Hjem » Rejser » Fly’n’Rail: Rom til Danmark – unik togrejse 12 dage / 11 nat
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Rom til Danmark - Fantastisk togrejse fra syd til nord 12 dage / 11 nat

Fra 16.990 DKK Inkl. fly, tog og hoteller Download rejse som PDF

Om rejsen

Fly’n’Rail: Rom til Danmark – dannende togrejse 12 dage / 11 nat

Turen starter med fly til Rom, hvorfra den spændende togrejse Rom til Danmark starter. Glæd jer til at opleve Europas bedste tog.

Rom: Italiens hovedstad

Gå rundt i Roms gader og tag med på en tidsrejse til det gamle Rom. Overalt er der unikke ruiner, som oser af en unik Europæisk historie. Et monument af Europæisk og Italiensk storhed. Bygninger, statuer, springvand og lækre restauranter og bare elegant Italiens mad.

Se Colosseums spektakulære konstruktion, og forestil dig antikkens gladiatorer der kæmpede side om side med vilde dyr, til folkets store begejstring. Spadser derefter igennem Forum Romanum, der igennem årstusinder var en af den vestlige civilisations store vugge. Læs mere om vores storbyferie til Rom her

Venedig: Romantikkens by

Venedig er noget helt særligt. Tag en tur med en af byens mange gondoler igennem de smukke kanaler og se de mange smukke bygninger. Gå gennem de små gader og besøg alle special butikkerne. Besøg Markuspladsen med den smukke Markus kirke og gå over Rialto broen. Spis en lokal pizza på et af de mange pizzarier i byen.

Milano: Modehuse, kunst og kultur

Den norditalienske hovedstad er hjemsted for mange af Italiens modefirmaer og kendte designere. Se Il Duomo, se Leonardo Da Vincis berømte maleri ”Den sidste nadver”, fæstningsværket Castello Sforzesco eller tag i byens berømte Operahus

Zürich: Hovedstaden i Schweiz

Den Schweiziske hovedstad er en sand perle. Den smukke Zürich flod som løber gennem byen, indbyder til en sejltur. Gå gennem den gamle bydel, mens man nyder de mange fortovscafeer og restauranter. Besøg Fraumünster, Lindenhof eller rådhuset.

München: Hovedstaden i Bayern

Den sydtyske hovedstad i delstaten Bayern. Udover Tysklands mest succesrige fodboldhold og det olympiske stadion, byder byen på Marienplatz, Frauenkirche, Asam kirken, Peters kirken og Nymphenburg slottet.

Hamborg

Den nordtyske Metropol. Oplev den nordtyske hovedstad.

 

Rejseprogram

Fra Rom til Danmark med Europas bedste tog

På denne fantastiske togrejse skal I rejse med tog gennem Europa, fra Rom og hjem til Danmark.

Dag 1:

Ankomst til Rom med fly. Den Italienske hovedstad huser bla. Vatikanet og er en af Europas mest besøgte byer. Besøg Colloseum, Pantheon, Trevi fontænen, de spanske trapper eller nyd en god middag på en af byens mange gode restauranter. Overnatning i Rom.

Dag 2:

Tid på egen hånd i Rom. Overnatning i Rom.

Dag 3:

Togrejse til Venedig. Venedig er noget helt særligt. Tag en tur med en af byens mange gondoler igennem de smukke kanaler og se de mange smukke bygninger. Gå gennem de små gader og besøg alle special butikkerne. Besøg Markuspladsen med den smukke Markus kirke og gå over Rialto broen. Spis en lokal pizza på et af de mange pizzarier i byen. Overnatning i Venedig.

Dag 4:

Tid på egen hånd. Overnatning i Venedig.

Dag 5:

Togrejse til Milano. Den norditalienske hovedstad er hjemsted for mange af Italiens modefirmaer og kendte designere. Se Il Duomo, se Leonardo Da Vincis berømte maleri ”Den sidste nadver”, fæstningsværket Castello Sforzesco eller tag i byens berømte Operahus. Overnatning i Milano.

Dag 6:

Togrejse til Zürich. Den Schweiziske hovedstad er en sand perle. Den smukke Zürich flod som løber gennem byen, indbyder til en sejltur. Gå gennem den gamle bydel, mens man nyder de mange fortovscafeer og restauranter. Besøg Fraumünster, Lindenhof eller rådhuset. Overnatning i Zürich.

Dag 7:

Tid på egen hånd i Zürich. Overnatning i Zürich.

Dag 8:

Togrejse til München. Den sydtyske hovedstad i delstaten Bayern. Udover Tysklands mest succesrige fodboldhold og det olympiske stadion, byder byen på Marienplatz, Frauenkirche, Asam kirken, Peters kirken og Nymphenburg slottet. Overnatning i München.

Dag 9:

Tid på egen hånd i München. Overnatning i München.

Dag 10:

Togrejse til Hamborg. Hamborg er en fantastisk by at opleve.

Dag 11:

Tid på egen hånd. Overnatning i Hamborg.

Dag 12:

Hjemrejse.

Kort

Om byerne

Zürich

Den Schweiziske hovedstad er en sand perle. Den smukke Zürich flod som løber gennem byen, indbyder til en sejltur. Gå gennem den gamle bydel, mens man nyder de mange fortovscafeer og restauranter. Besøg Fraumünster, Lindenhof eller rådhuset.

München

Den sydtyske hovedstad i delstaten Bayern. Udover Tysklands mest succesrige fodboldhold og det olympiske stadion, byder byen på Marienplatz, Frauenkirche, Asam kirken, Peters kirken og Nymphenburg slottet.

Rom

Den Italienske hovedstad huser bla. Vatikanet og er en af Europas mest besøgte byer. Besøg Colloseum, Pantheon, Trevi fontænen, de spanske trapper eller nyd en god middag på en af byens mange gode restauranter.

Venedig

Venedig er noget helt særligt. Tag en tur med en af byens mange gondoler igennem de smukke kanaler og se de mange smukke bygninger. Gå gennem de små gader og besøg alle special butikkerne. Besøg Markuspladsen med den smukke Markus kirke og gå over Rialto broen. Spis en lokal pizza p[ et af de mange pizzarier i byen.

Milano

Den norditalienske hovedstad er hjemsted for mange af Italiens modefirmaer og kendte designere. Se Il Duomo, se Leonardo Da Vincis berømte maleri ”Den sidste nadver”, fæstningsværket Castello Sforzesco eller tag i byens berømte Operahus.

Hamborg

Beliggende tæt ved den danske grænse, men fortsat et besøg værd. Den millionstore by har en spændende havn og en masse flotte parker og interessante museer. Byen summer af liv og byder på masser af oplevelser.

Om togene

IC Togene

 • Høj komfort og hastighed
 • Kupeer med airconditioning
 • Hastigheder op til 200 km/t
 • Stopper kun i større byer
 • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
 • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

 • Højhastighedstog
 • Komfort med større benplads end på fly
 • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
 • ICE togene er med madvogn

Frecciarossa Togene

 • Italiensk højhastighedstog
 • Forbinder store byer i Italien
 • Kræver sæde reservation
 • Højt komfort niveau
 • Oplevelsen starter så snart du stiger ombord på toget
 • Frecciarossa togene er med wi-fi og madvogn

Priser

Rejser / PriserRom til Danmark 12 dage / 11 nat
Pr. voksen i dobbeltværelse16990
Tillæg enkeltværelseFra 4000 kr.

Alle priser er fra priser og inkluderer:

 • Fly Billund eller Kastrup – Rom inkl. bagage
 • 2 overnatninger i Rom på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Rom – Venedig
 • 2 overnatning i Venedig på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Venedig – Milano
 • 1 overnatning i Milano på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Milano – Zürich
 • 2 overnatninger i Zürich på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Zürich – München
 • 2 overnatninger i München på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog München – Hamborg
 • 2 overnatninger i Hamborg på min. 3-stjernet hotel inkl. morgenmad
 • Tog Hamborg – Danmark

Alle priser er fra priser og baseret på togbilletter og hotel i lavsæson. Der tages forbehold for udsolgte hoteller og togbilletter.

Hoteller

Hotel Canada ***

Via Vicenza 58, 00185 Rome
Beliggende 10 minutters gang fra Termini og i gå afstand til mange seværdigheder i Rom. Alle værelser er med eget badeværelse, hårtørrer, el-kedel, air-condition, skrivebord og fladskærms-tv. Hotellet har egen snackbar og morgenmadsrestaurant.

Villa delle Rose ***

Via Vicenza 5, 00185 Roma
Det familiedrevne hotel er beliggende lige ved Termini hovedbanegården og tæt på mange af byens seværdigheder. Alle værelser er med fladskærms-tv, minibar, hårtørrer, safetyboks og eget badeværelse. Hotellet har egen morgenmadsrestaurant, li...

Baglioni hotel Luna *****

San Marco 1243, 30124 Venice
Denne 5-stjernede perle er kendt som et af verdens bedste hoteller med blot 80 meter til Markuspladsen. Alle værelser er med eget badeværelse, air-condition, minibar, gratis WIFI og antikke møbler. Hotellet har egen restaurant, morgenmadsres...

La Fenice et des Artistes ***

San Marco 1936, 30124 Venice
Beliggende blot 5 minutters gang fra Markus pladsen og i gå afstand til de fleste af Venedigs største attraktioner. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, gratis WIFI og fladskærms-tv. Hotellet har egen gårdh...

Villa Rosa ***

CANNAREGIO 389, 30121 VENEZIA
Hotellet er beliggende i en charmerende del af Venedig, blot 5 minutters gang fra hovedbanegården. Alle værelser er med eget badeværelse, safetyboks, air-condition og fjernsyn. Villa Rosa har egen gårdhave, morgenmadsrestaurant og hele hotel...

Hotel Sanpi ****

Via Lazzaro Palazzi 18 - 20124 Milano
Hotel Sanpi er beliggende i det centrale Milano, blot 10 minutters gang fra Milano centrale og 5 minutters gang fra Metro. Sanpi er opført i flot stil og værelserne summer af stemning med dets trægulve, air-condition, minibar , WIFI og fladskær...

Starhotels E.c.ho ****

Viale Andrea Doria 4 , 20124 Milano
Beliggenheden blot 200 meter fra Milano Centrale gør hotellet attraktivt for togrejsende. Alle værelser har gratis WIFI, eget badeværelse, Air-condition og 32 tommer fladskærms-tv. Hotellet har egen restaurant, fitness center og bar. Hotellet e...

Central Plaza ****

Central 1, Zürich centrum, 8001 Zürich
Hotellet beliggende midt på Zürichs centrale plads i gå afstand til de fleste af byens attraktioner og tæt på byens banegård. Alle værelser har eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, Nespresso maskine og fladskærms-tv. Hotellet h...

Sorell Hotel Rütli ***

Zähringerstrasse 43, Zürich centrum, 8001 Zürich
Hotel Rütli er beliggende i Zürichs gamle bydel og blot få minutters gang fra byens hovedbanegård. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, safetyboks, skrivebord, kaffemaskine, fladskærms-tv og gratis WIFI. Hotellet har bar, cafe og ...

Aloft ****

Bayerstraße 37, 80335 München
Hotellet ligger ved hovedbanegården og derfor i gå afstand til den gamle bydel. Alle værelser er meget eget badeværelse, gratis WIFI, fladskærms-tv og skrivebord. Design hotellet har fitnesscenter, egen restaurant, room service og konference...

Hotel Mirabell ***

Landwehrstrasse 42, München
Hotel Mirabell ligger tæt ved byens hovedbanegård og derfor tæt på byens mange attraktioner. Alle værelser har eget badeværelse, gratis WIFI, fladskærms-tv og skrivebord. Hotellet har konferencefaciliteter og morgenmadsrestaurant.

Europäischer Hof ****

Kirchenallee 45, 20099 Hamburg
Et af Hamborgs berømte toghoteller lige over for hovedbanegården og i et attraktivt kvarter. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, fladskærms-tv, hårtørrer og gratis WIFI. Hotellet har egen restaurant, morgenmadsrestaurant, bar, sn...
Antal personer: 1+ personer
Type: Rundrejser tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland, Italien, Schweiz
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*