Hjem » Rejser » Togrejse til Marseille
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Marseille

Fra 8.495 DKK inkl. tog, 2 nat Paris, 5 nat Marseille Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Marseille

Oplev sydfrankrig med en togrejse til Marseille, når komfort og klima kommer først og skab minder for livet. Frankrigs næststørste by, Marseille, sydfrankrigs kulturelle centrum, skiller sig ud fra andre franske byer. Byen der er den ældste by i Frankrig, stammer tilbage til 600 f. Kr. Først som en græsk koloni, og senere overtaget af romerne. Historien går på at Maria Magdalene ankom til byen efter Jesus død, og konverterede befolkningen til kristendommen, og den dag i dag har Maria Magdalene en stor kulturel betydning for byen.

Solskin, skønne strande, lækker gastronomi og en masse historie er noget af det man finder i smukke Marseille. Oplev alt hvad byen har at byde på når togrejsen går til Marseille. Læs mere om Marseille og alle de oplevelser der venter i byen længere nede på siden.

En togrejse uden lige

En togrejser til Marseille, er en af de længere, men ikke desto mindre byder den på oplevelser fra start til slut. Start rejsen med dags tog til Paris, hvor der venter en overnatning i på hotel inden turen går videre med TGV direkte fra Paris til Marseille næste dag. Vælg selv om toget skal gå videre om morgenen, eller brug dagen i Paris inden turen går videre om eftermiddagen med ankomst i Nice om aftenen. Se et eksempel på en køreplan længere nede på siden hvor turen går til Marseille.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til smukke Rom og eventyrlige Strasbourg. Eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

 

Kort

Køreplan

Om Marseille

Byens Godmother & Den Franske Revolution 

Notre-Dame de la Garde, også kendt som La Bonne-Mère blandt de lokale, er en katolsk kirke, som er mest kendt for sin 9,7 meter høje, forgyldte statue af Jomfru Maria og baby Jesus.

Denne kirke fra 1853, ligger på byens højeste punkt og tilbyder derfor en fantastiske panoramaudsigt over Marseille by.

Marseille emmer med historie, og var i 1792 central for den Franske Revolution. Den franske nationalsang, blev sunget for første gang under revolutionen i Marseille, deraf navnet La Marseillaise.

Den gamle havn – Det kulturelle og sociale centrum

Den historiske gamle havn, Vieux-Port er i dag det kulturelle og sociale knudepunkt i byen. Gå på opdagelse blandt de historiske bygninger, og slå dig ned ved en af de mange caféer og restauranter langs havnefronten. Her finder du nogle af byens bedste og mest idylliske spisesteder. Nyd den klassiske fiske suppe, der har sin oprindelse i Marseille, Bouillabaisse, eller bestil en ret blandt de friske fisk eller hummer, og nyd det sydfranske liv på havnen.

Fantastisk natur og historiske seværdigheder 

Nationalparken, Calanques, strækker sig fra den sydlige kant af byen til Cassis, og indbyder til vandreture for alle niveauer. Berømt for sit turkisblå vand, og fantastiske udsigter, gør Calanques til en perfekt oplevelse for turister i Marseille der gerne vil ud opdage naturen tæt på. Der er ikke mangel på oplevelser i Marseille, og et andet must-see er det berømte fort og tidligere fængsel, Château d’If. Beliggende på en lille ø 1.5km uden for Marseilles kyst, og kendt for at lægge hus til den fiktive historie Greven af Monte Cristo af forfatteren Alexandre Dumas. Hop på en af de små færger fra Vieux-Port, hvis man vil gå på opdagelse i dette berømte franske fængsel.

Le Panier, Pétanque og Pastis 

Man kan ikke komme udenom at Marseille er meget anderledes end de nordlige franske byer, som Paris. I Marseille hersker der en mere afslappet, venlig og imødekommende livsstil. Pétanque spillende lokale er et typisk syn i bybilledet, og en tur rundt i det ældste kvarter, Le Panier, er et must hvis man vil opleve den specielle sydfranske livsstil. Gå på opdagelse i kvarterets små smalle gader og stræder, se den specielle street art man finder overalt på områdets vægge og murer, og slå dig ned på en af de mange små hyggelige caféer, og nyd et glas Pastis som de lokale.

Mange solskinstimer og skønne strande 

Marseille, har meget at byde på for de rejsende som vil opleve den sydfranske livsstil, med varme temperaturer, skønne strande og natur, blandet med den afslappede stemning der hersker overalt i dette område. Byen der blandt andet er verdenskendt for deres sæbe, Savon de Marseille, og Tarot kort, Tarot de Marseille, byder også på smukke og livlige strande. Kendt som den mest solrige og tørreste by i Frankrig, indbyder Marseille på en masse solskinstimer der kan nydes på en af de mange strande langs kysten, eller en tur til den nærliggende by Cassis, kendt for sine strande, havne, klipper og grotter.

Den oplagte togrejse destination i Sydfrankrig

Marseille er den oplagte togrejse destination, hvis man gerne vil opleve den sydfranske livsstil helt tæt på. Book som en enkelt rejse eller som en del af en kombineret rundrejse i Frankrig. Book online eller kontakt os for mere information om din næste togrejse til Marseille.

Følg med på Facebook og Instagram for mere inspiration og tips og tricks til din næste togrejse i Europa.

Om togene

IC Togene

 • Høj komfort og hastighed
 • Kupeer med airconditioning
 • Hastigheder op til 200 km/t
 • Stopper kun i større byer
 • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
 • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

 • Højhastighedstog
 • Komfort med større benplads end på fly
 • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
 • ICE togene er med madvogn

TGV Togene

 • Fransk højhastighedstog
 • Kræver sæde reservation
 • Højt komfort niveau
 • Oplevelsen starter så snart du stiger ombord på toget
 • TGV togene er med wi-fi og madvogn

NJ Togene – Nattog

ÖBB Nightjet

 • Komfortabelt rejse om natten
 • Vågn op på destinationen
 • Drikkevarer og snacks kan købes hos togpersonalet i ligge- og sovevognen
 • Der er wi-fi på tog

VOGNTYPER

 • Sovevogn – Sovekupé til 1, 2 eller 3 personer
  • Med håndvask i kupé og inkl. morgenmad
  • WC og brusebad i enden af vognen
  • Deluxe sovekupé er med eget badeværelse
 • Liggevogn – 4 eller 6 liggepladser
  • God til grupper, familier eller prisbevidste solorejsende
  • Vaske- og toiletrum på vogn
  • Mulighed for privatkupé, kvindekupé eller kørestolskupé
  • Mindre morgenmad inkluderet
 • Siddevogn – 6 sidepladser
  • Billigste rejseform
  • Vaske- og toiletrum på vogn

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Hôtel Maison Saint Louis Vieux Port ***, Marseille

2 Rue Des Récolettes, 13001 Marseille, Frankrig
Charmerende hotel i hjertet af historiske Marseille beliggende i kort gåafstand til den gamle havn. Alle værelser er med eget bad, hårtørre, gratis wifi samt fladskærms-tv. Hotellet har egen restaurant og bar.

Holiday Inn Paris – Gare de Lyon Bastille ****, Paris

11-15 Rue De Lyon, 12th arr., 75012 Paris, France
Holiday Inn Paris - Gare de Lyon Bastille er et elegant og moderne hotel beliggende centralt i Paris, tæt på Gare de Lyon togstationen og det verdensberømte museum Louvre. Hotellet har egen restaurant samt bar, og byder på en stor morgenmadsbuf...
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*