Hjem » Rejser » Togrejse til Berlin
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Berlin

Fra 2.495 DKK inkl. tog og 2 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Berlin

Med flere afgange dagligt, er det nemt at hoppe på en togrejse til Berlin. Tysklands største by og hovedstad, Berlin er en af Europas mest besøgte storbyer og af god grund. I byen venter der en masse oplevelser og ting man kan tage sig til. Gå på opdagelse i Berlins historie og dens betydning for Tyskland, eller udforsk nogle af de mange berømte museer som byen ligger huse til. Byen har efter murens fald og genforeningen af Tyskland, udviklet sig til en af Europas metropoler og er et besøg værd for alle som, elsker historie og storbyer.

Den perfekte weekendtur

En togrejse til Berlin er den perfekte weekendtur med eller uden børn. Her finder man oplevelser for alle, og minderne starter allerede så snart man sætter sig i sædet og læner sig tilbage. Alt i mens man i komfort, og med plads til børn, kommer frem til den tyske storby med en god klima samvittighed. Kom nemt til Berlin fra København, Odense eller Århus med direkte tog til Hamborg, og videre med ICE til Berlin. Se et eksempel på en køreplan til Berlin under Køreplan på denne side.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til smukke Prag og byernes by Paris.

 

Kort

Køreplan

Om Berlin

Oplevelser i overvæld 

Det kan være svært at finde ud af hvor man skal starte og hvad man skal se når turen går til Berlin. Man finder historiske seværdigheder overalt i byen, men det bedste start sted og must-see er dog Brandenburg Tor. Dette ikoniske bygningsværk, bygget i 1791 bygget som et symbol på fred og har været Berlin og Tysklands vartegn i over 200 år. Læs mere om Berlin og hvad byen har at byde på længere ned på siden.

UNESCO’s museumsø

Museumsøen Museumsinsel huser hele 5 fantastiske museer, og er på UNESCO’s verdensarvsliste. Det kan være svært at vælge blandt de verdensberømte museer da de alle repræsenterer noget forskelligt, og det er derfor en god idé at gøre sig forarbejde hjemmefra samt at bestille billetter i god tid, da øen og museerne er en kæmpe turistattraktion i Berlin.

Rørende historiske minder

En anden meget speciel attraktion, som har en kæmpe betydning for Tyskland er Denkmal für die ermordeten Juden Europas  (Mindesmærke for de myrdede jøder i Europa). Dette stærke og rørende mindesmærke er udformet som en stor beton skov, og betydningen er op til den enkelte person. Under mindesmærket findes der et besøgscentrum der forklare holocaust i enkelte ord og billeder, dog ikke anbefalet til børn under 12 år.

Checkpoint Charlie & Eastside Gallery 

Man kan ikke komme udenom den specielle historie som Tyskland har haft gennem tiderne, og derfor er mange af attraktionerne i Berlin også et minde om alt det. Checkpoint Charlie den mest berømte overgang mellem øst og vest Berlin da muren stod, og er derfor et besøg værd hvis man er historisk interesseret. Eastside Gallery er med sin 1.3km lange, graffitimalede stykke af den tidligere mur der delte Berlin, en god måde at få noget historie ind under huden uden at det bliver alt for tungt, og derfor også velegnet til en kulturel ferie med børn.

For børn og barnlige sjæle

Berlin er ikke kun en storbyferie for voksne, men et sted med plads til børn. Besøg den berømte Berlin Zoo som er et skønt sted at tilbringe en eftermiddag med familien. Eller gå på opdagelse i selveste Rittersport Museet, som er et helt hus fyldt med chokolade, og huser også en chokolade café. Her venter en masse sjove chokolade oplevelser for alle aldre. Derudover ligger Berlin også hjem til Lego World, som er et kæmpe indendørs legeland og med rig mulighed for at slippe kreativiteten løs.

Gastronomisk hotspot & en by med plads til alle 

Fra donuts til michelin stjerner, man finder alt i Berlin, og på et højt niveau. Man finder alle de klassiske tyske specialiteter som Schnitzel og Currywurst mit pommes, til retter fra verden over. Berlin er endda også et mekka for vegetar og veganske retter, med rig mulighed for at få en kulinarisk oplevelse hvis man er på den vogn.

Berlin er kontrasternes by og den giver plads til forskellighed og rummelighed. Book nu, eller kontakt os og hør mere om hvorfor en rejse til Berlin byder på oplevelser ud over det sædvanlige.

Den perfekte weekendtur

En togrejse til Berlin er den perfekte weekendtur med eller uden børn. Her finder man oplevelser for alle, og minderne starter allerede så snart man sætter sig i sædet og læner sig tilbage. Alt i mens man i komfort, og med plads til børn, kommer frem til den tyske storby med en god klima samvittighed. Book online din næste togrejse til Berlin, eller kontakt os for mere information. Følg med på Facebook og Instagram for mere inspiration og tips og tricks til din næste togrejse i Europa.Find også inspiration blandt vores andre togrejser som blandt andet går til Milano eller Paris.

Om togene

IC Togene

  • Høj komfort og hastighed
  • Kupeer med airconditioning
  • Hastigheder op til 200 km/t
  • Stopper kun i større byer
  • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
  • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

  • Højhastighedstog
  • Komfort med større benplads end på fly
  • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
  • ICE togene er med madvogn

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Scandic Berlin Postdammer Platz ****, Berlin

Gabriele-Tergit-Promenade 19, Mitte, 10963 Berlin, Tyskland

Abba Berlin ****

Lietzenburger Str. 89, 10719 Berlin
Dette trendy hotel ligger blot 250 meter fra Kurfürstendam og tæt ved Berlin Zoo banegården. Alle værelser er med eget badeværelse, fladskærms-tv, air-condition, minibar, gratis WIFI og safetyboks. Hotellet har egen restaurant, wellnesscente...

Heckers Kurfürstendamm ****

Grolmanstraße 35, 10623 Berlin
Hotellet ligger blot 100 meter fra Kurfürstendamm og tæt på Berlin Zoo banegården. Alle værelser er med eget badeværelse, hårtørrer, minibar, skrivebord og fladskærms-tv. Hotellet har egen restaurant, bar og udendørs terasse.

Ku´Damm 101 ****

Kurfürstendamm 101, 10711 Berlin
Dette 4-stjernede designer hotel ligger midt på Kurfürstendamm, tæt ved Berlins mange shoppingområder og seværdigheder. Berlin Zoo banegården ligger tæt på hotellet. Alle værelser er med eget badeværelser, gratis WIFI, air-condtion, skrivebord,...
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*