Hjem » Rejser » Togrejse til Prag
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Prag

Fra 1.645 DKK Inkl. tog og 2 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Prag

Et væld af oplevelser og minder for livet i vente med en togrejse til Prag, som er hele året rundt en af Europas mest interessante storbyer at besøge. Den tjekkiske hovedstad i Centraleuropa byder, på uendelige oplevelser og har en skønhed, som få byer i verden kan prale med. Kendt for dens farverige barokbygninger, gotiske kirker og gamle by, indbyder Prag til oplevelser for alle.

Togferie for hele familien eller vennerne

Tag toget når komfort og klima kommer i første række, hvor oplevelsen allerede starter når du stiger ombord på toget. Med en togrejse til Prag ankommer man midt i centrum i den historiske by, tæt på alt hvad byen har at byde på.  Der er en skøn oplevelse i vente med et solrigt og godt klima, og passer perfekt til en forlænget weekend med eller uden børn. Byen er nem at ankomme til, med hovedbanen lige i centrum af byen, og i gåafstand fra alle de største attraktioner. Tag toget fra Danmark, direkte fra København eller Århus til Hamborg og skift til tog direkte til Prag.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til Bruxelles og byernes by Paris. Eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

Kort

Køreplan

Om togene

IC Togene

 • Høj komfort og hastighed
 • Kupeer med airconditioning
 • Hastigheder op til 200 km/t
 • Stopper kun i større byer
 • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
 • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

 • Højhastighedstog
 • Komfort med større benplads end på fly
 • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
 • ICE togene er med madvogn

EC Togene

 • International express tog gennem Europa
 • Airconditioning ombord
 • Stopper kun i større byer
 • Wifi ombord med undtagelse af nogle enkelte ruter
 • EC togene er med madvogn

Om Prag

Oplevelser i massevis

Fra det største oldtids slot i verden Prags borg, byens vidunderlige astronomiske ur, den smukke Sankt Vitus-katedral til Nationalteatret, som står som et kulturelt symbol for byen, er der nok at se og opleve i den tjekkiske hovedstad. At gå på opdagelse på Prags borg som er på UNESCOS verdensarvsliste, er noget helt for sig selv. Med titlen som verdens største middelalderslot med et areal på 70.000m2, og en blanding af arkitektoniske stilarter er det anbefalelsesværdigt at tage en guidet tur rundt. Det er også her at man inde midt i borgkomplekset finder Sankt Vitus katedralen.

Karlsbroen og Moldau 

Med 600 år på bagen, er Karlsbroen Prags mest ikoniske vartegn, og er derfor et must-see på ens Prag liste, med de smukke barok statuer der præger broen som har overlevet alt fra krig til oversvømmelser. Floden Moldau der løber under broen, og gennem hjertet af Prag, og er en af grundene til at byen er helt specielt. Oplev byen fra vandet fra en af de mange bådture og se de mange smukke seværdigheder i mens man nyder en kold tjekkisk øl.

Øl og Hotdogs

Det lyder måske ikke som den mest kulinariske oplevelse, men den tjekkiske hovedstad er overlegne hvad angår deres hotdogs; lækre pølser i franske baguettes, som skylles ned med en god tjekkisk øl. For øl-entusiaster er det en oplevelse værd at besøge en af byens stemningsfyldte bryggeri restauranter, hvor man finder et væld af frisktappet øl. Derudover venter der i Prag et stort udvalg af gode restauranter i alle prisklasser.

Shopping og natteliv 

Man kan ikke komme udenom at Prag også er kendt for deres natteliv, og byens mange barer og natklubber har altid en livlig stemning, og servere gode billige drinks. Derudover er der også rig mulighed for at shoppe blandt byens mange butikker, storcentre og mærkevareforretninger.

Prag er en skøn by at holde storbyferie i med en masse spændende aktiviteter og seværdigheder for alle familiens medlemmer, og byder på oplevelser både kulturelt, historisk og kulinarisk på et højt niveau.

Storby togrejser

Tag med Togrejse Europa på en togferie til den tjekkiske storby, Prag. Sæt dig tilbage i sædet og nyd den smukke tur gennem Europas landskab, og tilbring den første nat på denne rejse på nattoget. Frisk og veludhvilet ankommer man til centrum næste morgen, klar til at udforske alt hvad Prag har at tilbyde. Book online eller kontakt os for mere information om din næste togrejse til Prag. Gå på opdagelse i vores andre storby togrejser som blandt andet går til Milano eller Frankfurt.

Følg med på Facebook og Instagram for mere inspiration og tips og tricks til din næste togrejse i Europa.

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Botel Albatros ***

nábř. L. Svobody 1, 110 00 Nové Město
Botel Albatros var det første af de tre bådhoteller i Prag. Det åbnede i 1969, og tilbyder den dag i dag en enestående, romantisk indkvartering, designet til at fremkalde en atmosfære, som gæsterne måtte opleve på et skib. Men du skal ikke være ba...

Hotel Zlata Vaha ***

Senovážné nám. 981/21, 110 00 Nové Město
Hotel Zlata Vaha ligger i en historisk bygning i det centrale Prag. Alle værelser har tv, wifi og eget badeværelse med brusebad. Morgenmad er i forme af kold og varm buffet.

Mama Shelter Praha ****

Veletržní 1502/20, 170 00 Praha 7-Holešovice
Mama Shelter Praha ligger tæt på hovedattraktionerne, en stor park samt messecentret Prague Holesovice. Komfortabelte værelser med gratis wi-fi, gratis film on demand og et eget badeværelse med gratis toiletartikler. Hotellet har 2 store res...
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tjekkiet
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*