Hjem » Rejser » Togrejse til Nürnberg
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Nürnberg

Fra 2.745 DKK Inkl. tog og 2 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Nürnberg

Med en togrejse til Nürnberg, er det som at rejse gennem tiden. Nürnberg er en af Europas mest historiske byer, hvis officielle historie dateres tilbage til 1050, men er den dag nok mest kendt for sin mere dystre historie og betydning for Tyskland. Byen som var centrum for Nazi Partiet i 1935, blev voldsomt beskadiget under 2. verdenskrig og var byen som lagde huse og navn til Nürnbergprocessen efter krigen, som var retsforfølgningen af de større tyske krigsforbrydere ved en international domstol oprettet af de allierede. Nürnberg emmer derfor af historisk betydning for Tyskland og følgendende efter 2. verdenskrig.

Med tog til Nürnberg

Tag toget når komfort og klima kommer i første række, hvor oplevelsen allerede starter når du stiger ombord på toget. Med en togrejse til Nürnberg ankommer man midt i centrum, tæt på alt hvad byen har at byde på. Tag toget fra Danmark, direkte fra København eller Århus til Hamborg og skift til det direkte ICE tog til Nürnberg.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til en masse andre spændende tyske byer, blandt andet Hamborg eller Dresden. Eller kig nærmere på vores store udbud af storbyferier med tog hvor oplevelserne allerede starter så snart du står på perronen.

Kort

Køreplan

Om Nürnberg

Historisk by

Selvom man ikke kommer uden om byens mere mørke historie, er Nürnberg også fyldt med hyggelige oplevelser blandt byens middelaldergader og bindingsværkshuse. En af byens mest populære seværdigheder er det flotte Kaiserberg Nürnberg, som består af kejserslottet og borggrevens slot, på toppen er Burgberg. En anden populær historisk bygning, er den berømte kunstner Albrecht-Dürers bindingsværkshus i den gamle bydel, som i dag er indrettet til et museum. Gå en tur forbi det smukke springvand Gänsemännchenbrunnen i gården til det nye rådhus, som er det ældste springvand i Nürnberg fra ca. 1550.

Forgængere for fred og menneskerettigheder

For dem der er interesserede i Nürnbergs betydning før, under og efter 2. verdenskrig, er museet Dokumentationszentrum Reichparteigelände – Dokumentationscenter for rigspartidagens område et besøg værd. På grund af byens centrale placering under nationalsocialismen, har byen forpligtet sig til at være forgængere for fred og menneskerettigheder, og har derfor viet en gade dertil – Strasse der Menschenrechte.

Ølstuer og Nürnberg specialiteter

Et besøg i Nürnberg byder også på et besøg på en af de lokale ølstuer, hvor specielt bryggede lokale øl kan nydes i den glade stemning der hersker der. Hvor det er et must at prøve specialiteter som Nürnberg pølser, peberkager og deres særlige røde øl.

En skøn oplevelse

En togrejse er en skøn oplevelse med plads til alle familiens medlemmer, selv de firbenede. Komfort og klima kommer i første række når man rejse med tog. Nemt og bekvemt, uden jag og stress fra lufthavnen. Det er let at komme til Nürnberg med tog fra Danmark. Man kan stå på toget på alle stationer i Danmark og køre direkte til Hamborg fra Århus eller København. I hamborg skifter man til ICE, som kører en direkte til Nürnberg.

Et besøg i Nürnberg er som en tidsrejse gennem flere historiske perioder og byder på spændende oplevelser, både kulinarisk og kulturelt. Kontakt os for mere information om hvorfor denne historiske by skal være din næste togrejse, eller i kombination med en af vores tyske rundrejser. Følg os på Facebook og Instagram for mere inspiration til din næste togrejse destination.

 

 

Om togene

IC Togene

  • Høj komfort og hastighed
  • Kupeer med airconditioning
  • Hastigheder op til 200 km/t
  • Stopper kun i større byer
  • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
  • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

  • Højhastighedstog
  • Komfort med større benplads end på fly
  • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
  • ICE togene er med madvogn

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Azimut hotel Nürnberg

Kaulbachstraße 1, Mitte, 90408 Nürnberg
Azimut hotel Nürnberg er beliggende i det centrale Nürnberg, tæt ved banegården. Alle værelser er med eget badeværelse og WIFI.

Hotel Leonardo Royal Nürnberg ****, Nürnberg

Bahnhofspl. 3, 90443 Nürnberg
Hotel Leonardo er beliggende i centrum af byen, tæt ved byens banegård. Alle værelser er med eget badeværelse med hårtørrer og fladskærms-tv. Hotellet har cykeludlejning, restaurant og fitnesscenter samt døgnåben reception og grats wi-fi.  
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*