Hjem » Rejser » Togrejse til Bruxelles
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Bruxelles

Fra 2.295 DKK Inkl. tog og 2 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Bruxelles

En togrejse til Bruxelles indbyder til mange interessante oplevelser, både historiske, arkitektoniske, kulturelle og ikke mindst kulinariske. Den belgiske hovedstad er nem at nå med en togrejse fra Danmark, og er derfor en ideel by til en forlænget weekendtur. Læs mere om Bruxelles og hvad byen har at byde på længere nede på denne side.

Med tog til Bruxelles

Tag toget når komfort og klima kommer i første række, hvor oplevelsen allerede starter når du stiger ombord på toget. Med en togrejse til Bruxelles ankommer man centralt i byen, tæt på alle byens store attraktioner.  Tag toget fra Danmark, direkte fra København, Odense og Århus til Hamborg og skift tog blot én gang mere inden ankomst i Bruxelles. Se et eksempel på en køreplan til Bruxelles længere nede på denne side.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til Dresden og Firenze. Eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

Komfortabel togrejse til Bruxelles

Klar til storbyferie i Europa? Uden dyre flyrejser og lange bilture? Belgiens spændende hovedstad Bruxelles er kun en simpel togrejse væk. Hop om bord på toget fra din stationsby. 11-12 timer senere – voila! Du står nu midt i Europas politiske hovedstad. Turen er nem og bekvemmelig og kræver kun to togskift i henholdsvis Hamborg og Köln. Det bliver ikke nemmere og mere behageligt at lægge de omtrent 900 kilometers rejse bag dig. I toget kan du læne dig tilbage, børnene kan lege trygt og du har mulighed for at købe forfriskninger. Bestil i dag, og book din togrejse til Bruxelles med hotelovernatning.

Tag tog til Bruxelles og oplev en storby

Bruxelles er en velbesøgt storby. Byen er især kendt for at huse EU-parlamentet, som findes i byens EU-kvarter. Den historiske hovedstad har dog meget mere at byde på. Om du er afsted med familie, venner eller din kæreste, må og skal I gå forbi den kendte Manneken Pis statue af den lille tissende dreng, som er blevet et vartegn for Bruxelles. I bør også lægge vejen forbi det imponerende Grand Place, der byder på flot arkitektur. I hovedattraktionen Atomium kan I opleve 360-graders panorama udsigt over byen. Det er en by rig på kultur, historie og oplevelser for både børn og voksne.

Book en weekend rejse til Bruxelles

Toget kører til Bruxelles hele tiden. Det er nemt at komme afsted, det koster ikke en formue, og du behøver ikke være afsted i flere uger. Det er et oplagt rejsemål til en forlænget weekendtur. På en weekend i Bruxelles kan du opleve rigtig meget af det, byen har at byde på. Om det er et besøg i EU-parlamentet eller gastronomiske oplevelser på byens mange restauranter – det lader vi være op til dig.

Togrejse for hele familien

Togrejsen til Bruxelles tager omkring 11-12 timer. Det er ikke den korteste rejse med tog. Men i toget er du garanteret høj komfort og trygge rammer. Trænger du undervejs til at strække benene, går du bare en tur på gangen. Toget kører fortsat videre, og du mister ikke tid, som du ville have gjort på en traditionel bilrejse. Undervejs på togturen skal du skifte tog i Hamborg og i Köln. Dette giver dig mulighed for lige at komme ud og trække lidt luft, strække benene og købe lidt mad eller en forfriskning.

Derfor skal du tage toget til Bruxelles

Hvorfor rejse med tog, når du kan rejse med fly på kortere tid? Det skal vi sige dig. Selvom en flyrejse kun tager et par timer, skal du alligevel sætte tid af til kørsel til og fra lufthavnen, samt tid i lufthavnen. Dertil er det typisk også langt dyrere at rejse med fly. Togturen er længere, men den er også mere komfortabel. Der er ingen stress, og du kan nyde udsigten fra dit vindue og rent faktisk opleve rejsen til din destination.

Book årets vinterferie, sommerferie eller weekendtur med tog til Bruxelles. Hos os kan du bestille tog og hotelovernatning i én pakke.

Kort

Køreplan

Om Bruxelles

Grand Place & Atomium

Indtil flere af Bruxelles fantastiske attraktioner er på UNESCOs verdenskulturarvsliste, og er et must når turen går til Bruxelles.

Grand Place i hjertet af den gamle bydel, er Bruxelles elegante rådhus fra 1400 tallet. Det stemningsfyldte område omkring Grand Place byder på mange overdådigt udsmykkede huse, som bestemt er en opdagelse værd.

Et andet af byens vartegn, som man ikke kan komme uden om er Atomium. Det gigantiske monument som er en kopi af et jernmolekyle forstørret 165 mia. gange op tiltrækker en masse besøgende året rundt. Det 102 meter høje monument fra 1958 byder på en fantastisk udsigt fra toppen, selv på en grå dag.

Manneken Pis – Bruxelles store (lille) turistattraktion

En kæmpe turistattraktion og som er på must-see listen er Manneken Pis, en af byens vartegn. Den 500 år gamle statue, som forestiller en lille dreng der tisser, er en del af en fontæne, og med hans blot 60cm højde, er han den Belgiske pendant til Danmarks turistattraktion Den Lille Havfrue – lille af størrelsen men et fascinerende syn.

Museer med oplevelser for hele familien

På museums fronten byder Bruxelles på et hav af forskellige oplevelser for hele familien. Alt fra den verdenskendte kunstner Magritte, bilernes historie, tegneserie figurer til et miniature land. Ved siden af Atomium finder man Mini Europa, en miniature park med modeller af Europas monumenter, oplev alt fra Eiffel Tårnet til danske Nyhavn. Man kan nemt bruge et par timer ved at gå på opdagelse i Mini Europa, som egner sig for alle aldre.

For de bil interesserede ligger Bruxelles huse til Autoworld. Beliggende i en imponerende historisk bygning, er dette museum tilegnet bilens historie med over 250 forskellige modeller udstillet, og skifter jævnligt tema.

Et must-see for kunst entusiaster er den verdenskendte Belgiske kunstner Magritte’s museum, som er indrette i hans gamle hus, og udstiller en fantastisk samling af hans værker.

Sidst men ikke mindst er et besøg på MOOF også en sjov oplevelse, hvis man har en interesse for tegneseriefigurer. Her fremvises en stor udstilling af samlefigurer, med blandt andet fokus på Tintin, Smølferne og Asterix. En sjov oplevelse for alle aldre.

Øl, øl, og øl…

Mange rejser til Bruxelles med øl som tema, og af god grund. Belgien er indbegrebet af god øl, og man kan derfor sagtens basere en helt weekend i øllens tegn. Træd ind i bryggerihistorien i Bruxelles ældste familie bryggeri, Cantillon, eller slå dig ned på Moeder Lambic med deres nøje udvalgte og sjældne fadøl, med hele 42 tappehaner er der nok til at kunne smage lidt af hvert. Tag en tur på den døgnåbne Delirium Café, som er Guiness Rekordbog titel indehaver, som det sted med den største samling af øl og at få en oplevelse uden lige, selv for de mest garvede ølentusiaster.

Den forlængede weekend

Bruxelles byder på en fantastisk tur for alle aldre og interesser. Og en ting er sikkert, at alle kan få en skøn oplevelse i den belgiske hovedstad. Med et højt gastronomisk niveau og skøn shopping, indbyder byen til den perfekte weekendtur med mulighed for at skabe en masse nye minder. Kontakt os for at høre nærmere om en togrejse til Bruxelles, eller gå på opdagelse blandt vores andre storbyrejser med tog. Følg os på Facebook og Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

Om togene

IC Togene

 • Høj komfort og hastighed
 • Kupeer med airconditioning
 • Hastigheder op til 200 km/t
 • Stopper kun i større byer
 • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
 • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

 • Højhastighedstog
 • Komfort med større benplads end på fly
 • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
 • ICE togene er med madvogn

EC Togene

 • International express tog gennem Europa
 • Airconditioning ombord
 • Stopper kun i større byer
 • Wifi ombord med undtagelse af nogle enkelte ruter
 • EC togene er med madvogn

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

NH Brussels Carrefour De l’Europe ****

Bruxelles
Dette flotte 4-stjernede hotel ligger i det centrale Bruxelles, tæt på hovedbanegården og tæt på Grand Place og mange af byens hyggelige gågader og butikker. Alle værelser er med eget badeværelse, fjernsyn og hotellet har restaurant og bar.
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Belgien
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*