Hjem » Rejser » Paris – Glacier Ekspress 8 dage / 7 nat
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Glacier Ekspress, Chur, Lausanne og Paris

Fra 14.990 DKK Inkl. fly, tog og hoteller Download rejse som PDF

Om rejsen

Rejsen starter ud med dagtog til Hamborg fra en dansk station. Der skiftes til nattoget som bringer jer veludhvilet frem til Basel i Schweiz. Naturligvis I egen sovekupe og med inkluderet morgenmad.

Ved ankomsten til Basel, stiger I ombord på det direkte tog til Chur. Toget byder på restaurantvogn og det er muligt at få en god morgenkaffe, alt imens i kommer frem til Chur som er jeres destination.

Efter en god nats søvn i Chur, stiger I ombord på Glacier Ekspress, som efter 7,5 time bringer jer til Zermatt, hvor der overnattes.

Fra Zermatt fortsætter rejsen til smukke Lausanne og Lausanne søen, hvor i skal overnatte inden i kører direkte med TGV tog til smukke og romantiske Paris.

I har 3 overnatninger I Paris, hvor der er god mulighed for at nyde byens stemning.

På sidste dagen flyver I hjem til Billund eller Kastrup.

 

Rejseprogram

Nattog,Glacier Ekspress og Paris

Paris- Glacier Ekspress – en af verdens mest berømte og smukkeste togrejser kombineret med, nattog, TGV-tog og byernes by.
I denne unikke rejsepakke giver vi dig chancen for både at køre med nattog, udforske Paris og opleve verdens smukkeste togtur Glacier Ekspress. I den franske hovedstad kan man bl.a. vælge at forlyste sig langs den berømte Champs-Elysées eller besøge Eiffel-tårnet. Efter ophold i Paris går turen videre med højhastighedstoget TGV Lyria til den schweiziske bjergby St. Moritz.

På den godt 8 timers tur med Glacier Ekspressen kan man nyde den storslåede landskab og flotte natur fra panorama-togvognene. Turen sluttes af med en overnatning i Zermatt med udsigt til det flotte bjerg Matterhorn.

Dag 1:

Togrejse fra Danmark til Hamborg. Her skiftes til det direkte nattog til Basel. I har naturligvis egen sovekupe på rejsen.

Dag 2:

Ankomst til Basel og skift til det direkte tog til Chur. Ankomst ved middagstid og Overnatning i Chur.

Dag 3:

Afrejse med Glacier Expressen fra Chur til Zermatt. Turen tager 7,5 time og man passerer undervejs den mest storslåede natur og ikke mindre end 291 broer og 91 tunneller og man kommer igennem smukke bjergdale, floder, gletsjere, små bjerglandsbyer og Oberalp-passet, som ligger i 2033 meters højde. Ankomst og overnatning i Zermatt. Overnatning på 3- eller 4-stjernet hotel i henhold til bestilling.

Dag 4:

Togrejse fra Zermatt til Lausanne. Overnatning i Lausanne.

Dag 5:

Med lyntoget TGV Lyria fra Lausanne til Paris. 3 overnatninger i Paris.

Dag 8:

Hjemrejse fra Paris med fly.

Kort

Om byerne

Chur, Schweiz

Den historiske bymidte har smalle gader, gamle bygninger og charmerende pladser. Besøgende kan udforske de brostensbelagte gader, beundre de farverige facader af de gamle huse og besøge seværdigheder som Chur-katedralen med sine imponerende tårne og maleriske torve som Rathausplatz.

Byen har en række museer og kunstgallerier, der udstiller både moderne og historisk kunst. Graubünden Kunstmuseum er en af de fremtrædende kunstinstitutioner, der præsenterer værker af schweiziske og internationale kunstnere.

Zermatt, Schweiz

Med verdens smukkeste bjerg Matterhorn som baggrund er Zermatt et yndet turistmål for naturelskere og livsnydere, der søger unikke oplevelser og en storslået udsigt over området. Zermatt ligger i 1.620 meters højde, men er der er omgivet af ikke mindre end 20 bjergtinder i over 4000meter højde. Man kan komme op til højderyggen Gornergrat med tandhjulsbane fra Zermatt, der har en stigning på 1500m. Der er også en rute, der er populær blandt klatrere og vandrere, da det er muligt at stå af undervejs ved stationerne langs tandhjulsbanen. Der er en helt unik stemning og ro i den bilfrie Zermatt, hvor al kørsel primært foregår med hestevogn.

Lausanne, Schweiz

Lausanne er en smuk by beliggende ved bredden af Genevesøen i det sydvestlige Schweiz. Byen er kendt for sin smukke arkitektur, historiske monumenter, kultur og et stort udvalg af aktiviteter og oplevelser.

En af de største attraktioner i Lausanne er dens gamle bydel, som er fyldt med smukke brostensbelagte gader og arkitektoniske skatte. Der er mange historiske monumenter og kirker i området, som er et must-see, herunder Katedralen i Lausanne, som er en af de mest imponerende gotiske kirker i Schweiz. Fra katedralen har man også en smuk udsigt over byen og Genevesøen.

Paris, Frankrig

Byernes by, kærlighedens by, kært barn har mange navne. En af de smukkeste byer i verden, Paris, er den ultimative storby ferie oplevelse med rig mulighed for at få bagagen fyldt med minder med hjem. Tag på en togrejse til Paris, når komfort og klima kommer i første række. En tur til Frankrig med togrejse fra Danmark, hvor oplevelsen starter så snart du står klar på perronen. Læn dig tilbage og nyd den natur og kultur der suser forbi dit vindue indtil du ankommer midt i centrum af byen.

Om togene

Glacier Express

Et af verdens mest berømte toge – også kendt som verdens langsomste ekspresstog. Toget bringer jer fra St. Moritz til Zermatt (eller omvendt) og undervejs kan man i panoramavognene på toget nyde de storslåede landskaber og natur, som man passerer. Man passerer undervejs 91 tunneller, 291 broer og toget bringer en op over Oberalp passet i 2033 meters højde.

TGV Togene

 • Fransk højhastighedstog
 • Kræver sæde reservation
 • Højt komfort niveau
 • Oplevelsen starter så snart du stiger ombord på toget
 • TGV togene er med wi-fi og madvogn

NJ Togene – Nattog

ÖBB Nightjet

 • Komfortabelt rejse om natten
 • Vågn op på destinationen
 • Drikkevarer og snacks kan købes hos togpersonalet i ligge- og sovevognen
 • Der er wi-fi på tog

VOGNTYPER

 • Sovevogn – Sovekupé til 1, 2 eller 3 personer
  • Med håndvask i kupé og inkl. morgenmad
  • WC og brusebad i enden af vognen
  • Deluxe sovekupé er med eget badeværelse
 • Liggevogn – 4 eller 6 liggepladser
  • God til grupper, familier eller prisbevidste solorejsende
  • Vaske- og toiletrum på vogn
  • Mulighed for privatkupé, kvindekupé eller kørestolskupé
  • Mindre morgenmad inkluderet
 • Siddevogn – 6 sidepladser
  • Billigste rejseform
  • Vaske- og toiletrum på vogn

Priser

Datoer/Hotel3-stjernede hoteller
Inkl. sovekupe
2. klasse tog
4-stjernede hoteller inkl. sovekupe
1. klasse tog
Pris pr. voksen v/2 betalende voksne1499017990
Tillæg enkeltværelse pr. person pr. nat+250+300
Tillæg 1. klasse+800Inkl.
Tillæg excellence class Inkl. 5-retters menu, vin, softdrinks, kaffe, snacks+4500+4500
Sovekupe m/eget bad/toilet+400+400
Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af den samlede pris--
Gouda Årsrejseforsikring+500+500
BørneprisIndhent tilbudIndhent tilbud

Priserne inkluderer:

 • Togrejse Danmark – Hamborg på 1. eller 2. klasse
 • Pladsbilletter hvor muligt
 • Sovevognskupe inkl. håndvask og morgenmad fra Hamborg – Basel
 • 1 overnatning i Chur på Romantik hotel Stern *** / ABC Swiss Quality hotel **** inkl. morgenmad
 • 1 overnatning i Zermatt på hotel Butterfly *** / Hotel Simi **** inkl. morgenmad
 • 1 overnatning i Lausanne på Swiss Wine hotel *** / Hotel Continental **** inkl. morgenmad
 • 3 overnatninger i Paris på Hotel Ibis Paris 17. *** / Holiday Inn Paris Gare De Lyon **** inkl. morgenmad
 • Pladsbilletter til Glacier Ekspress
 • 3-retters menu på Glacier Ekspress
 • 24-timers nødtelefon
 • Flyrejse Paris – Billund/Kastrup inkl. 20 kg bagage, håndbagage og alle skatter og afgifter.

Hotellerne er hoteleksempler. Såfremt de er udsolgte ved bestillingen, tilbyder vi alternativ I samme priskategori.

Hoteller

Romantik hotel Stern ***, Chur

Steinbruchstrasse 2, 7000 Chur
Romantik Hotel Stern er et charmerende hotel beliggende i den historiske by Chur i Schweiz. Hotellet har en ideel beliggenhed i byens centrum og byder på en kombination af traditionel charme og moderne bekvemmeligheder. Hotellet tilbyder en ræk...

ABC Swiss Quality hotel ****, Chur

Ottostrasse 8, 7000 Chur
ABC Quality Hotel er et moderne og komfortabelt hotel beliggende i byen Chur i Schweiz. Hotellet byder på bekvem indkvartering og et udvalg af faciliteter for at sikre et behageligt ophold for gæsterne. Hotellet tilbyder forskellige typer værel...

Hotel Butterfly ***

Bodmenstraße 21, 3920 Zermatt, Wallis
Hotel Butterfly har fantastisk beliggenhed i centrum af Zermatt, tæt på hovedgaden og banegården.Hotellets restaurant er holdt i traditionel stil og har flere lokale retter på menukortet, men hovedfokus er det italienske køkken. Den fremragende mo...

Hotel Simi ****

Brantschenhaus 20, 3920 Zermatt
Hotel Simi byder på rolige rammer med udsigt til de smukke bjerge. Hotellet ligger få meter fra Cable car Plateau Rosà, mens der er 10 minutter fra centrum af Zermatt og blot 5 minutters gåtur til togstationen. Hotellets faciliteter indeholder Lou...

Swiss Wine Hotel & Bar By Fassbind ***, Lausanne

Rue Caroline 5, 1003 Lausanne
Swiss Wine Hotel & Bar By Fassbind er et unikt hotel beliggende i hjertet af Lausanne i Schweiz. Hotellet er kendt for sin unikke kombination af vin og hotelophold og er perfekt til vinelskere og rejsende, der ønsker en anderledes og mindeværd...

Hotel Continental ****, Lausanne

Pl. de la Gare 2, 1003 Lausanne
Hotel Continental er et smukt og elegante hotel beliggende i hjertet af Lausanne, Schweiz. Hotellet ligger kun få skridt fra byens største attraktioner, herunder Katedralen i Lausanne, Den Olympiske Museum og den gamle bydel. Værelserne på Hote...

Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles ***, Paris

10 rue Bernard Buffet, 17th arr., 75017 Paris, Frankrig
Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles ligger strategisk i Batignolles kvarteret i Paris, tæt på mange af byens seværdigheder. Gratis wifi på hotellet, eget bad, fladskærms tv, air conditioning og mørklægningsgardiner.

Holiday Inn Paris – Gare de Lyon Bastille ****, Paris

11-15 Rue De Lyon, 12th arr., 75012 Paris, France
Holiday Inn Paris - Gare de Lyon Bastille er et elegant og moderne hotel beliggende centralt i Paris, tæt på Gare de Lyon togstationen og det verdensberømte museum Louvre. Hotellet har egen restaurant samt bar, og byder på en stor morgenmadsbuf...
Antal personer: 2+ personer
Type: Togrejser, Smukke togrejser, Rundrejser, Alperne, Historiske rejser, Paris
Årstid: Hele året
Rejsemål: Frankrig, Schweiz
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*