frauenkirche – Quartier an Frauenkirche indeholder fantastiske shopping, med mange små lokale butikker, hyggelige bagerier, is steder og restauranter.

Byen byder også på et enormt shoppingcenter Altmarkt-Galerie Dresden, hvor man kan købe og spise alt hvad hjertet begærer.

MED TOG PÅ FERIE

At tage på en togrejse til Dresden er en anderledes oplevelse, hvor der er fokus på komfort, klima og at skabe minder for livet. Det er let at komme til Dresden med tog fra Danmark, direkte til Hamborg fra Århus eller København, og så videre fra Hamborg med ICE tog der kører direkte til den østtyske by. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for en togferie til Dresden, eller gå på opdagelse blandt vores andre storby togrejse, hvor turen blandt andet går til Bruxelles eller Paris. Følg os på Facebook og Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

 

Berlin

Den trendy tyske hovedstad er fortsat af en Europas mest vigtige historiske byer. Er her man finder rester af Berlin muren og oplever hvor langt Europa har flyttet sig siden 2. verdenskrig og murens fald. Besøg Potsdamer Platz, Brandenburger Tor eller shop i Kademe.

Hamborg

Beliggende tæt ved den danske grænse, men fortsat et besøg værd. Den millionstore by har en spændende havn og en masse flotte parker og interessante museer. Byen summer af liv og byder på masser af oplevelser.

Om togene

IC Togene

 • Høj komfort og hastighed
 • Kupeer med airconditioning
 • Hastigheder op til 200 km/t
 • Stopper kun i større byer
 • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
 • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

 • Højhastighedstog
 • Komfort med større benplads end på fly
 • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
 • ICE togene er med madvogn

Priser

Rejser / PriserTour de Tyskland 8 dage / 7 nat
Pr. voksen i dobbeltværelse8990
Tillæg enkeltværelseFra 2100 kr.

Alle priser er fra priser og inkluderer:

 • Tog Danmark – Hamborg
 • 2 overnatninger i Hamborg på min 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Hamborg – Frankfurt
 • 2 overnatninger i Frankfurt på min 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Frankfurt – Dresden
 • 1 overnatning i Dresden på min 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Dresden – Berlin
 • 2 overnatninger i Berlin på min 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Berlin – Danmark

Alle priser er fra priser og baseret på togbilletter og hotel i lavsæson. Der tages forbehold for udsolgte hoteller og togbilletter.

Hoteller

Hotel Manhattan ****

Düsseldorfer Str. 10, 60329 Frankfurt am Main
Hotel Manhattan ligger lige overfor Frankfurts hovedbanegård og midt i byens forretningsliv. Værelserne er godt indrettet med eget badeværelse, skrivebord, minibar og fladskærms-tv. Hele hotellet har gratis WIFI, bar og tilbyder room service.

Romantik Hotel Bülow Residenz ****

Rähnitzgasse 19, 01097 Dresden
Et af Dresdens ældste hotellet med beliggenhed lige ned til floden og tæt på byens hovedbanegård. Alle værelser er med eget badeværelse, el-kedel, safety-boks, air-condition, skrivebord, fladskærms-tv og gratis WIFI. Hotellet har udendørs te...

Abba Berlin ****

Lietzenburger Str. 89, 10719 Berlin
Dette trendy hotel ligger blot 250 meter fra Kurfürstendam og tæt ved Berlin Zoo banegården. Alle værelser er med eget badeværelse, fladskærms-tv, air-condition, minibar, gratis WIFI og safetyboks. Hotellet har egen restaurant, wellnesscente...

Heckers Kurfürstendamm ****

Grolmanstraße 35, 10623 Berlin
Hotellet ligger blot 100 meter fra Kurfürstendamm og tæt på Berlin Zoo banegården. Alle værelser er med eget badeværelse, hårtørrer, minibar, skrivebord og fladskærms-tv. Hotellet har egen restaurant, bar og udendørs terasse.

Ku´Damm 101 ****

Kurfürstendamm 101, 10711 Berlin
Dette 4-stjernede designer hotel ligger midt på Kurfürstendamm, tæt ved Berlins mange shoppingområder og seværdigheder. Berlin Zoo banegården ligger tæt på hotellet. Alle værelser er med eget badeværelser, gratis WIFI, air-condtion, skrivebord,...

Europäischer Hof ****

Kirchenallee 45, 20099 Hamburg
Et af Hamborgs berømte toghoteller lige over for hovedbanegården og i et attraktivt kvarter. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, fladskærms-tv, hårtørrer og gratis WIFI. Hotellet har egen restaurant, morgenmadsrestaurant, bar, sn...

Wedina ***

Gurlittstraße 23, 20099 Hamburg
Hotellet er beliggende blot 150 meter fra Alster søen, i et attraktivt kvarter i Hamborg tæt på banegård og S-tog. De individuelt indrettede værelser på Hotel Wedina an der Alster ligger i 4 bygninger med forskellige farvetemaer (rød, blå, grøn...

Premier Inn Dresden City Zentrum ***

Dr.-Külz-Ring 15A, 01067 Dresden
Hotellet er i flot standard og beliggende tæt ved banegården i Dresden. Man har derfor kort afstand til mange af byens seværdigheder og attraktioner. Hotellet har store familieværelser, hvor hele familien kan være. Alle værelser er meget eget bade...

NH Dresden Neustadt ****

Hansastraße 43, 01097 Dresden
Hotellet ligger midt i Dresdens centrum, tæt på mange af byens seværdigheder. Alle værelser er med eget badeværelse med bad og toilet.
Antal personer: 1+ personer
Type: Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*