Hjem » Rejser » Togrejse til Hannover
Tilbage
Denne rejse har ingen anmeldelser

Togrejse til Hannover

Fra 1.995 DKK Inkl. tog og 2 nat på hotel Download rejse som PDF

Om rejsen

Togrejse til Hannover

Hannover er en af Europas trafikknudepunkter med både jernbane og motorveje gående i alle kompassets retninger. Dette gør byen attraktiv for mange virksomheder og gør at det er let at komme til og fra byen. Men Hannover er mere end bare en industriby, som den ellers er kendt for. Byen byder sprudler med oplevelser lige fra livlige bykvartere, smuk arkitektur, en interessant historie, en fantastisk kunst og gastronomi scene, samt en masse flotte parker og grønne områder.

Gør ventetid til hyggetid med en togrejse

Udnyt tiden, som nogle måske ville forbinde med ventetid ombord toget, til hyggetid med dine medrejsende. En togrejser indbyder til social samværd og højere komfort. Tænk kun på at skabe uforglemmelige minder sammen. Kom let til Hannover med tog fra Danmark. Man kan stå på toget på alle stationer i Danmark og køre direkte til Hamborg fra Århus eller København. I hamborg skifter man til ICE, som kører en direkte til Hannover.

Børn rejser (næsten) gratis med toget til udlandet

Tag op til 4 børn under 15 år med gratis når de ledsages af én betalende voksen, det eneste man skal tilkøbe er pladsbilletter såfremt der er brug for dette. En togrejse er en billigere måde at rejse på som familie, og den er samtidig med til at skabe en masse socialt samvær på turen. Der også giver mere plads og ro end en tur med børn på fly.

Book online

I vores online booking system kan du i ro og mag finde de mest optimale togbilletter til din togrejse og kombinere dem med et hotel fra vores store udvalg i databasen.  Gå også på opdagelse blandt vores andre storbyferie med tog, hvor turen blandt andet går til Amsterdam eller Berlin, samt mange andre spændende destinationer.

Tag med tog til Hannover

Drømmer du om storbyferie? Uden at skulle rejse med fly eller tage specielt langt væk fra Danmark? Hannover er hovedstaden i den tyske delstat Niedersachsen og kun en kortere togrejse væk. Du kommer hertil på omtrent 5-6 timer afhængigt af, om du tager toget fra København H, Odense eller Aarhus. Du kan dog stige på toget hertil fra enhver station i Danmark. Det er en oplagt destination til familiens sommerferie eller efterårsferie. Til kæresteturen i weekenden eller den hyggelige shoppingtur med veninderne. Find dit tog til Hannover lige her, og book en samlet rejse med både togbillet og hotelovernatning.

Oplev en spændende by kun en kort togrejse væk

Hannover, også kaldet Europas knudepunkt, er absolut et besøg værd. Som trafikpunkt går der jernbaner og motorveje i alle kompassets retninger herfra. Det gør det nemt for turister og forretningsfolk at komme til og fra denne storby. Men byen byder på meget mere. I Hannover finder du seværdigheder og oplevelser for enhver. Om du er til historiske museer, grønne parker, imponerende kunst eller nye gastronomiske scener – du finder det hele i denne skønne by. Med mange livlige kvarterer i byen er der også rig mulighed for shopping og indkøb.

En afslappende rejseform for hele familien

Bilferier og flyrejser kan være stressende. Specielt hvis du er afsted som familie. Vælger du i stedet en ferie med tog som transport, kan du gøre rejsetiden både nem og hyggelig. Når du tager toget til Hannover, slipper du for at navigere bilen rundt på de europæiske motorveje. Du kan læne dig tilbage og slappe af. Børnene har bedre plads til at lege på, end hvis de sad spændt fast i en autostol. Faktisk er det også en billig fornøjelse at have børnene med i toget til Hannover. Du kan som betalende voksen tage op til 4 stk. unger i alderen 4-15 år med gratis. Det eneste du skal punge ud til, er deres pladsbillet – så I er garanteret et sæde på hele rejsen.

Weekendtur med tog

Vil du give konen eller kæresten en skøn weekendtur? Det er både prisfornuftigt og hyggeligt at lægge vejen forbi Hannover. Glem bilen derhjemme, sæt jer ind i toget og slap af – I er fremme efter små 6 timers nem og afstressende togrejse og kan derefter checke in på jeres komfortable hotel.

5 gode grunde til at tage toget til Hannover

Hannover er en velbesøgt storby i Tyskland. Mange vælger at rejse her til med tog. Hvorfor skal du gøre det samme? Det skal vi sige dig!

1. Det er nemt og afslappende at tage toget til Hannover

2. Det tager kun ca. 5-6 timer fra byer som København, Aarhus og Odense

3. Du skal kun skifte tog én gang i Hamborg for at komme dertil

4. Hannover er en fantastisk by med interessant historie, flot arkitektur og meget mere.

5. Byen byder på gastronomi og oplevelser for alle aldre og interesser

Klar til at opleve Hannover og rejse dertil på nem og stressfri vis? Book billet og overnatning lige her. Voila! Ferien er nu i hus.

Kort

Køreplan

Om Hannover

Hovedstaden i Niederscahsen Hannover, har officielt 535061 indbyggere og er en spændende by til en storbyferie.

Byen er Europæisk jern- og trafikknudepunkt. I Hannover kan man opleve af en Europas smukkeste gotiske haver “Herrenhausen”, den store zoologiske have eller det smukke rådhus. Den gamle bydel og centrum er også spændende udflugtsmål.

Hannover er en god ferie for hele familien, med masser af oplevelser.

Om togene

IC Togene

  • Høj komfort og hastighed
  • Kupeer med airconditioning
  • Hastigheder op til 200 km/t
  • Stopper kun i større byer
  • Madvogn på nogle ruter (undtaget IC3 i Danmark)
  • IC togene er med wi-fi

ICE Togene

  • Højhastighedstog
  • Komfort med større benplads end på fly
  • Gratis wifi ombord på de fleste ruter
  • ICE togene er med madvogn

Priser

Hoteller

Vi samarbejder med mange hoteller i byen og nedenstående skal kun ses som et eksempel, på hvad vi kan tilbyde. På “Bestil online” knappen kan i søge mellem alle hoteller og togafgange og se de mange muligheder.

Mercure hotel Hannover City ****

Willy Brandt Allee 3, 30169 Hannover
Dette 4-stjernede hotel ligger i det centrale Hannover, tæt på banegården og mange af byens seværdigheder. Alle værelser er med eget badeværelse, WIFI og kaffe/te faciliteter. Hotellet har egen restaurant og wellnesscenter, samt store familieværel...
Antal personer: 1+ personer
Type: Storbyferie Tog
Årstid: Hele året
Rejsemål: Tyskland
Bedømmelser og anmeldelser

Vær den første til at anmelde rejsen

Øv, vi har desværre ikke modtaget anmeldelser, af denne rejse endnu.
Klik på »Skriv en anmeldelse«, for at skrive din egen.

Skriv din anmeldelse

Antal stjerner*