Hjem » Rejser » Togrejse til Hamborg med dagtog
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Hamborg med dagtog

Fra 2.790 DKK Inkl. tog og 2 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Hamborg

En togrejse til Hamborg byder på kunst, shopping, natur, kultur, historie og meget mere. Hamborg er det nye Berlin, og egner sig til en skøn storbyferie for par og familier. Med flere afgange dagligt fra Danmark, er det nemt at tage en smuttur til Hamborg med tog og opleve alt hvad byen har at byde på.

Den ottende største by i Europa, er for mange kendt for Elbtunnelen når man kører gennem Tyskland, men er fyldt med historie og kultur, og gemmer på oplevelser for alle aldre.

En togrejse for hele familien

Tag toget når komfort og klima kommer i første række, hvor oplevelsen allerede starter når du stiger ombord på toget. Med en togrejse til Hamborg ankommer man midt i centrum, tæt på alt hvad byen har at byde på.  Der er et hav af oplevelser i vente med en togrejse til Hamborg, og byen passer perfekt til en forlænget weekend med eller uden børn. Tag toget fra København, Odense eller Århus direkte til Hamborg.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Kunstmuseer og historiske bydele 

Hamborg har en masse oplevelser i vente for de kunstinteresseret. Udforsk Kunsthalle som er Tysklands største museum, med rig mulighed for at opleve en masse fantastiske verdenskendte kunstværker. Eller gå på opdagelse i en af byens mange gallerie udstillinger.

Oplev den historiske bydel Speicherstadt som er på UNESCO’s verdenskulturarvsliste. Havnen med dens flotte pakhuse, kan udforskes til fods eller via kanalrundfart. Bydelen huser en masse museer, hvor et af de mest populære hotspots er Miniatur Wunderland, som er det største miniatur musum i verden, kendt for deres modeljernbane og lufthavn, selvfølgelig i miniatur størrelse.

En anden fascinerende og populær bydel, er St. Pauli og Reeperbahn, hvor blandt andet The Beatles skød deres karriere i gang i 1960’erne, og huser mange af byens barer og natklubber, samt de mere eksotiske, som erotiske butikker og cabaret shows med meget mere. Og er en af de bydele der er mere egnet til voksne, end børnefamilierne.

Rådhuset g Skt. Michaelis Kirke 

Hamborg byder også på historiske bygningsværker, hvor Hamborg Rådhus’ ekstravagante renæssancestil er et besøg værd både udvendigt såvel som indvendigt. Byens største kirke, Skt. Michaelis Kirke, er kendt for sin barokarkitektur og store pibeorgel, og er en stor turistattraktion på grund af sit klokketårn i 132 m højde, hvorfra man har mulighed for at nyde udsigten ud over hele Hamborg by.

Mönckerbergstrasse, Europa Passage og Neuer Wall 

Hamborgs kendte shoppinggade – Mönckebergstrasse – med alt hvad hjertet begærer af mode, antikviteter og souvenirs. Med et pulserende liv, finder du alt fra de helt store modehuse til små designbutikker, og et rig væld af cafeer og restauranter når man har brug for en shopping pause. Oplev blandt andet en af Europas største sportsbutikker, Karstadt Sport med deres imponerende udvalg. Europa Passage er et gigantisk shoppingcenter midt i byen, og kan anbefales på regnfulde dage. Og for de helt tunge, eksklusive butikker skal man en tur til Neuer Wall.

Kulinariske oplevelser / en storby for børnefamilier 

Hamborg er en by spækket med en masse oplevelser, og byder også på en masse lækre restauranter alt fra tyske specialiteter, Hamborgs kendte fiskesandwich til gourmetrestauranter i høj klasse. Der er derfor rig mulighed for at få en kulinarisk oplevelse med hjem i bagagen.

Byen byder både på seværdigheder og kulturelle oplevelser for både børn og voksne. En tur i Hamborgs Zoo – Hagensbecks Tierpark er en underholdende aktivitet for hele familien. Og på en solskinsrig dag er det en skøn oplevelse at opdage Hamborg fra en Kanalrundfart.

Fra centrum til centrum

Sæt dig tilbage i toget og nyd den korte togrejse til Hamborg og ankom midt i centrum, tæt på alle byens  seværdigheder. Den perfekte weekendtur for hele familien, når komfort og klima er på dagsordenen. Kontakt os for mere information om din næste togrejse til Hamborg, eller gå på opdagelse blandt vores andre togrejser til blandt andet Berlin.

Følg med på Facebook og Instagram for mere inspiration og tips og tricks til din næste togrejse i Europa.

Rejseprogram

Dag 1:

Afrejse fra Danmark til Hamborg.

UdrejseTider
Dansk station - Hamborg07.26 - 12.05
Dag 1-3

2 overnatninger I Hamborg.

Dag 3:

Hjemrejse til Danmark.

HjemrejseTider
Hamborg - Dansk station16.54 - 21.34

Kort

Om byerne

Hamborg, Tyskland

Hamborg har en masse oplevelser i vente for de kunstinteresseret. Udforsk Kunsthalle som er Tysklands største museum, med rig mulighed for at opleve en masse fantastiske verdenskendte kunstværker. Eller gå på opdagelse i en af byens mange gallerie udstillinger.

Oplev den historiske bydel Speicherstadt som er på UNESCO’s verdenskulturarvsliste. Havnen med dens flotte pakhuse, kan udforskes til fods eller via kanalrundfart. Bydelen huser en masse museer, hvor et af de mest populære hotspots er Miniatur Wunderland, som er det største miniatur musum i verden, kendt for deres modeljernbane og lufthavn, selvfølgelig i miniatur størrelse.

En anden fascinerende og populær bydel, er St. Pauli og Reeperbahn, hvor blandt andet The Beatles skød deres karriere i gang i 1960’erne, og huser mange af byens barer og natklubber, samt de mere eksotiske, som erotiske butikker og cabaret shows med meget mere. Og er en af de bydele der er mere egnet til voksne, end børnefamilierne.

Om togene

ICE Togene

  • Højhastighedstog
  • Komfort med større benplads end på fly
  • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
  • ICE togene er med madvogn

Priser

Datoer/Hotel3-stjernede hoteller
2. klasse tog

4-stjernede hoteller
1. klasse tog

Pris pr. voksen v/2 betalende voksne27903490
Tillæg enkeltværelse pr. person pr. nat+250+300
Tillæg 1. klasse+700Inkl.
Sygdomsafbestillingsforsikring 7% af den samlede pris--
Gouda Årsrejseforsikring+500+500
BørneprisIndhent tilbudIndhent tilbud

Alle priser er fra priser og inkluderer:

  • Alle togrejser som beskrevet på 1. eller. 2. klasse
  • 2 overnatning i Hamborg på Norddeutcher Hof  *** / Europæisher Hof **** inkl. morgenmad
  • Pladsbilletter hvor muligt
  • Dækning af Rejsegarantifonden og Pakkerejseloven
  • 24-timers nødtelefon

Hotellerne er hoteleksempler. Såfremt de er udsolgte ved bestillingen, tilbyder vi alternativ I samme priskategori.

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Wedina ***, Hamborg

Gurlittstraße 23, 20099 Hamburg
Hotellet er beliggende blot 150 meter fra Alster søen, i et attraktivt kvarter i Hamborg tæt på banegård og S-tog. De individuelt indrettede værelser på Hotel Wedina an der Alster ligger i 4 bygninger med forskellige farvetemaer (rød, blå, grøn...

Europäischer Hof ****, Hamborg

Kirchenallee 45, 20099 Hamburg
Et af Hamborgs berømte toghoteller lige over for hovedbanegården og i et attraktivt kvarter. Alle værelser er med eget badeværelse, minibar, fladskærms-tv, hårtørrer og gratis WIFI. Hotellet har egen restaurant, morgenmadsrestaurant, bar, sn...
Antal personer: 2+ personer
Type: Togrejser, Storbyferie
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*