Få skræddersyet din drømmerejse -
Kontakt os på tog@togrejsereuropa.dk eller +45 32 17 73 44

Skirejse til St. Johann med tog

Skirejse med tog til St. Johann – 7 dage i de østrigske alper

Denne 7-dages skirejse tager dig fra Danmark til St. Johann, en af Østrigs mest charmerende skibyer. Rejsen starter med en togtur til Hamborg, hvor du skifter til nattoget, der bringer dig videre til Innsbruck og derfra til St. Johann. Her kan du nyde fire dage med skiløb, hyggelige bjerghytter og den autentiske østrigske alpeidyl. Efter en uges skiferie tager du nattoget tilbage til Danmark, hvilket giver en afslappende og behagelig afslutning på rejsen.

Højdepunkter:

  • St. Johann: Oplev skiløb i et af Østrigs mest familievenlige skiområder med velplejede pister og en hyggelig bystemning.
  • Nattog: Rejs komfortabelt gennem natten og ankom udhvilet til din skiferie i de østrigske alper.
  • Vinteraktiviteter: Ud over skiløb kan du nyde langrend, kælkning og afslapning i de lokale wellness-faciliteter.

Mulige tilkøb til rejsen:

  • Forlæng dit ophold i St. Johann for at få flere dage på pisterne eller til at udforske området yderligere.
  • Vi kan tilpasse din rejse med skileje, skiskole og andre vinteraktiviteter – kontakt os for at høre om mulighederne.

Denne skirejse med tog til St. Johann giver dig en afslappende og bæredygtig måde at nyde en klassisk skiferie i Østrig på. Læs den detaljerede dag-til-dag beskrivelse her på siden, og kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste skiferie med tog til St. Johann.

Skræddersy din togrejse med Togrejser Europa

Alle vores togrejser kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Uanset om du vil tilføje ekstra overnatninger, besøge flere destinationer, arrangere udflugter eller justere rejsens budget, hjælper vi dig med at skabe den perfekte rejse. Du kan også kombinere dine togrejser med fly, hvis du ønsker at nå hurtigere frem til specifikke destinationer. Vi skræddersyr rejsen, så den passer præcis til dine rejsedrømme og budget.

Ønsker du et rejsemøde? Book et online eller fysisk møde med os via linket her, og få professionel vejledning til din næste togferie.

For mere inspiration kan du udforske spændende togrejser til Schweiz, hvor du kan opleve ikoniske togstrækninger som Glacier Express og Bernina Express. Vi tilbyder også fantastiske rejser til Skotland, Italien, Norge og mange andre destinationer. Besøg vores hjemmeside for flere oplysninger.

Pr. pers. fra 11.490 DKK Pr. person inkl. tog, hotel, 4 dages liftkort og skileje
Bestil tilbud

Inkluderet i prisen

  • Alle togrejser på 1. eller 2. klasse
  • Togrejse DK - St. Johann retur
  • Dobbelt sovekupe m/toilet på ud- og hjemrejse
  • 4 dages liftkort
  • 4 dages komplet skileje eksl. hjelm
  • Alle rejser kan tilpasses og skræddersyes efter jeres ønsker
Se mere

Fly eller tog - I bestemmer

Hos os bestemmer I selv om I vil rejse til/fra destinationen med fly eller tog.

Muligheder for rejse:
Togrejser begge veje
Flyrejse begge veje
Togrejse ud - Fly hjem
Fly ud - Togrejse hjem

Rejseprogram

Dag 1: Togrejse Danmark - Hamborg
Dag 1-2: Nattog fra Hamborg til Innsbruck og tog til St. Johann
Dag 2-6: Skiferie I St. Johann
Dag 6-7: Togrejse fra St. Johann til Innsbruck og nattog til Hamborg
Dag 7: Togrejse fra Hamborg til Danmark
Bestil tilbud

Priser for denne rejse

Datoer/Hotel3-stjernede hoteller
2. klasse tog
Ud- og hjemrejse
4-stjernede hoteller inkl.
1. klasse tog
Ud- og hjemrejse
Pris pr. voksen v/2 betalende voksne11.490,-13.990,-
Børnepris 0-1 år100,-100,-
Børnerabat 2-11 år30%30%
Børnerabat 12-14 år10%10%
Tillæg enkeltværelse pr. person pr. nat+250,-+300,-
Tillæg 1. klasse+800,-Inkl.
Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af den samlede pris--
Gouda Årsrejseforsikring+500,-+500,-

Alle priser er fra priser og inkluderer:


  • Alle togrejser på 1. eller 2. klasse
  • Togrejse DK – St. Johann retur
  • 4 overnatninger i St. Johann på 3- eller 4-stjernet hotel inkl. morgenmad
  • Alle pladsbilletter
  • 4 dages liftkort til St. Johann skiområde
  • 4 dages komplet skileje eksl. hjelm
  • 24-timers vagttelefon
  • Børnerabatter gælder ved mindst 2 betalende voksne

Alle rejser kan tilpasses, kombineres og skræddersyes efter jeres ønsker med andre hoteller, antal nætter, byer og med fly/tog

Bestil tilbud

Skiområde

De nye nattog ÖBB

Sovevognene
I den nye Nightjet generation har alle sovekupeer eget toilet og Deluxe kupeerne har egen bruser, så slut med at rode rundt efter pladser på Deluxe kupeer for at få eget toilet. De er mere rummelige og bagageplads er nu indtænkt i hele rejseoplevelsen.

Alle senge har mulighed for strøm opladning af telefon og der er god stabil WLAN forbindelse i alle vogne.

Knapperne i kupeen er lettere at styre og håndtere, ligesom togenes air-condition til at regulere varme/kulde med fungerer bedre.

Der er naturligvis også morgenmad inkluderet i prisen, når man rejser I sovekupe.

Liggevognene

Liggevognene i de nye kupeer er også mere rummelige og i meget højere standard end hvad vi tidligere har oplevet på Europæiske nattog. Køjerne er god kvalitet og der er strømstik og USB stik ved hver køje.

Som med sovekupeerne, så er bagageplads også indtænkt i rejseoplevelsen, ligesom at der er WLAN forbindelse i alle kupeer. Der findes nu kun 4-personers kupeer og ikke længere 6-personers.

Det er virkelig blevet lækkert.

Det nye: Minikabiner

Den helt store nyhed i togene er mini kabinerne. Beregnet til rejsende, som egentlig bare ønsker at rejse i en seng, have WLAN forbindelse, bagageplads og ikke mindst privat liv.

Kabinerne er Japansk inspireret og har alle faciliteter til en god nats søvn.

Vi forhandler nattogene som en del af et samlet rejsearrangement inkl. hotel.

ALLE BILLEDER FRA NIGHTJET ER UNDERLAGT COPYRIGHT OG MÅ IKKE VIDEREBRINGES UDEN TILLADELSE © ÖBB | Harald Eisenberger

Se billeder

Sankt Johann Skiområde

Sankt Johann in Tirol er et charmerende skiområde i Østrig, der kombinerer familievenligt skiløb med autentisk alpestemning. Beliggende i hjertet af Kitzbüheler Alpen byder området på storslåede bjerglandskaber, moderne faciliteter og et alsidigt udvalg af pister, der passer til både nybegyndere og øvede skiløbere. Med sin traditionelle atmosfære og gæstfri stemning er Sankt Johann in Tirol et ideelt valg for dem, der søger en afslappet og naturskøn skiferie i Østrig.

Skiløb for alle niveauer

Sankt Johann tilbyder omkring 43 kilometer pister, der primært består af blå og røde ruter, hvilket gør det velegnet til familier og begyndere. Her kan de mindre erfarne skiløbere nyde brede og rolige pister, mens de mere øvede kan finde udfordringer på de røde og enkelte sorte pister. Skiskolernes dygtige instruktører står klar til at hjælpe alle aldre med at udvikle deres færdigheder, og områdets børnevenlige faciliteter sikrer, at hele familien kan tage del i oplevelsen.

Fantastisk udsigt og moderne liftanlæg

Skiløbet i Sankt Johann giver imponerende udsigter over Wilder Kaiser-bjergene og den omkringliggende dal. De moderne lifter, herunder gondoler og stolelifter, sikrer kort ventetid og let adgang til områdets højdepunkter. Skiområdet har også flere bjergrestauranter og caféer, hvor skiløbere kan tage en pause og nyde lokale specialiteter i autentiske omgivelser.

Vinteraktiviteter uden ski

For dem, der vil opleve andet end skiløb, byder Sankt Johann på en bred vifte af vinteraktiviteter. Man kan tage på sneskovandring i de smukke, sneklædte landskaber, prøve langrend på områdets 250 kilometer spor, eller kælke ned ad de mange naturkælkebaner. Byen har også et hyggeligt julemarked i december, der skaber en magisk atmosfære med glühwein, håndlavet kunsthåndværk og lokale delikatesser.

Familievenlig atmosfære og afslapning

Sankt Johann er kendt for sin familievenlige atmosfære, og byen er perfekt til børnefamilier med sine rolige omgivelser og gode faciliteter. Der er flere børneområder med trygge læringsmiljøer og masser af sjove aktiviteter, der gør skiløbet til en leg for de yngste. Efter en dag på pisterne kan familien også nyde en tur i den lokale indendørs svømmehal, som er ideel til afslapning og sjov for alle aldre.

Tradition og bayersk charme

Byen Sankt Johann emmer af traditionel bayersk charme med sine træhuse, malerier på facaderne og hyggelige gader. Den gamle bydel byder på en række lokale restauranter, caféer og butikker, hvor man kan nyde klassiske østrigske retter og en hyggelig atmosfære. Om aftenen er der mulighed for afterski-stemning i byens barer, hvor man kan slappe af og nyde en varm drink eller møde andre skiløbere.

Sankt Johann in Tirol er et alsidigt og familievenligt skiområde, der byder på noget for enhver smag. Med sine naturskønne pister, moderne faciliteter og autentiske atmosfære skaber Sankt Johann den perfekte ramme for en afslappende og mindeværdig skiferie i Østrigs smukke Alper.

Se billeder

Om hotellerne

Cooee alpin hotel kitzbüheler alpen ***, Sankt Johann

Speckbacherstraße 79, 6380 St. Johann in Tirol, Austria
Cooee Alpin Hotel Kitzbüheler Alpen, Sankt Johann Cooee Alpin Hotel Kitzbüheler Alpen ligger i smukke Sankt Johann, midt i de østrigske alper, og tilbyder en moderne og prisvenlig base for både vintersport og sommeraktiviteter. Med kun 10 minut...
Se mere om hotellet

Hotel & wirtshaus post ****, Sankt Johann

Speckbacherstraße 1, 6380 St. Johann in Tirol, Austria
Hotel & Wirtshaus Post, Sankt Johann Hotel & Wirtshaus Post er et elegant firestjernet hotel centralt beliggende i Sankt Johann in Tirol. Med sin historiske charme og moderne komfort er hotellet et ideelt valg for dem, der ønsker en aut...
Se mere om hotellet
Denne rejse har ingen anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*

Andre interessante rejser

Skiferie Skirejser med tog

Skirejse til Zell am See med tog

Skirejse til Zell am See med tog – 7 dage med alpin skiglæde i Østrig Denne 7-dages skirejse tager dig direkte fra Danmark til Zell am See, et af Østrigs mest populære skiområder. Rejsen start
Pr. pers. fra
13.490 kr.
Se rejse
Pr. person inkl. tog, hotel, 4 dages liftkort og skileje
Skiferie Skirejser med tog

Skirejse til Neukirchen am Großvenediger med tog

Skirejse med tog til Neukirchen am Großvenediger – 7 dage i hjertet af de østrigske alper Denne 7-dages skirejse fører dig fra Danmark til den charmerende alpeby Neukirchen am Großvenediger, be
Pr. pers. fra
11.990 kr.
Se rejse
Pr. person inkl. tog, hotel, 4 dages liftkort og skileje
Skiferie Skirejser med tog

Skirejse til Kaprun med tog

Skirejse til Kaprun med tog – 7 dage i Østrigs skønne alper Denne 7-dages skirejse tager dig fra Danmark til Kaprun, et populært skiområde kendt for sine sneklædte bjerge og gletsjersk
Pr. pers. fra
13.490 kr.
Se rejse
Pr. person inkl. tog, hotel, 4 dages liftkort og skileje

TOGREJSE NYT

Vores nyhedsbrev er en blanding af inspiration, tognyheder og gode tilbud.