Hjem » Rejser » Togrejse til Dresden
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Dresden

Fra 1.695 DKK Inkl. tog og 2 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Dresden

Med en togrejse til Dresden, ankommer man lige i hjertet af en af Tysklands mindre turistede byer, fuld af charme, historie og en masse interessante oplevelser.

Dresden er en af det tidligere DDRs smukkeste byer, og var kendt som Tysklands Firenze fyldt med barokbygninger og berømte kunst kollektioner, før byen blev sønderbombet af de allierede i slutningen af 2. verdenskrig. Byen blev efterladt i ruiner, hvor meget af byen har skulle genopbygges. Der er dog fortsat den helt specielle “Dresder” stemning i byen, som oser af charme og historie. Byen byder på en masse muligheder inden for gastronomi, shopping, kulturelle seværdigheder for hele familien. Læs mere om Dresden og dens særlige charme længere nede på siden.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

At tage på en togrejse til Dresden er en anderledes oplevelse, hvor der er fokus på komfort, klima og at skabe minder for livet. Det er let at komme til Dresden med tog fra Danmark, direkte til Hamborg fra Århus eller København, og så videre fra Hamborg med ICE tog der kører direkte til den østtyske by.

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til Bruxelles eller Paris, samt mange andre spændende destinationer.

 

Kort

Køreplan

Om Dresden

Historiske (rekonstruerede) seværdigheder

Mange af byens fantastiske seværdigheder blev ødelagt under bombningen, men står den dag i dag rekonstruerede i deres fulde pragt. Et smukt eksempel på denne flotte proces er kirken Frauenkirche der efter sin genåbning i 2005 står lige så flot som den gang den blev bygget i 1700-tallet. Og er bestemt et besøg værd. Kirken byder både på over 100 koncerter årligt samt en fantastisk udsigt fra toppen over Dresden by.

En af de få historiske bygninger der overlevede 2. verdenskrig er Zwinger. Paladset fra 1700-tallet står stadig i dag i den originale version, of rummer hele tre forskellige museer og en café. Tag et smut forbi både indvendigt og udvendigt er det en tur værd at gå på opdagelse i. Blandt andet på grund af museet Grüne Gewölbe – som indeholder europas største skatte samling.

Brühl Terrasse, ofte kaldt for Europas Balkon er et af de mest populære steder at besøge når turen går til Dresden. Gå en tur på promenaden langs floden Elben, og nyd udsigten og strømmen af mennesker fra en af de mange bænke. Oprindeligt opført som en del af Dresden Fortet, og for de historie elskende kan man stadig opleve det gamle fort under terrassen, som er betragtet som det ældste renæssance struktur i byen, med den over 400 år gamle port, der er den eneste overlevende port efter bombningen.

Opera & ballet i Semperoper

Et andet must-see er det fantastiske operahus Semperoper, bygningskonstruktionen i sig selv er et besøg værd og emmer en masse historie. Rekonstrueret hele to gange, står bygningen i dag i hele sin helhed, og er et arkitektonisk pragteksemplar.

For opera og ballet entusiaster er det et must at bruge en aften i dette smukke teater akkompagneret af deres verdensberømte orkester Saxon State Orchestra et af de ældste og mest kendte orkestre i verden.

Familie sjov for alle aldre

Man kommer næsten ikke udenom en storby uden en zoo, og Dresden er ikke en undtagelse. Åbent året rundt, og med over 4000 forskellige dyr, tilbyder denne populære zoo der er specialiseret i asiatiske arter med garanti en god oplevelse for hele familien.

En bådtur på Elben, giver også anledning til en skøn tur for alle aldre. Der findes flere bådture i Dresden, hvor man passere byens smukke bygninger og slotte, blandt andet det smukke Pillnitz slot.

For chokolade elskere i alle aldre, er Camondas Chokolademuseum også et sjovt besøg. Her kan man lære og smage sig igennem chokoladens historie.

Shopping & Gastronomi

Som mange andre storbyer i Tyskland indeholder Dresden også mange skønne restauranter og cafeer, samt hyggelige ølhaver.

Shopping kan man heller ikke komme udenom ved et besøg i Dresden. Området omkring Frauenkirche – Quartier an Frauenkirche indeholder fantastiske shopping, med mange små lokale butikker, hyggelige bagerier, is steder og restauranter.

Byen byder også på et enormt shoppingcenter Altmarkt-Galerie Dresden, hvor man kan købe og spise alt hvad hjertet begærer.

Med tog på ferie

At tage på en togrejse til Dresden er en anderledes oplevelse, hvor der er fokus på komfort, klima og at skabe minder for livet. Det er let at komme til Dresden med tog fra Danmark, direkte til Hamborg fra Århus eller København, og så videre fra Hamborg med ICE tog der kører direkte til den østtyske by. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for en togferie til Dresden, eller gå på opdagelse blandt vores andre storby togrejse, hvor turen blandt andet går til Amsterdam eller Paris. Følg os på Facebook og Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

 

Om togene

IC Togene

  • Høj komfort og hastighed
  • Kupeer med airconditioning
  • Hastigheder op til 200 km/t
  • Stopper kun i større byer
  • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
  • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

  • Højhastighedstog
  • Komfort med større benplads end på fly
  • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
  • ICE togene er med madvogn

Download katalog

Download katalog som PDF

 

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Premier Inn Dresden City Zentrum ***

Dr.-Külz-Ring 15A, 01067 Dresden
Hotellet er i flot standard og beliggende tæt ved banegården i Dresden. Man har derfor kort afstand til mange af byens seværdigheder og attraktioner. Hotellet har store familieværelser, hvor hele familien kan være. Alle værelser er meget eget bade...
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*