Hjem » Rejser » Togrejse til Frankfurt
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Frankfurt

Fra 1.745 DKK Inkl. tog og 2 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Frankfurt

Frankfurt – Europas finansielle metropol, er betragtet som en global by, og et vigtigt centrum for kulturelle- og turistattraktioner. Byen som altid er lidt forud for deres tid, er præget af moderne skyskrabere og historiske bygninger. Frankfurt er hjem til en af Tysklands mest berømte skyline, samt et væld af verdens kendte museer og gallerier. Med et væld af  oplevelser for hele familien, er Frankfurt en skøn by til din næste togrejse.

Togferie for hele familien

Tag toget når komfort og klima kommer i første række, hvor oplevelsen allerede starter når du stiger ombord på toget. Med en togrejse til Frankfurt ankommer man midt i centrum, tæt på alt hvad byen har at byde på. Tag toget fra Danmark, direkte fra København eller Århus til Hamborg og skift til det direkte ICE tog til Frankfurt.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til smukke Prag og byernes by Paris.

Hop på et tog til Frankfurt

Stig ombord i Århus, Odense eller på Københavns hovedbanegård. Herfra går turen nonstop til Hamborg, hvor du skifter tog til Frankfurt og sætter kursen mod den femtestørste by i Tyskland. 8,5 time senere – voila! Du er fremme og kan begive dig ud i den moderne storby. Det er en by kendt for dens historie, kultur, natur og gastronomi. Her er oplevelser for enhver smag. Frankfurt er det oplagte feriemål eller destination for den forlængede weekend. Med toget kommer du hertil på en kort dagsrejse – stig på toget om morgenen og stig af i centrum af Frankfurt til eftermiddag. Det er et perfekt alternativ til den stressende flyrejse eller den lange køretur i bil.

Oplev en historisk og moderne storby

Frankfurt er en overset perle. Tyskland har meget mere at byde på end blot grænsehandel og hovedstaden Berlin. Bevæger du dig lidt længere ned i Tyskland, finder du denne storby. Den har masser af historie at vise frem. Før 2. verdenskrig var det den største intakte middelalderby i Tyskland. Efter krigens bombardementer har den dog rejst sig som en moderne storby.

Storbyen byder på alt fra hyggelige cruiseture på floden, en kæmpe zoologisk have, verdenskendte gallerier og museer, moderne skyskrabere og autentiske, rekonstruerede middelalderbygninger. Oplev kunst fra hele verden på Stadel Museum, gå på opdagelse i den naturskønne Palmengarten eller tag en tur op i Main Tower for en fantastisk udsigt over byen.

Familieferie eller weekendtur i Frankfurt

Med sit miks af historie, moderne bygninger, shoppinggader og kulinariske oplevelser er det en by for alle. Du kan tage hertil med familien under armen, når kalender siger sommerferie eller efterårsferie. Du kan planlægge en romantisk getaway for kæresten. Eller bare tage afsted på opdagelse for dig selv eller i selskab med gode venner. Frankfurt er en oplagt destination til et afbræk fra hverdagen, uden du behøver begive dig på den helt store rejse ud i verden.

Kort

Køreplan

Om Frankfurt

Den moderne by med en forkærlighed for historie

Den gamle by i Frankfurt var indtil 2. verdenskrig den største intakte middelalderby i Tyskland, men blev næsten fuldstændig ødelagt på grund af bombardementer under krigen. Byen rejste sig og blev til den by vi kender i dag, fyldt med historie og modernitet.

Hjem til en af Tysklands mest berømte skyline, samt et væld af verdens kendte museer og gallerier. Alt fra den berømte forfatter og poet Johann Wolfgang Goethe’s hus der er omdannet til et museum til Städel Museum med over 700 års kunst under et tag. Galleriet har fokus på renæssance, barok og tidlig moderne kunst, og er af de mest fascinerende museer i Frankfurt.

Glem de moderne skyskraber for et øjeblik og fordyb dig i historien på Römerberg plads. Den brostensbelagte plads ligger adresse til fascinerende rekonstruerede middelalderbygninger i forskellige farver, den flotte Alte Nikolaikirche – kirke, samt byens rådhus Römer.

Fantastisk udsigt

Hop på en af de mange cruise både på en solrig dag og sejl ned af Main floden, og oplev Frankfurts flotte skyline fra vandet. Eller tag turen op til toppen af det 200 meter høje Main Tower, som har to offentlige udsigtsplatforme. Udsigten herfra er uden sidestykke den flotteste af Frankfurt, og er et besøg værd når turen går til Frankfurt.

Zoo & Frankfurts Palmehave

En tur til Frankfurt byder også på et besøg i deres Zoologiske Have, perfekt til en tur for hele familien. Den historiske Zoo fra 1858, har beboere fra mere end 600 forskellige arter, og indeholder også et akvarie, og et reptil- og insekthus.

En tur til Palmengarten – Palmehaven og den botaniske have fra 1871 invitere til at opleve mere end 13.000 tropiske og subtropiske planter. Og er en hyggelig tur for alle aldre.

Shopping & Gastronomi

I en herlig forening af nyt og gammelt byder Frankfurt på en masse spændende oplevelser. Gå på shopping i Sachsenhausen området, med byens bedste shopping. Gå gerne på opdagelse i de smalle brostensbelagte gader væk fra hovedgaderne, hvor man finder en masse spændende lokale designbutikker.

Man kan ikke komme uden om den verdensberømte pølse, som stammer fra Frankfurt. Men kulinarisk tilbyder byen mange flere interessante gastronomiske oplevelser, end den kendte pølse. Alt fra lokale tyske specialiteter, til internationale retter i verdensklasse, der er lidt for enhver smag i den moderne by. Prøv byens berømte Apfelwein – æblevin på en af de lokale restauranter, eller den lokale ret med æg og en speciel grøn sauce.

Tag toget på ferie

Det er let at komme til Frankfurt med tog fra Danmark. Man kan stå på toget på alle stationer i Danmark og køre direkte til Hamborg fra Århus eller København. I Hamborg skifter man til ICE, som kører en direkte til Frankfurt. En togrejse til Frankfurt er en fed oplevelse og der er god plads til hele familien undervejs. Kontakt os for mere information om din togrejse til Frankfurt, eller gå på opdagelse blandt vores andre togrejse destinationer i Tyskland, som Berlin eller Hamborg. Følg os på Facebook eller Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

 

 

Om togene

IC Togene

  • Høj komfort og hastighed
  • Kupeer med airconditioning
  • Hastigheder op til 200 km/t
  • Stopper kun i større byer
  • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
  • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

  • Højhastighedstog
  • Komfort med større benplads end på fly
  • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
  • ICE togene er med madvogn

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Hotel Leonardo Royal Frankfurt ****

Frankfurt, Tyskland
Hotel Leonardo er beliggende i det centrale Frankfurt, tæt på hovedbanegården. Alle værelser er med kaffe/te faciliteter, WIFI og eget badeværelse. Hotellet har restaurant, fitnesscenter og mindre wellnesscenter. Værelserne er rummelige og der er ...
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*