Hjem » Rejser » Alpernes perler 9 dage / 8 nat
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Alpernes perler 9 dage / 8 nat

Fra 14.990 DKK per person

Om rejsen

Alperners perler. Oplev centraleuropa på en enestående togferie, der tager jer gennem Frankfurt, Zürich, München og Wien.

 

Rejseprogram

Centraleuropa – Rundrejse

Oplev centraleuropa på en enestående togferie, der tager jer gennem Frankfurt, Zürich, München og Wien.

Dag 1:

Ankomst til Frankfurt med fly eller tog. Frankfurt er udover sin store lufthavn, et af Europas økonomiske hovedsæder. Oplev det gamle centrum, de mange skyskrabere, rådhuset Römer, Goethe huset, Staedel museet eller tag med på en hop on-Hop off tur rundt i byen. Overnatning i Frankfurt.

Dag 2:

Tid på egen hånd. Overnatning i Frankfurt.

Dag 3:

Togrejse til Zürich. Den Schweiziske hovedstad er en sand perle. Den smukke Zürich flod som løber gennem byen, indbyder til en sejltur. Gå gennem den gamle bydel, mens man nyder de mange fortovscafeer og restauranter. Besøg Fraumünster, Lindenhof eller rådhuset. Overnatning i Zürich.

Dag 4:

Tid på egen hånd. Overnatning i Zürich.

Dag 5:

Togrejse til München. Den sydtyske hovedstad i delstaten Bayern. Udover Tysklands mest succesrige fodboldhold og det olympiske stadion, byder byen på Marienplatz, Frauenkirche, Asam kirken, Peters kirken og Nymphenburg slottet. Overnatning i München.

Dag 6:

Tid på egen hånd i München. Overnatning i München.

Dag 7:

Togrejse til Wien. Den østrigske hovedstad har i århundreder været hovedstad for mange af Europas mest magtfulde kejsere og riger. Byen summer af kultur og seværdigheder og der er altid noget at tage sig til. Overnatning i Wien.

Dag 8:

Tid på egen hånd. Overnatning i Wien.

Dag 9:

Hjemrejse.

Kort

Om byerne

Frankfurt

Frankfurt er udover sin store lufthavn, et af Europas økonomiske hovedsæder. Oplev det gamle centrum, de mange skyskrabere, rådhuset Römer, Goethe huset, Staedel museet eller tag med på en hop on-Hop off tur rundt i byen.

byen er hjemsted for mange bilfabrikker som Kia Motors, Fiat og Continental AG. Byens officielle indbyggertal er 687.775.

Af berømte seværdigheder i Frankfurt kan nævnes Stadel museet, byens torv “Romer”, Kleinmarkthalle, Jernbroen og det smukke gamle operahus. Man kan opleve Goethes fødehus og køre med den ældre smukke sporvogn Ebbelwei Ekspress.

Der er også gode muligheder for spændende dagsudflugter fra Frankfurt, til eksempelvis Heidelberg, og Rothenburg.

Zürich

Den Schweiziske hovedstad er en sand perle. Den smukke Zürich flod som løber gennem byen, indbyder til en sejltur. Gå gennem den gamle bydel, mens man nyder de mange fortovscafeer og restauranter. Besøg Fraumünster, Lindenhof eller rådhuset.

München

Den sydtyske hovedstad i delstaten Bayern. Udover Tysklands mest succesrige fodboldhold og det olympiske stadion, byder byen på Marienplatz, Frauenkirche, Asam kirken, Peters kirken og Nymphenburg slottet.

Wien

Den østrigske hovedstad har i århundreder været hovedstad for mange af Europas mest magtfulde kejsere og riger. Byen summer af kultur og seværdigheder og der er altid noget at tage sig til.

Rute

Om togene

TGV Togene

  • Fransk højhastighedstog
  • Kræver sæde reservation
  • Højt komfort niveau
  • Oplevelsen starter så snart du stiger ombord på toget
  • TGV togene er med wi-fi og madvogn

Priser

Her kommer snart prisliste

Hoteller

Hotel Manhattan ****

Düsseldorfer Str. 10, 60329 Frankfurt am Main
Hotel Manhattan ligger lige overfor Frankfurts hovedbanegård og midt i byens forretningsliv. Værelserne er godt indrettet med eget badeværelse, skrivebord, minibar og fladskærms-tv. Hele hotellet har gratis WIFI, bar og tilbyder room service.

Central Plaza ****

Central 1, Zürich centrum, 8001 Zürich
Hotellet beliggende midt på Zürichs centrale plads i gå afstand til de fleste af byens attraktioner og tæt på byens banegård. Alle værelser har eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, Nespresso maskine og fladskærms-tv. Hotellet h...

Sorell Hotel Rütli ***

Zähringerstrasse 43, Zürich centrum, 8001 Zürich
Hotel Rütli er beliggende i Zürichs gamle bydel og blot få minutters gang fra byens hovedbanegård. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, kaffemaskine, fladskærms-tv og gratis WIFI. Hotellet har bar, cafe og ...

Aloft ****

Bayerstraße 37, 80335 München
Hotellet ligger ved hovedbanegården og derfor i gå afstand til den gamle bydel. Alle værelser er meget eget badeværelse, gratis WIFI, fladskærms-tv og skrivebord. Design hotellet har fitnesscenter, egen restaurant, room service og konference...

Hotel Mirabell ***

Landwehrstrasse 42, München
Hotel Mirabell ligger tæt ved byens hovedbanegård og derfor tæt på byens mange attraktioner. Alle værelser har eget badeværelse, gratis WIFI, fladskærms-tv og skrivebord. Hotellet har konferencefaciliteter og morgenmadsrestaurant.

Das Tyrol ****

Mariahilfer Str. 15, 1060 Wien
Dette smukke hotel er beliggende i det centrale Wien, tæt på byens hovedbanegård. Alle værelser er med eget badeværelse, kaffemaskine, gratis WIFI, skrivebord og fladskærms-tv. Hotellet har eget fitnesscenter, restaurant, bar og alle værelse...

HiLight Suites Hotel ****

Salesianergasse 2, A - 1030 Wien
Hotellet er beliggende i Wiens centrum, tæt på hovedbanegården og mange af byens attraktioner som Statspark, statsoperaen, Belvedere og Stephansdom. Alle værelser har eget badeværelse, aircondition, minibar, WIFI og fladskærms-tv. Hotellet m...
Antal personer: 1+ personer
Type: Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland, Schweiz, Østrig
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*