Hjem » Rejser » Togrejse til Amsterdam
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Amsterdam

Fra 2.495 DKK Inkl. tog og 2 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Amsterdam

Tag en nem togrejse til Amsterdam, hvor oplevelserne allerede starter så snart du træder ind i toget. Perfekt til en forlænget weekend, når komfort og klima kommer i første række.

En togrejse til Amsterdam byder på mange spændende oplevelser, både kulinarisk, kulturelt og historisk. En livlig og pulserende by fyldt med trendy restauranter og butikker, og emmer af historie og kultur. Amsterdam invitere en til at gå på opdagelse blandt de brostensbelagte gader, dens fascinerende kanalsystem, smalle historiske huse, og et væld af shopping. A’Dam som byen kaldes, lægger op til den perfekte weekendtur med muligheder og oplevelser for alle.

En hyggelig togrejse

Med en togrejse til Amsterdam ankommer man midt i centrum, tæt på alt hvad byen har at byde på.  Byen er nem at ankomme til, med hovedbanen centralt beliggende, og i gåafstand fra alle de største attraktioner. Tag toget fra Danmark, direkte fra København eller Århus til Hamborg og skift blot en gang yderligere inden du ankommer til Amsterdam. Tag toget når komfort og klima kommer i første række, hvor oplevelsen allerede starter når du stiger ombord på toget. Se et eksempel på en køreplan længere nede på denne side.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til Basel og Milano. Eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

Kort

Køreplan

Om Amsterdam

Historiske og kulturelle seværdigheder

Overalt i Amsterdam er der historiske bygninger, kirker, og monumenter i vente. Midt i byen finder man De Dam, den kendte plads der huser nationalmonumentet, Nieuwe Kerk (Den Nye Kirke), og det royale palads. Fyldt med restauranter og cafeer, er det nok en af de mest turistede steder i byen. Men er et godt startpunkt til at udforske alt hvad byen har at byde på.

Exceptionelle museer 

Et af Amsterdam mest besøgte attraktioner er det berømte Rijksmuseum fra 1798. Museet huser en enorm kollektion af sjælden kunst, intet mindre en 8000 malerier fra vigtige kunstnere er fordelt ud mellem de 250 rum i bygningen.

For kunst entusiasterne er et besøg på Van Gogh Museet et must, dedikeret til den verdensberømte kunstners liv og værker. Med mere end 200 malerier, 500 skitser og tegninger, er der rigeligt at gå på opdagelse i dette fantastiske museum.

Anne Frank

Man kan ikke kommer udenom historien om Anne Frank når man er i Amsterdam. En af verdens mest kendte Holocaust ofre under 2. verdenskrig. Besøg det hus hun gemte sig i under krigen og hvor hun skrev sin dagbog. Træd ind i den dystre historie, i det velbevarede hus og oplev Anne Franks historie helt tæt på. Det er en god idé at booke billetter til hendes hus i god tid i forvejen, da de ofte bookes ud flere måneder i forvejen.

Oplev byen fra vandet eller på cykel 

Amsterdam er cykelbyen over dem alle, og det vrimler med cyklister lige meget hvor man går hen. Lej en cykel og tag rundt som de lokale, det er nem måde at opleve byen på og giver en mulighed for at udforske flere områder end til fods.

En sejltur rundt i kanalerne skal man ikke sige nej til når man er i Amsterdam. En fantastisk måde at få et andet syn på byen på, enten på en kanalrundfart eller ved at leje en af de mindre både hvor man sejles rundt i byen. Medbring en picnic og nyd den specielle og livlige stemning fra vandet.

“De 9 Straatjes”

Når man bevæger sig væk fra hovedgaderne, ned langs kanaler mellem Singel og Prinsengracht finder man De 9 Straatjes – De 9 Gader. Kendt for specialbutikker og hyggelige cafeer, er det pulserende område et besøg værd når turen går til A’Dam.

 Hortus Botanicus Amsterdam og Artis Zoo 

Amsterdam er også stolte over at have både en af verdens ældste botaniske haver samt en af europas ældste zoologiske haver. Den botaniske have – Hortus Botanicus Amsterdam indbyder til mange spændende oplevelser som tager dig fra både et ørken-, subtropisk regnskov og et jungle klima. Den royale zoologiske have Artis, fra 1838, invitere til en stor variation af dyr fra hele verden, samt historiske bygninger. Blandt andet deres akvarie fra 1882, som både udstiller et koralrev og giver en et fascinerende indblik under vandet i en Amsterdams kanaler.

Byen man vender tilbage til

Når man først har oplevet Amsterdam, får man altid lyst til at vende tilbage til denne skønne by. En af Europas mest besøgte byer, er perfekt til at skabe en masse minder for livet. Og byder på oplevelser for all aldre. Tag på en togrejse til Amsterdam med vennerne, eller med familien og indtag alt hvad denne særlige by har at byde på. Kontakt os for mere information om din næste togrejse til Amsterdam, eller gå på opdagelse blandt vores andre togrejse destinationer eller eventyrlige rundrejser. Følg os på Facebook og Instagram for mere inspiration til din næste togrejse, en mere klimavenlig måde at rejse på.

Om togene

IC Togene

 • Høj komfort og hastighed
 • Kupeer med airconditioning
 • Hastigheder op til 200 km/t
 • Stopper kun i større byer
 • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
 • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

 • Højhastighedstog
 • Komfort med større benplads end på fly
 • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
 • ICE togene er med madvogn

EC Togene

 • International express tog gennem Europa
 • Airconditioning ombord
 • Stopper kun i større byer
 • Wifi ombord med undtagelse af nogle enkelte ruter
 • EC togene er med madvogn

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

France hotel ***, Amsterdam

Amsterdam
Hotel France ligger i det centrale Amsterdam tæt på hovedbanegården. Alle værelser er med eget badeværelse, fjernsyn og hotellet har restaurant og bar.
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Holland
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*