Hjem » Rejser » Fly’n’Rail: Grand Tour Frankrig 8 dage / 7 nat
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Grand Tour Frankrig 8 dage / 7 nat

Fra 16.990 DKK Inkl. fly, tog og hoteller Download rejse som PDF

Om rejsen

Fly’n’Rail: Grand Tour Frankrig

Frankrig med tog – 8 dage / 7 nætter

Oplev Frankrig med tog på en enestående togferie, der tager jer gennem Paris, Strasbourg, Lyon og Nice inden man flyver hjem efter en fantastisk togferie

Denne unikke rundrejse tager dig på en magisk togrejse gennem nogle af Frankrigs smukkeste byer. Rundrejsen starter ud i det nordlige Frankrig, i byernes by Paris, med rig mulighed for at gå på opdagelse i byen inden turen går videre til den magiske lille, storby Strasbourg, som byder på en eventyrlig oplevelse. Herefter kommer togrejsen gennem det flotte franske landskab til den centralt beliggende UNESCO by, Lyon, en af Frankrigs mest attraktive byer at bo i. Turen drager nu mod syd hvor togrejsen stiler mod Sydfransk idyl i særklasse i Nice.

Oplev magien og den franske kultur på helt tæt hold med denne unikke togrejse du sent vil glemme.

Start din magiske rundrejse med en flyrejse fra Danmark direkte til den franske hovedstad, hvor første nat venter på hotel. Hvorefter togferien går videre med de franske TGV tog

Paris: Byernes by Paris

Byernes by Paris, byder på et væld af oplevelser og seværdigheder for hele familien. Besøg Eiffeltårnet, udforsk Champs-Elysees, sig hej til Mona Lisa på Louvre eller opdag en af de mange fantastiske arrondissementer i Paris, som alle har deres egen charme og oplevelser i vente. Kærlighedens by, Paris er en af de smukkeste byer i verden og er den ultimative storby ferie oplevelse.

Strasbourg: Fransk elegance i eventyrlige omgivelser

Den charmerende franske by, beliggende i den berømte Alsace region, gemmer på mange oplevelser både historiske, kulturelle og gastronomiske. Strasbourg skiller sig ud blandt Frankrigs andre store byer for dens smukke gamle midtby, det er som at træde ind i et gammelt eventyr med charmerende middelalderhuse og smukke kanaler. Oplev det verdensberømte julemarked om vinteren, eller besøg nogle af de mange vinproducenter i området berømte for deres riesling vine hele året rundt.

Lyon: Historie og modernitet i en skøn forenelighed

Romerske ruiner, renæssancepaladser og moderne skyskrabere blandet sammen i en skøn forenelighed, er hvad der har landet Lyon på UNESCO’s verdensarvliste. Det er svært at finde et sted at starte i byen Lyon, som byder på så meget historie og kultur at det næsten er umuligt at komme igennem det hele. Kendt som Lysets hovedstad, byder byen på gastronomiske oplevelser, smukke udsigter, gemte passager, lokale markeder, cool vinbarer, gallerier og meget mere. En særlig oplevelse i vente i byen Lyon.

Nice: Kultur, badeferie og storby samlet i en pakke 

Kendt som Nissa La Bella’ – Nice den Smukke blandt de lokale, og er en af de mest populære ferie destinationer på den franske riviera. Nice har meget at tilbyde, elegante badestrande langs den berømte strandpromenade Promenade Des Anglais, fantastiske shoppinggade Avenue Jean Medicín samt den gamle bydel med sine små stræder fyldt med restauranter, gallerier, delikatessebutikker og meget mere. I Nice finder man noget for enhver smag og lyst, blandt andet shopping og gastronomi på højt niveau. Læs mere om Nice her 

 

 

Rejseprogram

Grand Tour Frankrig

I denne unikke rejsepakke giver vi chancen for at udforske de Frankrig fra nord til syd. turen starter- og slutter i Paris, inden man undervejs kommer forbi Strasburg, Lyon og Nice.

Dag 1:

Ankomst til Paris med fly fra din valgte lufthavn. Første overnatning i Paris.

Dag 2:

Gå på opdagelse i byernes by Paris, som byder på et væld af oplevelser og seværdigheder. Besøg Eiffeltårnet, udforsk Champs-Elysees, besøg Mona Lisa på Louvre eller opdag en af de mange andre fantastiske arrondissementer i Paris, som alle har deres egen charme og oplevelser i vente. Overnatning i Paris.

Dag 3:

Dagen starter ud med en tur ombord et TGV tog fra Paris til Strasbourg. Byen som er berømt for den smukke gamle bydel er som at træde ind i et eventyr. Fyldt med smukke middelalder bindingsværkshuse, kanaler, smukke kirker og gastronomiske oplevelser i særklasse. Den franske by er derudover også hjemsted for EU-parlamentet. Overnatning i Strasbourg.

Dag 4:

Efter morgenmaden starter dagen ud med en togrejse fra Strasbourg til Lyon. Oplev den Unesco fredede bydel, med de gamle brostensbelagte gader, som blandt andet også huser Europas største renæssance område. Eller lev dig ind i fortidens romerrige med en skøn sommerkoncert på byens kendte romerske amfiteater. Spis på ægte lyonais-vis på nogle af byens skønne “Buchons Lyonnais” restauranter med specialiteter fra byen, eller slå dig ned på en af byens mange cool vinbarer som de lokale. Overnatning i Lyon.

Dag 5:

Turen fortsætter med en togrejse fra Lyon til Nice – Cote d´Azurs perle. Nyd den første aften i den sydfranske idyl ud til Middelhavet og spis på en af de mange hyggelige fortovsrestauranter langs promenaden. Overnatning i Nice.

Dag 6:

Dagen foregår på egen hånd i Nice. Berømt for de fantastiske strande og smukke kystlinje ud til middelhavet, og behagelige temperaturer året rundt finder man ikke en mere afslappet dog sofistikeret atmosfære som i byen Nice. Tag en bådtur til Monaco eller en udflugt til filmbyen Cannes. Eller gå på opdagelse blandt de mange seværdigheder byen byder på, blandt andet det berømte Chagall museum, den overdådige shopping, eller smag på den sydfranske stemning på nogle af de mange lækre restauranter. Overnatning i Nice inden turen går over Paris igen.

Dag 7:

Dagen byder på en togrejse med TGV tog fra Nice til Paris. Nyd den sidste dag i den smukke by, inden turen går hjem til Danmark dagen efter. Overnatning i Paris.

Dag 8:

Dagen står på en flyrejse hjem med bagagen fyldt med exceptionelle minder for livet fra denne skønne franske rundrejse.

Kort

Om byerne

Paris

Byernes by Paris byder på storbyferie og historie i verdensklasse. Montematre, Eiffel tårnet, Champ Elysee og mange hyggelige smukke fortovscafeer. Paris er den perfekte start eller afslutning på en togferie.

Strasburg

Den Franske by er til dagligt mest kendt for at huse EU-parlamentet. Men byen huser også katedralen Notre Dame de Strasburg, Tannerus kvarteret, Saint Thomas palæet og mange spændende museer.

Lyon

Den centralfranske by beliggende tæt ved den Schweziske grænse er kendt for dets gamle bydel med de mange brostensbelagte gader. Byen har mange spændende seværdigheder som Det arkæologiske museum, Persquile distriktet med den flotte fontæne og distrikt.

Nice

Den sydfranske by er mest kendt for sin smukke riviera. Men byen har også spændende museer, gode restauranter, Colline de Chateau med udsigt udover byen og bugten. Nice er noget helt særligt.

Om togene

TGV Togene

 • Fransk højhastighedstog
 • Kræver sæde reservation
 • Højt komfort niveau
 • Oplevelsen starter så snart du stiger ombord på toget
 • TGV togene er med wi-fi og madvogn

Priser

Rejser / PriserGrand Tour Frankrig 8 dage / 7 nat
Pr. voksen i dobbeltværelse16990
Tillæg enkeltværelseFra 4000 kr.

Alle priser er fra priser og inkluderer:

 • Fly Billund/Kastrup – Paris og Nice – Billund/Kastrup inkl. bagage
 • 2 overnatninger i Paris på minimum 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Paris – Strasburg
 • 1 overnatning i Strasburg på minimum 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Strasburg – Lyon
 • 1 overnatning i Lyon på minimum 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Lyon – Nice
 • 3 overnatninger i Nice på minimum 3-stjernet hotel inkl. morgenmad

Alle priser er fra priser og baseret på togbilletter og hotel i lavsæson. Der tages forbehold for udsolgte hoteller og togbilletter.

Hoteller

Des Arts Montmartre ***

5, rue Tholoze , 75018 Paris
Hoteller ligger i hjertet af Montmartre kvarteret og byder på hyggelig indkvartering. Man er derfor i gå afstand til mange af byens attraktioner og kan via. Metro let komme rundt i Paris. Alle værelser er med eget badeværelse, gratis WIFI og fl...

Le Marceau Bastille ****

13, rue Jules César 75012 Paris
Denne 4-stjernede perle er beliggende i det centrale Paris, tæt på Notre Dame, Bastille pladsen og Gare De Lyon metro stationen. Alle værelser har air-condition, minibar, badeværelse, gratis WIFI og tv.

Royal Saint-Honore ****

Hôtel Royal Saint Honoré 221 rue Saint Honoré , 75001 Paris
Et af vores mest populære hoteller i Paris, beliggende tæt på Louvre, Notre Dame, Eiffeltårnet og få hundrede meter fra nærmeste metro station. Alle værelser er med eget badeværelse, gratis WIFI, tv og minibar. Hotellet har egen restaurant o...

Cour du Corbeau ****

6-8 rue des Couples , 67000 Strasbourg
Et af Strasbourgs bedst anmeldte hotellet. Beliggenhedeni centrum, tæt ved byens katedral, gør hotellet attraktivt. Gå-afstand til de fleste attraktioner og hovedbanegården. Alle hotellets værelser har eget badeværelse, gratis WIFI, skrivebord,...

Grand Hotel des Terreaux ****

16, rue Lanterne , 69001 LYON
Dette henrivende hotel er beliggende i Lyons absolutte centrum, blot 300 meter fra nærmeste metrostation. Alle værelser er med eget badeværelse, air-condition, fladskærms-tv og safetyboks. Hotellet har mange lækre faciliteter som indendørs s...

Mercure Promenade des Anglais ****

2 rue Halevy , 06000 NICE
Beliggenheden lige ved Nices strandpromenade gør hotellet til en af byens mest attraktive. Der er knap 700 meter til den gamle bydel og 1,5 km til hovedbanegården. Alle værelser er komfortabelt indrettet med aircondition, skrivebord, fladskærms...
Antal personer: 1+ personer
Type: Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*